Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki! U mnie dziś fatalny dzień. Plecy bolą tragicznie, nie wiem jak się układać. Wczoraj trochę prasowałam, gotowałam, byłam na zakupach, generalnie dużo na nogach i to jest chyba pokłosiem wczorajszego dnia. Rano dzwoniła do mnie koleżanka, ta ktorej stwierdzili cukrzycę, że właśnie jej wody odeszły (36t6d) i jadą na porodowkę. O dziwo była mega spokojna. Chyba ja bardziej spanikowałam 😉
Ounai, jak tam Marta? Szykuje się do wyjścia? -
Inga28 wrote:Doomi i jak Twoja sprawa z ZUS? Coś się ruszyło?
Decyzji jeszcze nie mam, ale dodatkowo babeczka z ktora się komunikowalam przez pue pisala mi ze przekazała moja wiadomość do oddziału zus we Wrocławiu zeby sie ustosunkowali do mojej sprawy, także dostanie zus ode mnie dwa pisma. -
doomi03 wrote:Lalia, jak będziecie jutro zoo zwiedzać to jak Wam zostanie sil to na przeciw zoo dosłownie po drugiej stronie ulicy, jest pergola z muli medialna fontanna, tam też jest nasza slynna hala stulecia i przy pergoli jest piękny (chociaz maly, ale za to bilety sa tanie) o tej porze roku ogród japoński
więc to wszystko w jednym miejscu macie
Tak! Pergola jest piękna ❤️ Także polecam😊Lalia lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Decyzji jeszcze nie mam, ale dodatkowo babeczka z ktora się komunikowalam przez pue pisala mi ze przekazała moja wiadomość do oddziału zus we Wrocławiu zeby sie ustosunkowali do mojej sprawy, także dostanie zus ode mnie dwa pisma.
To może w końcu coś ruszy ✊🏽 -
Sylwucha wrote:Hej dziewczynki! U mnie dziś fatalny dzień. Plecy bolą tragicznie, nie wiem jak się układać. Wczoraj trochę prasowałam, gotowałam, byłam na zakupach, generalnie dużo na nogach i to jest chyba pokłosiem wczorajszego dnia. Rano dzwoniła do mnie koleżanka, ta ktorej stwierdzili cukrzycę, że właśnie jej wody odeszły (36t6d) i jadą na porodowkę. O dziwo była mega spokojna. Chyba ja bardziej spanikowałam 😉
Ounai, jak tam Marta? Szykuje się do wyjścia?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Doomi, smyka można zamówić do sklepu stacjonarnego jeśli nie masz daleko i odebrać za darmo
No właśnie wiem, ale ja probowalam tak zrobic z tym materacem to nie bylo tam tej opcji, od razu naliczal sie z automatu koszt dostawy 🤷 -
Anet.kaa wrote:Ja też myślę, że to od kamienia albo zbyt mocnego szorowania, ALBO OD CIĄŻY - PRZECIEŻ ON TEŻ JEST TO I MA MOJE OBJAWY, ale jeśli to zmotywowało.go do zrobienia morfologii którą miał robioną ostatnio z 10 lat temu to wcale go nie uspokajam, niech idzie i robi
To fakt, niech robipoki sam ma motywację, bo ich normalnie tak ciężko zmusić do badan 😅
Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja na pilnie umówiłam wizyte u innego gin ponieważ znowu pojawiły mi się plamki krwi na papierze i w dodatku jeszcze ta infekcja cały czas i troche ciagnie mnie w brzuchhu ale nie wiem czy z nerwów czy od czegoStarania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Anet.kaa wrote:Ja też myślę, że to od kamienia albo zbyt mocnego szorowania, ALBO OD CIĄŻY - PRZECIEŻ ON TEŻ JEST TO I MA MOJE OBJAWY, ale jeśli to zmotywowało.go do zrobienia morfologii którą miał robioną ostatnio z 10 lat temu to wcale go nie uspokajam, niech idzie i robi
W ogole a propo kamienia, to jesli Twoj men nie używa elektrycznej (lub sonicznej) to polecam mu. Od kiedy z manualnej przerzucilam sie na elektryka to kamień prawie mi sie nie zbiera, a kiedyś to bylo nagminne bo miękka szczoteczka nie mogłam do szorowac, a tylko miękka tolerowały moje dziąsła.Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja94 wrote:Dziewczyny ja na pilnie umówiłam wizyte u innego gin ponieważ znowu pojawiły mi się plamki krwi na papierze i w dodatku jeszcze ta infekcja cały czas i troche ciagnie mnie w brzuchhu ale nie wiem czy z nerwów czy od czego
Daj znać po, ale jestem pewna że wszystko z dzidziolkiem jest dobrzedmg111, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa, dmg111, Inga28, doomi03, Annia, Lalia, Sylwucha, kar_oliv, Stokrotka027, SzalonaOna, Evelle28, Lulu83, Ounai, Zulugula, kic83, Fragaria lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
doomi03 wrote:W ogole a propo kamienia, to jesli Twoj men nie używa elektrycznej (lub sonicznej) to polecam mu. Od kiedy z manualnej przerzucilam sie na elektryka to kamień prawie mi sie nie zbiera, a kiedyś to bylo nagminne bo miękka szczoteczka nie mogłam do szorowac, a tylko miękka tolerowały moje dziąsła.
Ja nie przepadam za elektrycznymi, ale na szczęście kamień mi się nie zbiera, tyle że ja jadę albo raczej jechałam do czasu aż się krew w ciąży nie zaczęla lać jak szalona tą szczoteczką -
Inga28 wrote:To może w końcu coś ruszy ✊🏽
Oby 🙄 Bo na ten moment to jak planuje wydatki to tylko takie zeby wystarczylo z tego co mi moj nie-mezus przyniesie 😅. Az się czuje jak taka cyganka co chodzą po ulicach i tylko "Pani daj" i jak moj S wraca z wypłatą to ja tylko rękę wyciagam i "na wyprawkę, daj" xD masakra 😂 oczywiście oboje się z tego śmiejemy, chociaż fakt ze tyle czasu nie mam swoich pieniędzy już wcale taki zabawny nie jest 🙄 -
dmg111 wrote:Suzi, to jak jutro będą to kupię Ci i dogadamy się co i jak
Inna, ja się skusiłam na panterkę, tylko ja wzięłam większy ten 62/68, bo moja pannica jest poza normąJak będą to mogę Ci wziąć, jest 30 dni na zwrot, będziesz miała do tego czasu usg? Jak coś to po prostu zwrócę, tylko daj znać jaki rozmiar
dmg111 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Laila, ja jeszcze proponuję Ostrów Tumski w okolicach rynku i Aule Leopoldinum przy samym rynku w Uniwersytecie Wrocławskim (nie wiem czy nadal nie jest w remoncie).
Jeśli byście się gdzieś spotkały to i ja przylecę zobaczyć Lailę
Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość