Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Ja widziałam tylko tą XL i wygląda mi na taką krowę wielką, dlatego własnie ten wózek mi się nie spodobał, ale jak widziałam na zdjęciach ten zwykly to jwst bardzo fajny.
Ja właśnie widziałam i jeździłam ta normalna, o XL wtedy nawet nie pomyślałam, bo w X-landerze widziałam XL i była wielkaO ❤️
Z ❤️ -
Annia wrote:Nie, dadzą mi wypis i w wypisie zalecenie zgłoszenia się od razu do Opola, ze względu na wyższy stopień referencyjności.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Dziewczyny co z leków? Można brać apap? Tak mi dzisiaj łeb rozsadza że nie wiem..przed ciąża też mnie często bolał ale dzisiaj już się w nocy budzilam i już mnie ćmił A od rana masakra jakaś
( czy was tez bolala glowa na początku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2020, 09:53
-
Tajka wrote:Dziewczyny co z leków? Można brać apap? Tak mi dzisiaj łeb rozsadza że nie wiem..przed ciąża też mnie często bolał ale dzisiaj już się w nocy budzilam i już mnie ćmił A od rana masakra jakaś
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Tajka wrote:Dziewczyny co z leków? Można brać apap? Tak mi dzisiaj łeb rozsadza że nie wiem..przed ciąża też mnie często bolał ale dzisiaj już się w nocy budzilam i już mnie ćmił A od rana masakra jakaś
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Mozna, mnie codziennie głowa bolala przez jakis miesiac, co prawda nie na tyle, żeby brac leki ale też. Tak jak Iryska mówi, dużo pij wody . W ogole duzo pij, żeby mocz byl prawidłowy, tak z min 2,5l dziennie, bo zaraz Ci będą cyrki w moczu wychodzic💙
💗 -
Laila
potrzebuje inspiracji do pokoju dziecięcego, jakieś strony możesz polecić?
Szukam delikatnych, stonowanych gadżetów.
dziękujęLalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ja robiłam zimne okłady na głowęO ❤️
Z ❤️ -
Annia wrote:Dziewczyny nie idę do domu tylko od razu do Opola. Przepływy się pogorszyły trochę.
Wirtualnie przytulam. Będzie dobrze. Jesteś pod opieką 🌺 W Strzelcach zadecydowali, że masz iść do Opola? -
Ok dziewczyny dzięki, wzięłam apap ale pewnie nie pomoże bo nigdy mi nie pomagał
tylko Ibuprom..
Pije wody dużo staram się -
nick nieaktualny
-
Tajka wrote:Ok dziewczyny dzięki, wzięłam apap ale pewnie nie pomoże bo nigdy mi nie pomagał
tylko Ibuprom..
Pije wody dużo staram się -
kic83 wrote:Dzień dobry ☀️
My dziś z córką na spacer i na lody 🍧a potem do biblioteki 📖
Miłego dnia, kciuki za wizytujące!
Jao statnio dołączyłam do grona mam i jestem przeszczęśliwa. Moja droga do macierzyństwa nie była prosta, krótka i łatwa. Zresztą, która jest łatwa? O dziecko staraliśmy się z mężem dwa lata, zanim poszliśmy do kliniki niepłodności. Gdy okazało się, że mam problemy z płodniścią - załamałam się. Jestem młodą kobietą, a usłyszałam, że nie mam szans na ciążę naturalną. Po wielu godzinach rozmów w końcu wybraliśmy metodę, którą polecili nam w Invikcie. Dzięki in vitro mogę cieszyć się moją małą córeczkąMa na imię Laura.. Czuję się najszczęśliwszą mamą na świecie
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Czy wy też tak często sikacie? W ciągu dnia z 10 razy u mnie na pewno się nazbiera...
Taak, ja zauważyłam że średnio raz na 1.5-2godz