Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
karola_b wrote:U mnie była wczoraj, uwielbiam!
w moich żyłach płynie włoska krew 🤣 kocham gluten pod każda postacią - wszystkie makarony, pizzę
no i prosseco 🥂karola_b, goska000, blador2, Lola93, Muuu., Bulbasek, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👩🦰 27, PCOS
11.2023 - odstawienie AH / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
kasia97 wrote:w moich żyłach płynie włoska krew 🤣 kocham gluten pod każda postacią - wszystkie makarony, pizzę
no i prosseco 🥂
O to to topiąteczka! Ja jeszcze uwielbiam kuchnię indyjską, japońską, gruzińską i chińską 🙃 W ogóle kocham jeść... To jedno z moich wielu hobby
aszin, ultramaryna_, Paty lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
20w5d - 376g Kociaka 🥰
22w1d - Czekamy na Olgę🩷
25w0d - 744g Myszki 💕
29w0d - 1300g Córci 🥹
30w3d - 1625g zdrowej Dziewczynki 👶
33w0d - 2231g Akrobatki ❤️🔥
35w5d - 2752g Żuczka 💜
-
@kasia97 oj tak, piątka! Ja swego czasu nawet uczyłam się włoskiego, bo byłam tak zafiksowana na wszystko co włoskie 😆
Kocham podróżować do Włoch - ich kultura, styl życia, jedzenie, zabytki, piękne miasteczka za każdym razem mnie zachwycająkasia97, goska000 lubią tę wiadomość
-
goska000 wrote:O to to to
piąteczka! Ja jeszcze uwielbiam kuchnię indyjską, japońską, gruzińską i chińską 🙃 W ogóle kocham jeść... To jedno z moich wielu hobby
tak sobie myślę, że chce mi się ciastka z kawiarenki na starówce w Toruniu, a tam jest też gruzińska restauracjamuszę Starego opierniczyć, że ostatni raz byliśmy tam prawie rok temu
goska000 lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Sofka88 wrote:Kochane a powiedzcie mi proszę czy na tych testach z action wychodził wam PIK? Bo kurczę mam wrażenie że domowe laboratorium mocniej były konkretne to wszytsko
@Blador ja chętnie na zbiorczy:)
Dziewczyny idę dzisiaj do tej LuxMalpy prosić się o badania do IUI skoro już mam pakiet i za to płacę, życzcie mi powodzenia bo Ci ginekolodzy tam to…Sofka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasia97 wrote:w moich żyłach płynie włoska krew 🤣 kocham gluten pod każda postacią - wszystkie makarony, pizzę
no i prosseco 🥂
Uwielbiam nawet najprostsze makarony np. z czosnkiem, cukinią, grana padano.. Wgl mam ebooka makaronowego od mojej ulubionej dietetyczki z IG, z którego często korzystam.
Niestety nie było mi dane jeszcze odwiedzić Włoch, ale mam to na liście podróżniczej "to do"!
@Lola93, trzymam kciuki, żebyś dostała skierowanie na jak najwięcej badań!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2023, 14:30
Lola93 lubi tę wiadomość
-
Ja poproszę na zbiorowy też jak jest jeszcze miejsce
Makarony kocham bardzo, ale przy tym zakichanym IO mocno ograniczyliśmy takie obiady. Aczkolwiek dzisiaj własnie pierwszy raz od dawna makaron (razowy) ze szpinakiem, kurczakiem, suszonymi pomidorami i wędzonym twarogiem. W ogóle wędzony twaróg to moje niedawne odkrycie - polecam
Bulbasek, Pusshka, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
blador2 wrote:tak sobie myślę, że chce mi się ciastka z kawiarenki na starówce w Toruniu, a tam jest też gruzińska restauracja
muszę Starego opierniczyć, że ostatni raz byliśmy tam prawie rok temu
Ja tez kocham makarony , nawet taki bez dodatków , jak zawsze był w domku rodzinnym rosół to ja wyjadałam makaron już wcześniej ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2023, 14:33
blador2, aszin, Anka32 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
A ja z jedzenia najbardziej lubię kawę z mlekiem 😁
Dziś mam pierś curry z warzywkami. Danie jednogarnkowe.
