Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Edyciak wrote:Czy wy też tak często sikacie? W ciągu dnia z 10 razy u mnie na pewno się nazbiera...
Częściej, ale nie nie 10 razy. W nocy raz wstaje, w ciągu dnia z 6 razy, ale może dużo pijesz wody. Ja staram się pić więcej, ale różnie mi to wychodziO ❤️
Z ❤️ -
Edyciak wrote:Czy wy też tak często sikacie? W ciągu dnia z 10 razy u mnie na pewno się nazbiera...
ja potrafię sikać kilka razy na godzinęEdyciak, Stokrotka027, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Jeszcze raz zapytam, bo nie dostałam odpowiedzi:(
Czy pieluchy mogę wyprać teraz i już mogą siedzieć w szafie? Czy to bardziej ubranek się tyczy? W jakiej temperaturze/trybie prania ? Tylko jedne mają podane w opisie, że w 60st, a reszta nie ma żadnych wskazowek 🤷♀️ może macie tez jakies rady dot wirowania💙
💗 -
Zulugula wrote:Jeszcze raz zapytam, bo nie dostałam odpowiedzi:(
Czy pieluchy mogę wyprać teraz i już mogą siedzieć w szafie? Czy to bardziej ubranek się tyczy? W jakiej temperaturze/trybie prania ? Tylko jedne mają podane w opisie, że w 60st, a reszta nie ma żadnych wskazowek 🤷♀️ może macie tez jakies rady dot wirowania
Jak najbardziej możesz już teraz, jeśli masz gdzie je schować.
Wypierz w 60, a co do wirowania to ustaw nie za wysokie, bo później musisz je i tak wyprasować , więc lepiej żeby nie wyglądały jak psu z gardła wyjęteZulugula lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Tak Sylwia kazali jechać do Opola głównie ze względu na zaplecze neonatologiczne. Nie będę raczej jechała do domu, rodzice przywiozą brakujące rzeczy zabiorą brudne i przepakuje się w aucie. Chcę być jak najszybciej w tym Opolu i niech podejmują decyzje na miejscu. Mąż oczywiście w pracy. Chociaż też mu współczuję tej pracy teraz. Może rzeczywiście urodzę szybciej niż Ounai... 🙄
SzalonaOna, kic83, Stokrotka027 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Tak Sylwia kazali jechać do Opola głównie ze względu na zaplecze neonatologiczne. Nie będę raczej jechała do domu, rodzice przywiozą brakujące rzeczy zabiorą brudne i przepakuje się w aucie. Chcę być jak najszybciej w tym Opolu i niech podejmują decyzje na miejscu. Mąż oczywiście w pracy. Chociaż też mu współczuję tej pracy teraz. Może rzeczywiście urodzę szybciej niż Ounai... 🙄12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:A propo wody, dzisiaj dopiero szklankę herbaty wypiłam 😱 idę pić 😄
kic83, Iryska lubią tę wiadomość
-
Anniu, dobrze, że do Opola, wyższy stopień referencyjnosci i bliżej domu 😘 ale widać, że bardzo dokładnie Cię badaja i dobrze się Wami opiekują 😘
Ounai, kciuki ✊😍
Kicuś, ja raczej tak ogólnie oglądam i sama kombinuję 😅 ale super rzeczy mają na pakamera.pl i tam oprócz zdjęć produktów często są pokazane jak te produkty są zaaranżowane we wnętrzu 😘 a jeśli chodzi o samą inspirację wnętrz, bez produktów, to chyba pinterest najlepszy 🤔
Ja już czekam pod gabinetem na usg 🙏SzalonaOna, Inaa89, kic83, Iryska, dmg111, Ounai, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Ok dziewczyny dzięki, wzięłam apap ale pewnie nie pomoże bo nigdy mi nie pomagał
tylko Ibuprom..
Pije wody dużo staram się -
nick nieaktualny
-
Laila, powodzenia na badaniach, niech synio pięknie się zaprezentuje
Aniu, dobrze że pojedziesz do szpitala gdzie jest wyższa referencyjność, będziesz pod lepszą opieką. Mikołajek już jest zdolny do życia poza Twoim brzuszkiem i niedługo się spotkacie. Nie stresuj się kochana, jesteśmy tu myślami z Tobą i wszystkie wysyłamy mase dobrej energii dla Was ❤Lalia, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Jeszcze raz zapytam, bo nie dostałam odpowiedzi:(
Czy pieluchy mogę wyprać teraz i już mogą siedzieć w szafie? Czy to bardziej ubranek się tyczy? W jakiej temperaturze/trybie prania ? Tylko jedne mają podane w opisie, że w 60st, a reszta nie ma żadnych wskazowek 🤷♀️ może macie tez jakies rady dot wirowania
Zulu, ja myślę, że możesz prać już wszystko. Pieluchy i rzeczy, o które się nie boję wypiorę na 60 st w programie Bawełna plus dodatkowe płukanie (mogę sobie ustawić ilość płukań). Resztę na 40. I tak będę potem wszystko prasować stacją parową. Myślę, że para zabije wszystko. Grunt, by były dobrze wypłukane z detergentu
Edit: ja wiruję tylko na 400, ewentualnie 800, inaczej są bardzo pogniecione.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2020, 10:49
Zulugula lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Annia wrote:Tak Sylwia kazali jechać do Opola głównie ze względu na zaplecze neonatologiczne. Nie będę raczej jechała do domu, rodzice przywiozą brakujące rzeczy zabiorą brudne i przepakuje się w aucie. Chcę być jak najszybciej w tym Opolu i niech podejmują decyzje na miejscu. Mąż oczywiście w pracy. Chociaż też mu współczuję tej pracy teraz. Może rzeczywiście urodzę szybciej niż Ounai... 🙄02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnyZulu, jeśli pieluchy będą ci służyć jako ulewajki lub podkład to chyba nie ma większego znaczenia, jak je będziesz prała. Mogę ci powiedzieć, jak się pierze tetrę, która ma służyć jako pielucha. 😂
Na pewno wyprasowane będą bardziej sztywne i szorstkie, więc nie wiem, czy taki efekt jest pożądany. A sory... Wy to pierzecie jeszcze w płynie do płukania. 😁