Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna765 wrote:Dzień dobry 😊
U nas też szaro buro i trochę śniegu spadło 😁
Zrobiłam test zupełnie z innej firmy, niby jestem już 12 dni po zastrzyku i teraz nie wiem 🙈 ciąża czy Ovi🙉
https://ibb.co/tBZKtBg
Ja powtarzałabym jutro i w pon i wtedy w pon poleciała na betę myślę -
Evelle28 wrote:
P.s apropo włosów , ostatnio walnęłam sobie cukierkowy róż 💕💕Anka32 lubi tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
nick nieaktualnyMuuu. wrote:W końcu na pewno się uda!✊ pamiętam jak zaczynałam biegać to chciałam umrzeć po pierwszym kilometrze, 2 miesiące później zrobiłam już 12 km🤩 teraz znowu bym pewnie umarła 😅
Też zaczynam znowu praktycznie od zera więc wiem jak to jest umierać po kilometrze 🤣Muuu. lubi tę wiadomość
-
Muuu. wrote:@Anka super czas 🤩 i piękne słońce 😍
My wczoraj z mężem stwierdziliśmy że potrzebujemy chyba trochę więcej yolo w życiu. I chyba cichaczem zatestuje 30.11🫣
A jak Twoja sytuacja z ósemkami? -
Pauli_00 wrote:Cześć dziewczyny 🙂 melduje,że mimo zapisu na testowanie na dziś stchórzyłam i nie zrobiłam testu. Nie czuję się ani ciążowo ani okresowo. Poczekam grzecznie na okres 🙂
Tak jak wcześniej Wam pisałam, gdyby nie poronienie to na dziś mielibyśmy termin porodu- chyba właśnie z tego powodu czuje jakiś niepokój w sercu. Od razu po przebudzeniu mąż mnie przytulił i zapytał jak się czuję, popłakałam się ... Widzę, że on też to przeżywa.
Postanowiliśmy po nowym roku iść ponownie na badania i zapisać się do kliniki leczenia niepłodności, żeby zobaczyć co nam powiedzą.
Dobrego dnia Wam życzę ❤️
Bardzo Ci współczuje 🥺 Trzymaj się w tym trudnym dniu. Życzę Ci żebyś jak najszybciej zobaczyła ⏸️✊❤️Pauli_00 lubi tę wiadomość
-
Pusshka wrote:O, zapisać na testowanie? 😀
A jak Twoja sytuacja z ósemkami?👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Anka32 wrote:Też zaczynam znowu praktycznie od zera więc wiem jak to jest umierać po kilometrze 🤣
Anka32 lubi tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Ja nienawidzę biegać 🙈 Ale za to na wszelkie biegi z przeszkodami to jestem pierwsza! 😂
Pamietam ostatni bieg katorżnika (12km) jak pierwsze 6km przebiegłam niczym gazela po czym przestały mi sie zginąć kolana. Finalnie na metę weszłam po ponad 6h 😂🙈 Ale samaaaa💪
Teraz jestem naczelnym leniem, ale padam na twarz pi całym dniu z małym. Jak przypomnę sobie jaka aktywna byłam przed dzieckiem to wspominam to z łezką w oku 🥲 -
Edithka wrote:Nie, bo z mleka niepasteryzowanego. Grozi zakażeniem listeriozą, która jest bardzo groźna bo uszkadza łożysko i prowadzi do poronień.
W pierwszej ciąży o tym nie wiedziałam i jadłam. 🤐
A racja. Chociaż podobno wędzone produkty są niezdrowe i też nie powinno się ich jeść.
Dziewczyny dziękuję za wsparcie chociaż jestem glupia i nadal mam nadzieję gdyż wg apek to 8 lub 9 dpo a temperatura nadal nie spadła. Lecz ból piersi bezposrednio po owulacji może być przez wysoką prolaktynę
Już 10 a śnieg nie stopniał. Widzę zza okna niezadowolone twarze tych co odśnieżają auta
U mnie w mieście drużyna żużlowa to Motor Lublin.
A co do piłkarskiej to jeżdze na różne ligii bo mój czynnie grał do tamtego roku. Więc nie dość że mecze w tv wszystkie to jeszcze jeździłam na mecze II ligiia od dziecka jestem fanką Legii i nie raz byłam na żylecie. Mąż ze mną nigdy nie był tam bo on twierdzi że tam się nawet meczu dokładnie nie da oglądać
i ma trochę racji.
-
Dzień dobry! Przykro mi za biele 😔 trzymam dalej kciuki 🤞
Justyna765, mam nadzieję, że się uda! 🙏
U Was śnieg a u mnie chyba 7 stopni i szarno, ponuro, deszcz 🙈
Ja też coraz częściej sie zastanawiam czy testować wcześniej, zapisałam się na 14 dni po owulacji, ale biore niepokalanka i wiem, że w ciąży trzeba od razu odstawić, chociaż jakoś ciężko uwierzyć, że tym razem się uda 😅Starania od 08.2023 🫶
👱♀️34.
❌️Endometrioza ❌️Adenomioza ✅️Jajowody drożne ✅️Tarczyca ✅️AMH 6.34
🧑36.
✅️Badanie nasienia (morfologia 5%, 74 mln/ml, pH 7.9)
💔01.2024 biochem. 5 tc
💔09.2024 biochem. 5 tc
⏸️28.11.24
16.12.24 jest ❤️ (6+1)
30.01.25 I prenatalne,niskie ryzyka,dziewczynka🩷
🩺 25.03.25
⏳️26.03.25 II prenatalne
-
Hej, hej dziewczyny! ❤️ życzę wam miłego dnia! 🥰🥰 na szczęście za oknem nie widzę śniegu, wiec odczuwam ulgę! Tak- jestem jedną z tych osób, które nie lubią zimy 😂
Tulę za biele.. 🫂
Pauli_00 masz cudowne szczęście, mając przy boku mężczyznę, który ma moc i sile, przeżywając wspólnie z tobą trudne sytuacje! Definicja wsparcia i troski, to jest coś, co mnie wzrusza 🥰👍🏻
A i jeszcze dodam, że w poniedziałek idę na monitoring! Zobaczymy, co tam się zrodziło HahaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2023, 10:08
-
Muuu. wrote:Dlatego mówię 30.11, żeby wiedzieć o jakie znieczulenie poprosić 😅 chociaż generalnie to będzie 2 dni przed 🐒, w głowie mam Hipotetyczną Hanię, ale lepiej powiedzieć. Zobaczymy 😅🫣
Czyli co, zapisywać czy nie do oficjalnego kalendarium - potrzebuję konkretnego komunikatu, żeby nie narzucać presji sikania na patyk 😀 -
https://instagram.com/_myminty?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
Dziewczyny oblukajcie jakie piękne rzeczy robią np na powiedzenie rodzicom o ciąży boskie ♥️ aż mi łezka się w oku zakręciła jak pomyślałam ze miałabym dac coś takiego moim 🥹🥹🥹Muuu., Anka32, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Pusshka wrote:A usuwanie ósemek właśnie masz 30.11, tak?
Czyli co, zapisywać czy nie do oficjalnego kalendarium - potrzebuję konkretnego komunikatu, żeby nie narzucać presji sikania na patyk 😀Pusshka lubi tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Justyna765 wrote:Dzień dobry 😊
U nas też szaro buro i trochę śniegu spadło 😁
Zrobiłam test zupełnie z innej firmy, niby jestem już 12 dni po zastrzyku i teraz nie wiem 🙈 ciąża czy Ovi🙉
https://ibb.co/tBZKtBg
Aaa i beta nic nie da bo skoro Ovi wyszłoby na teście to wyjdzie też na becie.
Chyba że dziś i za dwa dni sprawdzić czy przyrasta.
Ale wg mnie lepiej zatestuj za dwa dni zobaczysz czy kreska ciemnieje i dopiero wtedy na betę 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2023, 10:14
-
@Zaczarowan, daj znać w poniedziałek! Trzymam kciuki za piękny pęcherzyk 🤞
@Luna_, najwcześniej polecam 12 dpo testowanie 😊
@Bee90, 8/9 dpo to naprawdę bardzo wcześnie! 🤞
@Pełna chata, jakie ciacho robisz? 😊Luna_, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
Muuu. wrote:Tak 🙂 można zapisać 😄
-
Hej. U mnie dziś zakończył się cykl z przytupem, @ wredota przyszła z ogromnym bólem nad ranem. Dodatkowo to przeziębienie 🙄 zastanawiam się ile razy na dzisiejszej nocce usłyszę od zgłaszając ego "proszę Pana", mam taki aksamitny głos 🤣 Wiecie że ja już jestem zmęczona staraniami, małżonek jednak chce spróbować jeszcze raz i zrobić badania. Zostawiam mu pod tym względem wolna rękę. Nie mam ochoty kolejny cykl się z tym wszystkim męczyć.
Co do śniegu to my czekamy jeszcze na pierwszy śnieg, mamy na naszym mieszkaniu cudowny widok na pół miasta i okoliczne wsie. Lato i jesień wyglądały cudownie, jesteśmy ciekawi zimyultramaryna_ lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualnyEvelle28 wrote:https://instagram.com/_myminty?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
Dziewczyny oblukajcie jakie piękne rzeczy robią np na powiedzenie rodzicom o ciąży boskie ♥️ aż mi łezka się w oku zakręciła jak pomyślałam ze miałabym dac coś takiego moim 🥹🥹🥹
Jakie to piękne 😍
Zamówimy teściom kiedy przyjdzie czas 🥹Evelle28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlysa wrote:Hej. U mnie dziś zakończył się cykl z przytupem, @ wredota przyszła z ogromnym bólem nad ranem. Dodatkowo to przeziębienie 🙄 zastanawiam się ile razy na dzisiejszej nocce usłyszę od zgłaszając ego "proszę Pana", mam taki aksamitny głos 🤣 Wiecie że ja już jestem zmęczona staraniami, małżonek jednak chce spróbować jeszcze raz i zrobić badania. Zostawiam mu pod tym względem wolna rękę. Nie mam ochoty kolejny cykl się z tym wszystkim męczyć.
Co do śniegu to my czekamy jeszcze na pierwszy śnieg, mamy na naszym mieszkaniu cudowny widok na pół miasta i okoliczne wsie. Lato i jesień wyglądały cudownie, jesteśmy ciekawi zimy
Tulę za bolesną 🐒🫂
O proszę jaka zmiana małżonka 🥹
Ciekawe czy faktycznie porobi badania 🙂