Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusshka wrote:@klaudia_23, trzymam kciuki za podniesienie poziomu kwasu foliowego!
@Anka32, grzaniec faktycznie super pomysł na rozgrzanie! A drineczki wieczorem.. no ciągle Ci zazdroszczę, czekam na fotkę 😀
@czaranna, dla mnie też to nadzieja, bo od kilku dni walczę z przeziębieniem 😅
Będą zdjęcia, pewka 😀
Mam nadzieję, że będzie pinacolada 😍Myszkaaa20, Pusshka lubią tę wiadomość
-
Alysa wrote:Hej. U mnie dziś zakończył się cykl z przytupem, @ wredota przyszła z ogromnym bólem nad ranem. Dodatkowo to przeziębienie 🙄 zastanawiam się ile razy na dzisiejszej nocce usłyszę od zgłaszając ego "proszę Pana", mam taki aksamitny głos 🤣 Wiecie że ja już jestem zmęczona staraniami, małżonek jednak chce spróbować jeszcze raz i zrobić badania. Zostawiam mu pod tym względem wolna rękę. Nie mam ochoty kolejny cykl się z tym wszystkim męczyć.
Co do śniegu to my czekamy jeszcze na pierwszy śnieg, mamy na naszym mieszkaniu cudowny widok na pół miasta i okoliczne wsie. Lato i jesień wyglądały cudownie, jesteśmy ciekawi zimy
Tyle za wredna @. Trochę jestem zaskoczona że małżonek jednak rozważa badanie. Trzymam kciuki żeby chłop wziął się w garść ✊💚
Kira wrote:Ja w cyklu, w którym zaszłam zaraz po owu miałam covid 😂 Także organizm zajmie się wiruskiem, w tu zarodek ciach ciach przemknie ❤️✊😘
Anka32 wrote:Wlasnie już piję, pyszny ten czekoladowy 😊😍
Piękne słowa 🥹❤️
aszin, Anka32, Kira, Ewka9090, Adirella, blador2 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Myszkaaa20 wrote:Też czekam na fotki 😁
Na mnie czeka grzeniec bezalkoholowy, jestem ciekawa jaki będzie w smaku 😁Anka32, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Daj fotkę tego cuda , z chęcią spróbuję bo lubię takie wynalazki.
Kupiłam w Stokrotce jakby co ale podobno bywają też w Biedronkach 😀
Myszkaaa20 wrote:Też czekam na fotki 😁
Na mnie czeka grzeniec bezalkoholowy, jestem ciekawa jaki będzie w smaku 😁
O, daj znać jak ten bezalkoholowy 😀
Dobrze będzie mieć jakąś alternatywę jak już wszystkie zaciążymy w grudniu 😎🎄
Pusshka, Effiii, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:O, daj znać jak ten bezalkoholowy 😀
Dobrze będzie mieć jakąś alternatywę jak już wszystkie zaciążymy w grudniu 😎🎄Anka32 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
aaaa zastanawiam się jaki to grzaniec czekoladowy i że musi być dziwny boooo ja grzańca uwielbiam ale z piwka :p wino czerwone uwielbiam ale tylko wytrawne :p
@Pushkaa to co polecałyście książkę kontrastową oballa i ten gryzak Mummo czy jakoś tak :p o mamusi też nie zapomniałam.
ale narobilyscie smaków od rana, ale z alko się jeszcze parę dni wstrzymam.ultramaryna_, Pusshka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kira wrote:Ja w cyklu, w którym zaszłam zaraz po owu miałam covid 😂 Także organizm zajmie się wiruskiem, w tu zarodek ciach ciach przemknie ❤️✊😘
Zabrzmiało jak z Symetrii, czy zarodki to niegrypsujący, którzy tak tylko przemykają, a covid chodzi jak panisko, o tak?
(Strasznie mnie straumatyzował kiedyś ten film, ale lubię teksty z niego)
Oby to nie był covid, monitoruję się, bo nie chcę wpaść na imprezę firmową do męża przeziębiona - strasznie, ale to strasznie lubię jego współpracowników i szefową, nie chcę ich pozarażać.Kira, Bee90 lubią tę wiadomość
AMH 0,54, 37 lat
Niskie LH i FSH
Starania od 01.11.2023 -
nick nieaktualnyBee90 wrote:aaaa zastanawiam się jaki to grzaniec czekoladowy i że musi być dziwny boooo ja grzańca uwielbiam ale z piwka :p wino czerwone uwielbiam ale tylko wytrawne :p
@Pushkaa to co polecałyście książkę kontrastową oballa i ten gryzak Mummo czy jakoś tak :p o mamusi też nie zapomniałam.
ale narobilyscie smaków od rana, ale z alko się jeszcze parę dni wstrzymam.
Ja się czuję bezkarnie po wczorajszej ⚪️ na teście 🤣
Ale na razie styknie, zostawię sobie resztę na jutro 🥹
-
@Anka masz rękaw? 😍 kusi, ale boję się że mąż nie dźwignie tego 😅👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Mam 🙂
Mój dźwignął 🤣
A sam też ma jakieś tatuaże? 😅👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Też mam w szafce Grzanca, ale karmelowego
A co do tatuaży sama mam 4, a mąż ma wydziaraną całą klatę 😁Anka32, Muuu. lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszin wrote:Też mam w szafce Grzanca, ale karmelowego
A co do tatuaży sama mam 4, a mąż ma wydziaraną całą klatę 😁
Ja mam 8 plus rękaw 😁
I bardzo mi się podobają tatuaże u mężczyzn ale mój małż jest antytaużowy jeśli chodzi o jego własną osobę 😁 -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Ja mam 8 plus rękaw 😁
I bardzo mi się podobają tatuaże u mężczyzn ale mój małż jest antytaużowy jeśli chodzi o jego własną osobę 😁👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