Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Liyss🧚🏻 wrote:Ja to samo” a można prosić herbatkę?”
Kiedyś teściowa zapytała się skąd mamy wazon a on był od niej i zamiast powiedzieć „od Ciebie” to skłamałam, że nie wiem bo nie wiedziałam jak powiedzieć to bezosobowo 🤣Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
goska000 wrote:Wynik wieczorem. Nie stresuj się :*
goska000 lubi tę wiadomość
-
goska000 wrote:Anka, to dziś akurat ten 90 dzień? Na pewno wyniki będą ok
Laski, więc tak. Pragnę podziękować Wam raz jeszcze za ogrom wparcia, dobre myśli, słowa, fluidy, kciuki. Bez względu na wynik wiem, że nie zostanę sama Mam forumowe siostry i to w jakiej liczbie 😎goska000 lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Butterfly23 wrote:Ponad 50% społeczeństwa ma te mutacje. Jeśli masz taki wysoki pomimo przyjmowania odpowiedniej dawki, to najprawdopodobniej też masz mthfr.🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Niestety wieczorem 😶 Także muszę sobie znaleźć robotę09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
nick nieaktualnygoska000 wrote:Niestety wieczorem 😶 Także muszę sobie znaleźć robotę
Opowiesz mi coś więcej o Waszym sklepie internetowym? Jaki asortyment planujecie? Czy będą jakieś konkretne przedziały wiekowe?
Chciałabym u Was kupować zabawki dla mojej Małej Bestii stąd to gradobicie pytań 😀 -
Hach wrote:Warto byłoby pójść na usg I zrobic soboe monit owulacji. Prześledzić po prostu, czy w ogóle masz swoje owulacje.
Powiedz nam coś więcej o sobie.
Mam 29 lat. Od około 8 lat brałam tabletki hormonalne - qlaira, głównie z uwagi na silne bóle menstruacyjne. Lekarze powiedzieli, że zaraz po odłożeniu OWU wróci.
Wyniki badań prawidłowe, jajniki pod usg ok. Jedynie niewielkie mięśniaki, ale poza szyjką.
Nie przypuszczałam, że będę się tak stresowała 🙈 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam wypis, teraz tylko czekam za transportem i do domku 🥰🥰🥰🥰
Niestety ze smutnych wieści w zaleceniach mam wstrzemięźliwość przez miesiąc żebym się zagoila. A liczyłam na huczna sylwestrową noc 🤣goska000, Anka32, Butterfly23, blador2, Muuu., Pełna chata, Adirella, Viii, ezra, ultramaryna_, Pusshka, koktajlowa, Sarka94, Wenka, Liyss🧚🏻, Nietypowa30, Sunnysunsun, Sparky, Olaura, Luna_ lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Anka32 wrote:Opowiesz mi coś więcej o Waszym sklepie internetowym? Jaki asortyment planujecie? Czy będą jakieś konkretne przedziały wiekowe?
Chciałabym u Was kupować zabawki dla mojej Małej Bestii stąd to gradobicie pytań 😀
Wiek od 0-10 około. Lalki, maty, pluszaki, grzechotki, akcesoria, samochody, tory, puzzle, mnóstwo pierdółek. Podeślę stronę gdy będzie gotowa. Na razie czekamy na uruchomienie bramki paynow. Bierzemy towar od jednej hurtowni. Mamy około 1000 pozycji, a mnie wydaje się za mało myślę czy nie zacząć współpracy z kimś jeszcze 🫣 Kuba mnie hamuje mówiąc, że wszystko z czasem. Musimy też zająć się pozycjonowaniem, promowaniem na FB, insta, itp. Założyć baselinkera... Na początku na pewno będzie to raczkować 🫣 Ale mamy super gościa o seo i mam nadzieję, że na początku pomoże Nam to rozbujać.Anka32, Zbuntowana, blador2, Muuu., Effiii, Adirella, Viii, Małgosiagosia, Malamia, Pusshka, Sunnysunsun, Olaura, Lola93 lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜 -
Effiii wrote:Dziewczyny mam wypis, teraz tylko czekam za transportem i do domku 🥰🥰🥰🥰
Niestety ze smutnych wieści w zaleceniach mam wstrzemięźliwość przez miesiąc żebym się zagoila. A liczyłam na huczna sylwestrową noc 🤣
Dasz radę Kochana :* Najważniejsze, że już po wszystkim 🤗 Odpoczywaj :*Effiii lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜 -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Dziewczyny mam wypis, teraz tylko czekam za transportem i do domku 🥰🥰🥰🥰
Niestety ze smutnych wieści w zaleceniach mam wstrzemięźliwość przez miesiąc żebym się zagoila. A liczyłam na huczna sylwestrową noc 🤣
Nareszcie 🥰🥰
Pomyśl co się będzie działo po tym miesiącu 😈🔥 -
Anka32 wrote:Witamy 😀
Rozgość się 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2023, 09:59
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
nick nieaktualnygoska000 wrote:Wiek od 0-10 około. Lalki, maty, pluszaki, grzechotki, akcesoria, samochody, tory, puzzle, mnóstwo pierdółek. Podeślę stronę gdy będzie gotowa. Na razie czekamy na uruchomienie bramki paynow. Bierzemy towar od jednej hurtowni. Mamy około 1000 pozycji, a mnie wydaje się za mało myślę czy nie zacząć współpracy z kimś jeszcze 🫣 Kuba mnie hamuje mówiąc, że wszystko z czasem. Musimy też zająć się pozycjonowaniem, promowaniem na FB, insta, itp. Założyć baselinkera... Na początku na pewno będzie to raczkować 🫣 Ale mamy super gościa o seo i mam nadzieję, że na początku pomoże Nam to rozbujać.
