Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kicku wirtualne buziaki dla Ciebie na poprawę nastroju. 💕 Bardzo ładny kosz.
Ounai wiem, że tęsknisz za synkiem i on za Tobą. Oboje jesteście bardzo dzielni. Czy mąż weźmie wolne, żeby się nim zająć od poniedziałku czy ktoś przyjedzie do Was?
Mówiłam Wam i tej Pani co leży 3 sale dalej i bez przerwy gada na kamerce na full głośność? Teraz gada chodząc po korytarzu i cały oddział musi słuchać jej rozmów. 😤 Nigdy nie słyszałam, żeby ktoś tak głośno gadał przez telefon z kamerą.
Irysko a to kłucie w pochwie to nie jest, że dziecko kopie cię nóżka/rączka w szyjkę macicy?kic83 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
edka85 wrote:Jest super. Co to za kosz? Też może kupię.
Kosz na zabawki Sensillo (Leśne Zwierzątka) wpisz w google, są nawet w smykuLalia, edka85 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia,Sylwia
dziękuję 😘Annia, Sylwucha lubią tę wiadomość
[/url]
Annia wrote:Kicku wirtualne buziaki dla Ciebie na poprawę nastroju. 💕 Bardzo ładny kosz.
Ounai wiem, że tęsknisz za synkiem i on za Tobą. Oboje jesteście bardzo dzielni. Czy mąż weźmie wolne, żeby się nim zająć od poniedziałku czy ktoś przyjedzie do Was?
Mówiłam Wam i tej Pani co leży 3 sale dalej i bez przerwy gada na kamerce na full głośność? Teraz gada chodząc po korytarzu i cały oddział musi słuchać jej rozmów. 😤 Nigdy nie słyszałam, żeby ktoś tak głośno gadał przez telefon z kamerą.
Irysko a to kłucie w pochwie to nie jest, że dziecko kopie cię nóżka/rączka w szyjkę macicy?
Mamy takich sąsiadów. Znamy każdy ich krok 😂 Mnie tez to drażni.Annia lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Kicku wirtualne buziaki dla Ciebie na poprawę nastroju. 💕 Bardzo ładny kosz.
Irysko a to kłucie w pochwie to nie jest, że dziecko kopie cię nóżka/rączka w szyjkę macicy?
Współczuję Ci, że jesteś uraczona czyimiś prywatnymi rozmowami.. dziwne, że położne nie zwrócą jej uwagi, żeby była ciszej.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Mam nadzieję, że to od tego co piszesz, że grzebie gdzieś tam dziecko albo uciska akurat coś. Ja już się naczytałam historii, że takie kłucia to skracanie szyjki🥺
Współczuję Ci, że jesteś uraczona czyimiś prywatnymi rozmowami.. dziwne, że położne nie zwrócą jej uwagi, żeby była ciszej.
Irysko może jak Cię to bardzo niepokoi to podjedź na Izbę? Ale myślę, że to maluch tam gmera.
Sylwia to Ci sąsiedzi z bliźniaka są tacy wylewni?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Najbardziej to ja współczuję wspólokatorce tej Pani... Ja słyszę jak ona gada jak leży w łóżku na swojej sali, a co ta biedna kobieta na łóżku obok musi przeżywać to wolę nie myśleć.
Irysko może jak Cię to bardzo niepokoi to podjedź na Izbę? Ale myślę, że to maluch tam gmera.
Sylwia to Ci sąsiedzi z bliźniaka są tacy wylewni? -
Iryska wrote:Mam nadzieję, że to od tego co piszesz, że grzebie gdzieś tam dziecko albo uciska akurat coś. Ja już się naczytałam historii, że takie kłucia to skracanie szyjki🥺
Współczuję Ci, że jesteś uraczona czyimiś prywatnymi rozmowami.. dziwne, że położne nie zwrócą jej uwagi, żeby była ciszej. -
Sylwia pamiętam pisałaś o tych ludziach, ale myślałam że macie ich za ścianą. Ale tak czy siak jak mają działkę obok to na bank są uciążliwim. Wiem o co chodzi, każdy czasem zaklnie, ale jak ktoś używa przekleństw w co drugim słowie to razi.
Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Kicku, ślę wirtualnie dobrą energię i uściski. Zrób fajny trening i na peeno przejdzie zły humor.
Kosz piękny, co planujecie na początku w nim trzymać?
Aniu, noclegi są takie sobie ale my wersalu nie oczekiwaliśmy za 50 zl/os/dzień także nie narzekamy. Ogólnie okazuje się, że jest tu w około troche miejsc do wynajęcia tylko wszystko zajęte. To takie mniej komercyjne miejsce, tu jest dużo jezior więc to się rozkłada że ludzi nie widać. Ten nasz nocleg nazywa się Gościniec Europa w Chojno Młyn.
Qunai szkoda że Marcie jest tak dobrze w brzuszku, no ale ona wie kiedy będzie ten najlepszy czas na wyjście. Korzystaj teraz z chwili i odpoczywaj, Twój synek to bardzo mądry chłopiec więc mimo tęsknoty na pewno rozumie dlaczego mamy przy nim nie ma.
Sylwia nie znoszę takich ludzi których wszędzie słychać, strasznie mnie to wkurza.
Tajka, mamusiu bardzo się cieszę, że kropuś się zadomowił!Annia, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Anetka
nawet ćwiczyć mi się dziś nie chce, a to naprawdę bardzo rzadko mi się zdarza.
Taki dzień dziś słaby mam.
Co do kosza to myślałam żeby w nim trzymać brudne ubranka.
A Zulu wczoraj podesłała takie dwa fajne kosze z allegro małe na pierdoły przy przewijaku, i też planuje kupić.
Jak u Ciebie? Co dziś robicie? Też będzie kąpiel na nagusa?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
dmg111 wrote:Kic, tule słonko 😘 Ustaw go do pionu, nie ma co się kłócić z córką! A córka niech wybaczy, ale za tort bezowy ❤️ jest w tym mistrzem, to niech Wam sprawia przyjemność! 😘
Córka jak to dziecko wybacza po chwili, dzieci takie są, po chwili zapominają, przytulają się, nie są zawistne i nie rozpamiętują - to jest w nich piękne ❤️
A do męża nie chce mi się odzywaćLalia, Sylwucha, Annia, Stokrotka027, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
dmg111 wrote:Iryska, ja ostatnio miałam to samo, poczułam jakby mi rękę wsadziła, powiedziałam to mezowi i nie chce ze mną już seksu uprawiać 😂
Edyciak, Annia, Lalia, Julik, Zulugula, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Tak, na dzisiaj wychodzi 3850-3900g
-
edka85 wrote:Tyle miała też moja teraz przy porodzie, zatem i ty spokojnie dasz radę SN. Ale kurde przy skurczach na poziomie 100 nie szło? Współczuję. Ja przy 50 miałam już po godzinie 8cm i myślałam, że zwariuję z bólu 😣
A ja nawet niechce sobie tego wyobrażać tego bólu, wracają wspomnienia.. ale też współczuję Onuai. Naprawdę musi być dzielna.
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Edka, ale miło że zajrzałaś do nas 😍 jak się czujecie z córcia? 😘
edka85 lubi tę wiadomość