Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Olalee wrote:Ja drugie cc też mialam na szybko, bo lekarze stwierdzili, ze się poród zaczyna( bo ponoć lekkie rozwarcie) a pojechałam tylko termin ustalić. Syn urodził się z 3 pkt w zamartwicy. Zachlysnal się wodami. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło i dziś ma 7 lat. Ja mam ubytek w bliznie.
O matko... Swoje przeżyłaś i on też 🫂09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
Moniaoliś wrote:Hej. Dopiero zaczynam przygodę z tym watkiem:)
Cześć Moniaoliś. Rozgość się09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜 -
goska000 wrote:Chmurka, nie ma za co
Marzycielka, dzielnie zniosłaś Smacznego 🌸
Czekolada była pyszna 😋
Jesteście dla mnie wsparciem 😍 więc lepiej znoszę niepowodzenie 😘goska000, Anka32, Pusshka, Olalee lubią tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
nick nieaktualnyHej dziewczyny melduje się po wizycie. Torbiel wchłonięta a pęcherzyki na jajniku zmniejszają się mam nadzieje, że już niedługo znikną całkowicie. Jak jeszcze 4 cykle nie zajdę to kazała wrócić na bardziej rozszerzone badania, ale myśle, że ja jakieś podstawowe zrobię sobie niedługo sama. Chociaż w sumie dobrze byłoby się przebadać dokładniej.
Sunnysunsun, Marzycielka, Chmurka21, Pusshka, Viii, Sarka94, Adirella, Nietypowa30, Astereae, rudaa95, Olalee lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Czekolada jest dobra na wszystko 😍
Ja zjadłam ostatni kawałek serniczka ❤️
Za kilka godzin pojedziemy po córkę do szkoły a później małż zabiera nas do maczka 😍🥹
Dokładnie czekolada dobra na wszystko 😋😋Anka32 lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Anka32 wrote:@klaudia_23 życzę udanego wyjazdu 😀
Też marzą mi się Włochy, najchętniej Wenecja 🥹
A Wy gdzie się wybieracie?
Do Bari, Apulia ja uwielbiam Wlochy, bylismy juz Mediolanie, Rzymie, Neapolu, Positano i kilka innych mniejszych miasteczek 😁 polecam bardzo, najbardziej nie moge sie doczekac włoskiego jedzonka 😍goska000, Anka32, blador2, stokrotka00, Myszkaaa20, Chmurka21, Astereae, Rosalia_ lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Jagoda19 wrote:Hej dziewczyny melduje się po wizycie. Torbiel wchłonięta a pęcherzyki na jajniku zmniejszają się mam nadzieje, że już niedługo znikną całkowicie. Jak jeszcze 4 cykle nie zajdę to kazała wrócić na bardziej rozszerzone badania, ale myśle, że ja jakieś podstawowe zrobię sobie niedługo sama. Chociaż w sumie dobrze byłoby się przebadać dokładniej.
Pięknie !Jagoda19 lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜 -
Viii wrote:Apropos zachodzenia w ciążę po CC to powiem, że nie do końca to jest prawda, że jest trudniej na swoim przykładzie. 1 dziecko CC z powodu braku postępu porodu, 2 ciąża od razu w pierwszym świadomym cyklu starań, a przy drugim CC okazało się że miałam tak koszmarne zrosty, że mieli problem z wyjściem syna, no więc chyba nie do końca one przeszkadzały zajść w ciążę 😊
Zgadzam się z Tobą 😉
Też miałam cc i zachodziłam w ciążę po cc bez problemu 😊
Viii lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Sunnysunsun wrote:No nie? 😁
Ja też czuję się psychicznie lepiej po tym, jak przyszła 🐒 nowy miesiąc, nowe nadzieje...
Strasznie mnie ta niepewność wymęczyła. Wolałabym zobaczyć biel na teście i od razu wiedzieć na czym stoję, niż takie niewiadomo co, czekac z nadzieją i znów się rozczarować. Dobrze, że mam już to za sobą.
Do kolejnego miesiąca 🤣
Tak dokładnie... Bo ja jestem taka naiwna, że dopóki nie ma 🐒 to nawet jak biel na teście, to sobie wmawiam, a może test wadliwy, a może za wcześnie 🤦♀️ i tak sama się męczę 😛
Dostałam i jest ok. Kilka dni odpoczynek psychiczny, a później jazda z mężulkiem 🤣Chmurka21, goska000, Anka32, Pusshka, Adirella, Olalee lubią tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Pusshka wrote:@Marzycielka, Bulbasek, tulę za małpy i trzymam kciuki za ten cykl
@Olalee, życzę zdrowia dla mamy. I Tobie smacznego, nie można sobie wszystkiego odmawiać Ja jestem za zasadą 80/20
Na początku grudnia będę znowu testować 🤣
Zleci 😛👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Ja dzisiaj w biurze i nowy powód do panikowania: a co jeśli moje nieregularne miesiączki ostatnio oznaczają perimenopauze? Ech. Za dużo czytam internetu. Niby poza AMH wszystkie badania dobre, szczególnie FSH śliczne. Stres jednak wszystko zjada, naprawdę.27.11.2023 - cień ⏸️