Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartt95 wrote:Dziewczyny widzę że ładnie tutaj drukujecie 😃
A tymczasem u mnie beta 163 i przyrost o 333,3% 💪🏻
Zrobiłam jeszcze badanie moczu i wyszły mi dodatnie ketony. Do tego glukoza na czczo znowu 100 🤦🏻♀️.
Na bank będziesz miała od początku wpisana cukrzycę ciążową, niestetyradzę już zapisać się do diabetologa kochanie
Annia lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Duzo tych ketonow? Mi tez wyszly w pierwszym moczu, może malo zjadłaś dzien wcześniej albo za mało pijesz:) ja wtedy nie zjadlam kolacji i malo piłam, potem juz więcej nie bylo ketonow. Za to glukoza bardzo niefajna
Ile ich jest to mi nie pisze, jest tylko informacja że dodatnie. Ale z tym piciem to masz rację, wczoraj mało piłam 🤦🏻♀️🙄 -
nick nieaktualnyMarti29 wrote:Dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie. W końcu ujrzałam dzisiaj druga kreskę na teście. Beta wyszła 47,8 a progesteron 19,9. Kiedy zapisać się na pierwszą wizytę u ginekologa? Myślałam tak za 2 tygodnie. Powiem Wam, że po tych wszystkich historiach z forum aż boję się cieszyć
Ja bym poszła po 5 tc sprawdzić pęcherzyk, i za kolejne 2 tyg na serduszko
Jaki termin z OM Ci wychodzi? Dopisze Cię na 1 stronę -
nick nieaktualnyMartt95 wrote:Dziewczyny widzę że ładnie tutaj drukujecie 😃
A tymczasem u mnie beta 163 i przyrost o 333,3% 💪🏻
Zrobiłam jeszcze badanie moczu i wyszły mi dodatnie ketony. Do tego glukoza na czczo znowu 100 🤦🏻♀️ -
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:U mnie jest Williams, chyba to to. A % to właśnie ten per centyl
u mnie w 58 był Junior ostatnio
Ja jakoś nie analizowałam wcześniej tych wymiarów i %. Wystarczyło mi że lekarz mówi ile ma cm, ile waży i że jest wszystko ok😁O ❤️
Z ❤️ -
SzalonaOna wrote:Pamiętam!!! Gratulacje ❤️❤️❤️
Ja bym poszła po 5 tc sprawdzić pęcherzyk, i za kolejne 2 tyg na serduszko
Jaki termin z OM Ci wychodzi? Dopisze Cię na 1 stronę
6 maj 😃🌺💐🌸🌻SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Moja mała chyba też się już obróciła, bo teraz kopniaki czuję zdecydowanie wyzje, w okolicy pępka... Ciekawe ciekawe. A tu jeszcze tyle czasu do wizyty 🤔
Ja czuję i na dole i ponad pępkiem i lekarz mi mówiła, że ona mnie kopie nóżkami na dole a główką na górzeDziś rano mnie obudziły takie kopniaki 2 cm nad pępkiem hehehe nie mogłam aż spać tak się rozpychała
SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Moja mała chyba też się już obróciła, bo teraz kopniaki czuję zdecydowanie wyzje, w okolicy pępka... Ciekawe ciekawe. A tu jeszcze tyle czasu do wizyty 🤔
Ja tez czuje tez mega wysoko i jak byłam na ostatniej wizycie w piątek to mały właśnie jest obrócony już główką w dół 😊SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Edytko cieszę się że z synkiem wszystko dobrze. A z tą szyjką kochana to dużo odpoczynku chyba, prawda? A nie chcą zakładać pessara/szwu? Pytałaś się o to? Bardzo trzymam kciuki, żeby twoja szyjka się uspokoiła. 😘
Irysko rozumiem. Czyli Katowice i III stopień referencyjności. A ty chcesz rodzić SN (albo przynajmniej próbować)?
Edit: KarolinaMaria oczywiście, że ludzie będą zmyślać, ja nie mogę bo dokładnie jak piszesz byłam u nich. No cóż... Może będzie u mnie jak u Ounai, że jakoś bardziej się 'zepnę' w sobie.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Motelek 6 maja jak przedmówczyni ja i Martt lądujemy razem na porodówce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2020, 13:46
Martt95, SzalonaOna, kic83 lubią tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Maggie, Salomona mi akurat brakuje. 😂😂😂
A waga waha się od 453 do 495 gramów. 😉 Więc może średnią sobie z tego obliczę. 😁
A te procenty to może percentyle.. 🤔
Na następnej wizycie się dopytam lekarza, jeśli nie zapomnę. Mimo że spisuję sobie pytania przed wizytą to i tak zawsze o czymś zapomnę 😁O ❤️
Z ❤️ -
kar_oliv wrote:Ja czuję i na dole i ponad pępkiem i lekarz mi mówiła, że ona mnie kopie nóżkami na dole a główką na górze
Dziś rano mnie obudziły takie kopniaki 2 cm nad pępkiem hehehe nie mogłam aż spać tak się rozpychała
U mnie tez tak bylo, ja czulam kopniakow najwiecej nad pepkiem a okazalo się, że to głowa a nie nogi😀 ale faktycznie to były bardziej takie fale a nie kopniaczki. Teraz od dni mam wrazenie , że mam nóżki nad pepkiem:)kar_oliv lubi tę wiadomość
💙
💗 -
SzalonaOna wrote:A kiedy pierwsza wizyta?
.
Od godziny 17 jest rejestracja u mojego doktorka więc jak się umówię to napiszę 😃SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Chcę naturalnie rodzić, ale moja dr coś kręci nosem na to, już ostatnio chciała mi skierowanie na cięcie pisać, ale ją powstrzymałam 😃 Tak, to niby jest 3 stopień referencyjności, koleżanka tam rodziła naturalnie i była zadowolona z opieki 🙂
Edyciak, tak będę mogła być z tą moją Panią położna. Z nią nie muszę na szczęście mieszkać przez 14 dni. 😂Iryska, KarolinaMaria, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
calanthe wrote:Dzięki dziewczyny 😊 pi razy oko wiem co u kogo się dzieje, ale wszystkiego nie dam rady nadrobić, tyle skrobiecie.
Annie nie gryziecie, to pożeracie w całości 😅
Iryska też mam lekarza z Pyskowic. Pierwszą córkę tam rodziłam, w sumie teraz też mam taki zamiar.
SzalonaOna i u mnie ogórkowa, high five!12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️