Czad 😀😍
Czekam na stronę. Jeszcze przez 3 lata będę u Was kupować 🤗😎goska000 lubi tę wiadomość
-
aszin wrote:To w takim razie warto zrobić te mutacje? Przydatne jest to później lekarzowi w prowadzeniu ciąży? Czy zrobić najpierw homocysteinę, kwas i Wit B12 i wtedy o tym myśleć?
aszin lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
goska000 wrote:Wiek od 0-10 około. Lalki, maty, pluszaki, grzechotki, akcesoria, samochody, tory, puzzle, mnóstwo pierdółek. Podeślę stronę gdy będzie gotowa. Na razie czekamy na uruchomienie bramki paynow. Bierzemy towar od jednej hurtowni. Mamy około 1000 pozycji, a mnie wydaje się za mało myślę czy nie zacząć współpracy z kimś jeszcze 🫣 Kuba mnie hamuje mówiąc, że wszystko z czasem. Musimy też zająć się pozycjonowaniem, promowaniem na FB, insta, itp. Założyć baselinkera... Na początku na pewno będzie to raczkować 🫣 Ale mamy super gościa o seo i mam nadzieję, że na początku pomoże Nam to rozbujać.
Effiii, ale jaki będzie ogień po okresie wstrzemięźliwości! 🤪Liyss🧚🏻, goska000 lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Natka:) wrote:Mam 29 lat. Od około 8 lat brałam tabletki hormonalne - qlaira, głównie z uwagi na silne bóle menstruacyjne. Lekarze powiedzieli, że zaraz po odłożeniu OWU wróci.
Wyniki badań prawidłowe, jajniki pod usg ok. Jedynie niewielkie mięśniaki, ale poza szyjką.
Nie przypuszczałam, że będę się tak stresowała 🙈
To udaj się jeszcze na usg w okolicach swojej owu, żeby sprawdzić czy je masz, bo to też kluczowe. Po 8 latach brania hormonów może być z tym różnie. Ja teraz miesiąc musiałam brać hoomy żeby zastopować owulacje i to mi rozregulowalo cykl. A tylko miesiąc brałam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2023, 10:09
Natka:) lubi tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Czad 😀😍
Czekam na stronę. Jeszcze przez 3 lata będę u Was kupować 🤗😎
U nas świątecznych obiadów ciąg dalszy, Młody prosi o placki ziemniaczane 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2023, 10:12
aszin, goska000 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
goska000 wrote:Wiek od 0-10 około. Lalki, maty, pluszaki, grzechotki, akcesoria, samochody, tory, puzzle, mnóstwo pierdółek. Podeślę stronę gdy będzie gotowa. Na razie czekamy na uruchomienie bramki paynow. Bierzemy towar od jednej hurtowni. Mamy około 1000 pozycji, a mnie wydaje się za mało myślę czy nie zacząć współpracy z kimś jeszcze 🫣 Kuba mnie hamuje mówiąc, że wszystko z czasem. Musimy też zająć się pozycjonowaniem, promowaniem na FB, insta, itp. Założyć baselinkera... Na początku na pewno będzie to raczkować 🫣 Ale mamy super gościa o seo i mam nadzieję, że na początku pomoże Nam to rozbujać.
Dobrze ze mam wolne, czuje się strasznie 😖Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2023, 10:28
goska000 lubi tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