Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Edyciak a co na to wszystko twoj maz?
A jeszcze rano moja teściowa źle się czuła i chwilę potem zemdlała. Myślałam, że będę karetkę wzywać. Ale jej w końcu zaczęło przechodzić. I do szpitala zawiozła mnie ta kuzynka, która jest położną. W sumie dobrze wyszło, bo jako pracownik miała prawo wejść ze mną na oddział i torbę mi wniosła.
Teraz czuję się dobrze. Ciągle leżę. Miałam magnez 2g w kroplówce, Nospe w tabletce, Nospa i Luteina na wieczór.
I w dalszym ciągu nie mogę wydychać tego obiadu, a zaraz chyba kolacja będzie. 😂Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Foteliki mierzyłaś do samochodu? Cloud jest podobno lepszy, ale jest ciężki i drogi, natomiast jeśli nie pasuje do auta to jest g... wart. Wózki mutsy są bardzo małe, więc raczej dla dziecka z 50 centyla. EasyWalker ma chyba kubełek, może być niewygodny do spania. Anexa nie widziałam
Mogłabyś więcej napisać o kubelkowej spacerówce? Zielona jestem.
MAXI cosi nova 4 też mi się podoba, ale też ma kubelkowata.
O ❤️
Z ❤️ -
No ja bym np nie chciała takiej bo wydaje mi się że takiemu rocznemu dziecku które jeszcze dość często zasypia w wózku musi być strasznie niewygodnie. Wolę wózki rozkładane na płasko. Ale też patrzyłaś na ten wózek bo wygląda całkiem sensownie. Może mają do wyboru różne siedziska?
-
nick nieaktualny
-
Sylwucha wrote:Annia, jak sytuacja U Ciebie? Coś się zmieniło? Do kiedy masz być w szpitalu?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Meggi110818 wrote:Mogłabyś więcej napisać o kubelkowej spacerówce? Zielona jestem.
MAXI cosi nova 4 też mi się podoba, ale też ma kubelkowata.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ounai wrote:No ja bym np nie chciała takiej bo wydaje mi się że takiemu rocznemu dziecku które jeszcze dość często zasypia w wózku musi być strasznie niewygodnie. Wolę wózki rozkładane na płasko. Ale też patrzyłaś na ten wózek bo wygląda całkiem sensownie. Może mają do wyboru różne siedziska?
Przy kolejnym podejściu dopytam o to i niech zaproponują coś z tą na płaskoO ❤️
Z ❤️ -
Annia wrote:Junior napędził wszystkim stracha koło 14. Przy podpinaniu kontrolnego KTG miał decelerację i chwilę nie chciał przyspieszyć i już dosłownie biegli ze mną na salę cięć, po drodze jeszcze USG i przepływy z wszystkimi lekarzami i wyszło, że jest ok. Musiał złapać pępowinę czy sam ja przycisnąć. No, ale od tego czasu mam bez przerwy KTG z przerwa na jedzenie i siku. Na szczęście KTG teraz jest dobre.
Annia
skoro masz przerwę na jedzenie to rozumiem, że nie dali Ci oxy?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Inaa89 wrote:Ja tez bym nie wzięła kubełkowej spacerowki, niewiem uwazam ze dziecku jest niewygodnie w takiej. To tak samo jak Ty miałabyś spac w pozycji siedzącej tylko przechylona do tyłu. Lepiej kiedy można siedzisko rozłożyć calkowicie na płasko.
A jaki wózek polecisz z tą na prosto?O ❤️
Z ❤️ -
kic83 wrote:Annia
skoro masz przerwę na jedzenie to rozumiem, że nie dali Ci oxy?
Głównie mnie monitorują cały czas.
Lalia masz bajeczny ten pokój. ❤️Lalia, kic83, Sylwucha, kar_oliv lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Edytka, dobrze że jesteś pod opieką lekarzy, to zdecydowanie lepsze niż leżenie w domu w Twojej sytuacji. Oni na pewno coś wymyślą, aby Twój synek posiedział w brzuszku do końca ciąży
daawj nam tu znać, jak tylko będziesz coś wiedziała.
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Annia, ale Wam Mikołaj napędził stracha 😳 grunt, że sytuacja się uspokoiła 😘 miałaś dobrą intuicję żeby przyjechać do szpitala, przynajmniej jesteś pod ciągłą opieką lekarzy 😘 ściskam Cię mocno 😘
-
Aniu, nieźle mały rozrabia już w brzuszku. Dobrze, że sprawdzili to jeszcze raz i synek jeszcze trochę posiedzi w brzuszku.
A co do męża, to myślę że obecna sytuacja nauczy go aby nie zostawiać tak ważnych spraw na ostatnią chwilę, a przy okazji być bardziej uważnym i nie gubić śrubekLalia lubi tę wiadomość
-
Laila, piękny macie ten pokoik
i super, że tak szybko bierzesz się za sprawy dzieciowe. Ja jak tylki wrócimy do swojego domku też będę to robić, a do tego czasu chcę mieć już 90% wyprawki aby pozostało tylko popranie i ogarnięcie majdanu.
Lalia lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Nie, na razie nie indukują bo przepływy są dobre a dziecko byłoby wcześniakiem jeszcze. W ciągu mniej niż 24 godzin miałam już 3 razy sprawdzane przepływy.
Głównie mnie monitorują cały czas.
Lalia masz bajeczny ten pokój. ❤️
A widzisz to ja byłam przekonana że te skurcze okresowe to po podaniu oxy, w takim razie cofam to że urodzisz wcześniej niż Ounai.
Cieszę się że Mikołaj zdrowy, że go kontrolują tak dokładnie!Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Laila
mega pokoik, i ta szafa,i uchwyty i ten regał, wszystko dopracowane!
🎠Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Meggi110818 wrote:A jaki wózek polecisz z tą na prosto?02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Anniu to rzeczywiscie stracha narobił maluszek . Dobrze, ze sie uspokoiło. A jak tam bole? Nadal występują? Powiedz podawana Ci jakies leki? 😘02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g