Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 21:00
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Koteczka, może on się boi, że to mocno wpłynie na Ciebie? Że cała uwagę poswiecisz dziecku, a jego olejesz?
To pewnie jeden z powód chociaż ja go po urodzeniu synka nie olałam tylko on mnie.SzalonaOna lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Lalia - piękna forma życia. ❤ Moja była na studiach jakieś 6-7 lat temu i nawet na tym kompie nie mam zdjęcia z tego czasu tylko na starszym laptopie. 😂 Aczkolwiek jak to podsumowała moja kuzynka, że mam nie wracać do formy życia bo wtedy na twarzy wyglądałam starzej niż teraz. 😂 No, ale byłam po prostu wygłodzona i przećwiczona, teraz wiem, że jest dla mnie to nierealne do niej wrócić, nawet o tym nie marzę.
Anetko - śliczny futrzak! Uwielbiam koty! Ale nie mam żadnego zwierzaka, bo boję się, że normalnie nie miałabym wystarczająco czasu żeby mu poświęcać.
Koteczko - może dla niego to jest szok? Może musi sobie poukładać jakoś w głowie? Macie kwarantannę, siedzicie cały czas w domu? Jeśli tak to jest dodatkowy stres i nowe okoliczności. Aczkolwiek cała sytuacja z jego strony jest bardzo bardzo niemiła. Seks bez zabezpieczeń zawsze może równać się dziecko.Lalia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziewczyny jeszcze raz wsm dziękuję.😘
Proszę usuńcie cytat ja też zaraz usunę posty.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Anetka, Ty od pasa w dół masz identyczną figurę jak ja 👍 pełne biodra, mocne uda, krótkie nogi 💪
Tyle, że Ty masz śliczny jędrny brzuszek!! 😍😍😍
Damy radę, jak dojdziemy do siebie po porodzie to dieta, ruch i latanie za dzidziusiem przyniosą efekty 😘 -
Annia wrote:Ounai - ale ty chyba masz jak ja, że masz skłonności do tycia? Ja ledwo sobie popuszczę reżim to od razu też puchnę jak balon. Jestem w stanie ważyć 52 kg, ale to wymaga ode mnie żelaznej diety i ćwiczeń, na zdjęciu co wrzuciłam ważę 57 kg i to moja waga taka "optymalna" bez wielkich wyrzeczeń, ale jednak muszę uważać, bo ledwo sobie poluzuję to nabieram kolejnych 4-5 kg co przy 160 cm wzrostu niestety widać.
Btw, też mam 160cm. Fakt, że po 30-tce już nie zrzucam tak łatwo kilogramów, ale myślę że największym problemem jest jednak podejście męża, który codziennie być może nieświadomie, ale utrudnia mi trzymanie diety. -
Anetko - piękna zgrabniutka laska z Ciebie! Nie mamy wpływu na nasze "typy" figury, ja jestem chyba jabłuszkowa trochę, bo pierwszym miejscem gdzie mi się sadełko odkłada to fałda na brzuchu. Może przynajmniej poród będzie dla Ciebie lżejszy?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Ja zaczęłam tyć takie naprawdę jak zamieszkałam z moim mężem. On cóż... jest gruby. I najchętniej całe życie spędziłby na kanapie. Ja nie cwiczylam ale ciągle byłam w ruchu. Najstarsze dziecko z 4-ki rodzeństwa wychowane na wsi, rodzice mieli własną dg w której trzeba było pomagać. Zawsze byłam szczupła, ważyłam jakieś 55kg. A potem zaczęłam kanapowe życie z mężem. W dodatku on nawet teraz, po milionie rozmów, że mam cukrzycę i nie chcę jeść fastfood'ów codziennie pyta albo czy chce coś z Maczka albo czy pieczemy jakieś ciasto. I do niego nie dociera że już ma otyłość I stopnia i musi się ogarnąć. On chciałby żeby samo zeszło. Albo żebym ja mu przygotowywała obiadki i deserki light, które są pyszne, bo dieta to nie kara. Tak, że tak to wygląda obecnie. Muszę się ogarnąć i przycisnąć go, żeby i on się wreszcie ogarnął.
Btw, też mam 160cm. Fakt, że po 30-tce już nie zrzucam tak łatwo kilogramów, ale myślę że największym problemem jest jednak podejście męża, który codziennie być może nieświadomie, ale utrudnia mi trzymanie diety.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anetka, to może mąż mi dobre zdjęcie zrobił 😂😂😂 on się ciągle śmieje że mam kikutki i pyta jak to jest być karzełkiem 🤦♀️
Ja jestem przerażona co się stanie z moim ciałem po ciąży, naprawdę. Ale widziałam w internecie tyle przemian że wierzę że jak dam sobie czas to będzie dobrze 😘 -
Annia wrote:Lalia - piękna forma życia. ❤ Moja była na studiach jakieś 6-7 lat temu i nawet na tym kompie nie mam zdjęcia z tego czasu tylko na starszym laptopie. 😂 Aczkolwiek jak to podsumowała moja kuzynka, że mam nie wracać do formy życia bo wtedy na twarzy wyglądałam starzej niż teraz. 😂 No, ale byłam po prostu wygłodzona i przećwiczona, teraz wiem, że jest dla mnie to nierealne do niej wrócić, nawet o tym nie marzę.
Anetko - śliczny futrzak! Uwielbiam koty! Ale nie mam żadnego zwierzaka, bo boję się, że normalnie nie miałabym wystarczająco czasu żeby mu poświęcać.
Koteczko - może dla niego to jest szok? Może musi sobie poukładać jakoś w głowie? Macie kwarantannę, siedzicie cały czas w domu? Jeśli tak to jest dodatkowy stres i nowe okoliczności. Aczkolwiek cała sytuacja z jego strony jest bardzo bardzo niemiła. Seks bez zabezpieczeń zawsze może równać się dziecko.
Ja jestem w domu od początku stycznia, teraz od zamknięcia szkół jeszcze z synkiem mąż normalnie pracuje tyle że ma dyżur 24h potem 48h jest w domu więc i tak dużo czasu jesteśmy razem.
Ania ja myślę że dla niego to jest ogromny szok a im bardziej to do niego dociera tym bardziej jest przerażony i zagubiony przez co zamyka się w sobie i odcina od wszystkich czytaj głównie ode mnie. Wiem jaki jest, niestety liczyłam się z taką reakcją, chociaż po pierwszej jego reakcji na ciążę miałam nadzieję że jednak się pomyliłam i będzie lepiej niż myślałam. No trudno teraz trzeba będzie sobie z tym poradzić. Na szczęście mam jeszcze synka który jest zachwycony tym że będzie bobo i bardzo mnie wspiera i pomaga 😉Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Anetka, to może mąż mi dobre zdjęcie zrobił 😂😂😂 on się ciągle śmieje że mam kikutki i pyta jak to jest być karzełkiem 🤦♀️
Ja jestem przerażona co się stanie z moim ciałem po ciąży, naprawdę. Ale widziałam w internecie tyle przemian że wierzę że jak dam sobie czas to będzie dobrze 😘Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezuuuu... A ja tu się cieszyłam że nieźle wyglądam 😂
Ale trochę się usprawiedliwie, bo urodziłam już 2 dzieci 😂😂😂
Zdjęcie w bieliźnie teraz, zdjęcie kolejne z czasów hohooooo dawnych (2013 rok) 😂
Teraz ważę 84 kg kiedyś (58 kg)...
P. S. Na balkonie mnie tak przypalilo już teraz kładę tonę kremów na siebie
dmg111, Annia, Lalia lubią tę wiadomość