Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Dokladnie! Też kupiłam i miałam od czasu zakupu być wyprasowaną damą, ale niestety nie jest to tak przyjemne i nadal prasowanie to moja znienawidzona czynność
Ja do prasowania dziecięcych rzeczy zatrudnię mamę, ona to lubi, przyjedzie i pomoże - wyjścia nie ma, chyba że chce aby wnuczka była wymiętolona12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Inga28 wrote:Ponawiam pytanie
bo nie wiem czy lepiej taki śpiworek czy taki w który ubiera się dziecko? Jestem w tym zielona...
-
Sliczny🥰 tez w tym kolorze patrzylam jesli potwierdzi sie dziewczynka 😉 skad zamawialas i ile płaciłaś za zestaw?02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
kic83 wrote:Wik
przy pierwszym na 60st.
Teraz wszystko mam wyprane na 40st + i tak przeciez prasowanie idzie na °°° więc darowałam sobie tym razem 60st.
Ounai
masz konkretną datę wywoływania?kic83 lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Anet.kaa wrote:Ja mam tego typu tylko z rączkami i pod to normalnie ubrane dziecko chyba się wkłada, tzn może nie sam bodziak i spodenki ale np bodziak+ jakies dresiki cieplejsze. Tak mi się wydaje na logikę. Twój wydaje się porządniejszy niż mój z H&M więc zapewne jest mega cieplutki.
Właśnie tak mi się wydaje, że jakieś spodnie, bodziak i sweterek na toteż pewnie zależy jak bardzo zimno jest na dworze. Bo myślałam o takim do wózka i kupić też coś na fotelik
-
nick nieaktualnyAnnia biorę Acard jak mi się przypomni 🤣
Inga ja mam taki śpiworek ale kupuje tez zwykly kombinezon. Śpiworek jest dobry jak idziesz na spacer i wiesz ze nie będziesz wyciągać dziecka. Pod spod można ubrać dziecko nie za ciepło bo śpiworek jest bardzo ciepły. Na pewno nie kurtka.
Kupilam tez otulacz do fotelika za 35zl nowy na olx. Sprawdzi się w podróży, wyjście ze szpitala. W drodze do auta i z powrotem.Wik89 lubi tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Sliczny🥰 tez w tym kolorze patrzylam jesli potwierdzi sie dziewczynka 😉 skad zamawialas i ile płaciłaś za zestaw?
Cena xxl to 159 zl, rożek 79 zl, łącznie z przesyłką wyszlo mnie 250 zł.
Mają też ładne musliny, ale do mnie one do końca nie przemawiają. Firma to senlove, mają i fb, i insta i www -
Ja też chcę taki otulacz do fotelika. Śliczne są w dobrychliskach ale dość drogie. Widziałam na olx i allegro nieco tańsze.
-
nick nieaktualny
-
Anet.kaa wrote:Czy zrobienie jutro krzywej cukrowej nie jest zbyt wczesne? W internetach piszą że między 24-28 tygodniem.
Annia, Anet.kaa lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Obiecane fotki 😀
Ręczniki frotte z kapturkiem, duże, solidne, gratis dali myjkę, zamawialam na allegro w promocji 1 szt po 36 zł była z 60 zł przeceniona:
Kolejne ciuszki z DolceSonno, były promocje po 13 zł za body to szkoda mi było nie brać 😊, nadal są jakieś promki.
r.56
r.62
Próbki ze szkoły rodzenia:
Annia, Iryska, dmg111, Inaa89, Ounai, Lalia, doomi03, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Auto zostało w warsztacie jakaś gruba sprawa z olejem. Nie dość, że teraz tyle wydatków, to jescze gruba robota. Komputer pokładowy pokazuje że oleju jest prawie maks, a w silniku nie ma! Co lepsze nie wycieka na zewnątrz. Dostaliśmy auto zastępcze. 😭 Dobrze, że rano pożyczałam auto od mamy rano, bo jakby mi się rozkraczyło gdzieś to byłby w ogóle problem.
Ale jestem zła.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kar_oliv wrote:Obiecane fotki 😀
Ręczniki frotte z kapturkiem, duże, solidne, gratis dali myjkę, zamawialam na allegro w promocji 1 szt po 36 zł była z 60 zł przeceniona:
Kolejne ciuszki z DolceSonno, były promocje po 13 zł za body to szkoda mi było nie brać 😊, nadal są jakieś promki.
r.56
r.62
Próbki ze szkoły rodzenia:
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Casteam super, że dzidzia ładnie rośnie! Ty teraz bierzesz Acard? Może to dzięki niemu?
Motylku czy to już jutro?!
Kic jak samopoczucie?
Ja prałam w 40 stopniach, a później prasowałam mocno rozgrzanym żelazkiem. Myślę, że tyle wystarczy.Annia lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Hahaha, mnie to tak śmieszy teraz, mój mąż nadal czuję, że wygrał życie, że uniknął kubeczka 😂
Za to ja pamiętam jak byłaś oburzona, że mąż popił i plemniki będą pływać do tyłu, haha 😂 Nie minęło dużo czasu i test pozytywny ❤️
Kic i jej oburzenie, że nie było bzykow i syn poczęty ❤️
Boże, o każdej z Was tyle historii! 🤩
U mnie to samo !! Pojechaliśmy do kliniki leczenia niepłodności .. i tam mąż miał badać nasienie ( taka wizyta trwająca Ok 3 h ) od razu z badaniami .. No i tam dowiedziałam się ze już jestem w bardzo wczesnej ciąży i mężowi się udało bez badania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 10:35
dmg111 lubi tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Annia wrote:Auto zostało w warsztacie jakaś gruba sprawa z olejem. Nie dość, że teraz tyle wydatków, to jescze gruba robota. Komputer pokładowy pokazuje że oleju jest prawie maks, a w silniku nie ma! Co lepsze nie wycieka na zewnątrz. Dostaliśmy auto zastępcze. 😭 Dobrze, że rano pożyczałam auto od mamy rano, bo jakby mi się rozkraczyło gdzieś to byłby w ogóle problem.
Ale jestem zła.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Annia wrote:Auto zostało w warsztacie jakaś gruba sprawa z olejem. Nie dość, że teraz tyle wydatków, to jescze gruba robota. Komputer pokładowy pokazuje że oleju jest prawie maks, a w silniku nie ma! Co lepsze nie wycieka na zewnątrz. Dostaliśmy auto zastępcze. 😭 Dobrze, że rano pożyczałam auto od mamy rano, bo jakby mi się rozkraczyło gdzieś to byłby w ogóle problem.
Ale jestem zła.
Auta to niestety skarbonka. Jeśli mechanik nie będzie wiedział lub nie będzie pewien co i jak to konsultujcie gdzie indziej bo z nimi to różnie bywa, robią coś a później i tak się psuje..
-
casteam wrote:Ja kupiłam za 35zl na olx. Generalnie to w tej ciąży niekoniecznie kupuje drogie rzeczy 🤣
już zrezygnowałam z chicco baby hug, czas na kolejne cięcie kosztów
-
Anet.kaa wrote:Czy zrobienie jutro krzywej cukrowej nie jest zbyt wczesne? W internetach piszą że między 24-28 tygodniem.
Anetka ale Ty masz 23 tydzień, a to ma być od 24t0d, wg mnie o tydzień za wcześnieCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność