Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia• wrote:W poniedziałek powtórzę betę bo dzisiaj już nie mam jak albo jutro
Monia• lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Dropsik wrote:Gdzieś mi mignęło, że jest nowy wątek? Ale go nie widzę On dopiero później się pojawi, bo ja jeszcze się nie znam na tym forum 🤷♀️
Dropsik lubi tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
karola_b wrote:Monia, może skocz na betę jeszcze dziś? Masz taką możliwość? Nie trzeba być na czczo.
Będziesz znała przyrost i wiedziała na jakim jest poziomie
Dokładnie Monia, dobrze radzą dziewczynyMonia• lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karola_b wrote:Jak w ogóle Wasze plany sylwestrowe? Gdzieś idziecie, domówka?
My w tym roku zostajemy u siebie w domu. Zrobimy sobie pizzę, oglądniemy jakieś filmy/seriale, porobimy sobie driny. Zupełnie na spokojnie, nie chcemy nigdzie iść.
Wczoraj pytałam o plany Sylwestrowe to nie dostałam żadnej odpowiedzi he he
O nową prowadzącą też musiałam pytać dwa razy, bo nikt nie widział pytania 😛 nie wiem czemu, ale czuję się niewidzialna i niekomfortowo 🤔
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
@Pełna chata kciuki za wizytę!
@Monia• przy kolejnej wizycie pewnie będzie już coś widać, na pewno będzie dobrze 🤗 Co do endometriozy to moja ginekolog też mówiła, że można rozpoznać tylko za pomocą laparoskopii
@Dropsik, nie wiedziałam, że tak można endometriozę diagnozować, ale dobrze wiedzieć
My na sylwka jedziemy do znajomych, domówka z najbliższą kliką, na spokojnie 😊Monia•, Pełna chata lubią tę wiadomość
👱♀️33.
🧑34.
❤️ 2021
💒 2023
Starania od 08.2023 🫶
💊 Kwas foliowy, jod, wit. D3, wit. B12
Koenzym q10
Omega-3
Agnus castus
Chlorella
Olej z wiesiołka (do owulacji)
+ Probiotyki -
Marzycielka wrote:Wczoraj pytałam o plany Sylwestrowe to nie dostałam żadnej odpowiedzi he he
O nową prowadzącą też musiałam pytać dwa razy, bo nikt nie widział pytania 😛 nie wiem czemu, ale czuję się niewidzialna i niekomfortowo 🤔Luna_, Marzycielka, Paula9463, Viii, Pusshka, Muuu., blador2, Liyss🧚🏻, Butterfly23 lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
nick nieaktualnyMarzycielka wrote:Wczoraj pytałam o plany Sylwestrowe to nie dostałam żadnej odpowiedzi he he
O nową prowadzącą też musiałam pytać dwa razy, bo nikt nie widział pytania 😛 nie wiem czemu, ale czuję się niewidzialna i niekomfortowo 🤔
O nie 🥺
Ja wczoraj od wyników czytałam po łebkach, przyznaje się.
Na pocieszenie napiszę, że jakiś czas temu pytałam o zakwas z przepisu Pana Tabletki i też nikt nie odpisał 🤣😜Marzycielka, Butterfly23 lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:O nie 🥺
Ja wczoraj od wyników czytałam po łebkach, przyznaje się.
Na pocieszenie napiszę, że jakiś czas temu pytałam o zakwas z przepisu Pana Tabletki i też nikt nie odpisał 🤣😜Anka32, blador2, ultramaryna_, Butterfly23 lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
koktajlowa wrote:Co tam szykujesz dobrego?
Na pewno śledzie w śmietanie i po kaszubsku, bo jestem śledziowa dziewczyna 😋
Sałatkę z tortellini, roladki schabowe z serem, krokiety z pieczarkami, odmrożę pierogi z mięsem 😋
Na ciepło zrobię zapiekankę z kurczakiem i z ryżem.
Dla dzieci nuggetsy i frytki, bo będzie 6 😅
Upiekę jakieś 2 ciacha.
Koleżanka też zrobi jakąś sałatkę i przekąskę na zimno.
Olalee, koktajlowa, Malamia lubią tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Marzycielka wrote:Wczoraj pytałam o plany Sylwestrowe to nie dostałam żadnej odpowiedzi he he
Marzycielka ja myślę, że to przez tą ilość treści jaka była to niektóre pytania i wypowiedzi za szybko znikały przy tej ilości stron które się produkowały. Także na pewno nie jesteś niewidzialna Jest już wątek dla gaduł więc pewnie będzie łatwiej tutajMarzycielka lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
aszin wrote:Monia, a może powiedziała coś o endometrium, a Ty w stresie źle usłyszałas? Bo o endometriozie to powinna powiedzieć coś więcej.👩🏼27 👨🏽26
4x🐈🐈⬛🐈🐈⬛
•Podejrzenie endometriozy
2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - sn na świat przyszła Sara🥰
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, zaraz skoczę do Rossmana po testy Facelle, możecie przypomnieć, które były te nieoszukańce? Paskowe czy strumieniowe?👱♀️33.
🧑34.
❤️ 2021
💒 2023
Starania od 08.2023 🫶
💊 Kwas foliowy, jod, wit. D3, wit. B12
Koenzym q10
Omega-3
Agnus castus
Chlorella
Olej z wiesiołka (do owulacji)
+ Probiotyki -
@Marzycielka tak jak dziewczyny piszą, wątek biegnie czasami do przodu jak szalony, produkujemy posty jeden za drugim i czasem nam coś umknie. Ja dziś pytałam o sens robienia testów owu i też chyba tylko jedna z Was mi odpisała.
Anka wróciłam do domu, na wejściu zrzuciłam wianek z drzwi i muszę go teraz kleić....Marzycielka lubi tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
To ulżyło mi troszkę, bo jakoś tak przykro mi się zrobiło, że nikt mi nie odpisał.... 😥
Może to hormony przed zbliżającą się 🐒
Chociaż nerwowa nie chodzę, a już powinnam 🫣Paula9463, Anka32 lubią tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Luna_ wrote:Dziewczyny, zaraz skoczę do Rossmana po testy Facelle, możecie przypomnieć, które były te nieoszukańce? Paskowe czy strumieniowe?
Luna_, Viii lubią tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
nick nieaktualnyMarzycielka wrote:Na pewno śledzie w śmietanie i po kaszubsku, bo jestem śledziowa dziewczyna 😋
Sałatkę z tortellini, roladki schabowe z serem, krokiety z pieczarkami, odmrożę pierogi z mięsem 😋
Na ciepło zrobię zapiekankę z kurczakiem i z ryżem.
Dla dzieci nuggetsy i frytki, bo będzie 6 😅
Upiekę jakieś 2 ciacha.
Koleżanka też zrobi jakąś sałatkę i przekąskę na zimno.Marzycielka lubi tę wiadomość