Kurczeee brzuch mnie boli jak na okres a okres dopiero za 4-5 dni 😔 dziś tak ładnie temp poszła mi w górę i spodziewam sie, ze jutro pięknie spadnie. Chyba wstrzymam się z kupnem testów. Swoją drogą babeczki, ktore pracuja w rosmanie to już pewnie wiedzą po co wchodzę 😁 od wrześnie tak dreptam jak nie po testy ciążowe to po owulacyjne. 🤪Anka32, Bulbasek lubią tę wiadomość
-
goska000 wrote:O to to to
piąteczka! Ja jeszcze uwielbiam kuchnię indyjską, japońską, gruzińską i chińską 🙃 W ogóle kocham jeść... To jedno z moich wielu hobby
GRM lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
Pusshka wrote:Ja tak samo
Uwielbiam nawet najprostsze makarony np. z czosnkiem, cukinią, grana padano.. Wgl mam ebooka makaronowego od mojej ulubionej dietetyczki z IG, z którego często korzystam.
Niestety nie było mi dane jeszcze odwiedzić Włoch, ale mam to na liście podróżniczej "to do"!
@Lola93, trzymam kciuki, żebyś dostała skierowanie na jak najwięcej badań!
Podeślij proszę :>09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
20w5d - 376g Kociaka 🥰
22w1d - Czekamy na Olgę🩷
25w0d - 744g Myszki 💕
29w0d - 1300g Córci 🥹
30w3d - 1625g zdrowej Dziewczynki 👶
33w0d - 2231g Akrobatki ❤️🔥
35w5d - 2752g Żuczka 💜
-
nick nieaktualnyPełna chata wrote:A ja z jedzenia najbardziej lubię kawę z mlekiem 😁
Dziś mam pierś curry z warzywkami. Danie jednogarnkowe.
Kurczeee brzuch mnie boli jak na okres a okres dopiero za 4-5 dni 😔 dziś tak ładnie temp poszła mi w górę i spodziewam sie, ze jutro pięknie spadnie. Chyba wstrzymam się z kupnem testów. Swoją drogą babeczki, ktore pracuja w rosmanie to już pewnie wiedzą po co wchodzę 😁 od wrześnie tak dreptam jak nie po testy ciążowe to po owulacyjne. 🤪
Mojego męża tak kojarzył pan farmaceta w naszej osiedlowej aptece. Wysyłałam męża po testy ciążowe 🤣 gdy któregoś razu już nie kupił testu ciążowego tylko Kwas foliowy to Pan zapytał męża "o, udało się?" 🥹🤣Monia•, Bulbasek, Pełna chata, Butterfly23, blador2, bonassola, Sofka88, Olaura lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 🙂 szukałam forum na wizażu i jak okazało się że już nie ma to znalazłam moje stare konto tutaj 🙂 nie wiem czy mnie przyjmiecie i nie wiem jak tu znaleźć ogólne konto starających się 🙈 nadrobić to nie dam rady.. pomożecie ?
ultramaryna_, Luna_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasia97 wrote:w moich żyłach płynie włoska krew 🤣 kocham gluten pod każda postacią - wszystkie makarony, pizzę
no i prosseco 🥂
Ja też uwielbiam włoską kuchnie😍Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Pusshka wrote:Proszę
https://fitpatka.com/produkt/al-dente-ponad-70-przepisow-na-zdrowy-makaron/
o, widzę ze nie tylko ja obserwuje Fit Patke 🥳Pusshka lubi tę wiadomość
👩🦰 27, PCOS
11.2023 - odstawienie AH / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
Pusshka wrote:Ja tak samo
@Lola93, trzymam kciuki, żebyś dostała skierowanie na jak najwięcej badań!goska000, Pusshka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czyli widać, że byłam tragiczna z matmy @Anka32 @Pusshka 😂 Ale mam wrażenie, że ten wątek zbiorowy to będzie taki dubel miesięcznego, bo bardzo dużo chętnych jest 😁😝
@Truśka witaj, powodzenia! 🤞🍀
U mnie dziś na obiad chilli con carne z dużą ilością cebuli i czosnku 😂😅
Co do jedzenia to wiadomo, klasyczek, włoska, ale też uwielbiam hinduskie, sushi i ramen (ale jadam raczej weganski) 😍😍😍Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.!