Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykar_oliv wrote:Mam wynik wymazu z szyjki, brak drobnoustrojów chorobotworczych, liczny wzrost Lactobacillus species. To chyba dobrze? 😀 Mam teraz właśnie zwiększona wilgotność, wkurza mnie to bo nie lubię zimnych majtek 😋 więc chyba muszę zacząć wkładki nosić, któraś też tak ma dziewczyny?
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Nie wiem, też mam z tym problem. Wczoraj było chłodniej i nie wiedziałam, w co się ubrać na wizytę... Mam kilka spódnic elastycznych, spodnie ciążowe. Ale np moja kurtka wiatrówka w brzuchu zaczyna się opinać. 😬 Na zimę mam taką jesionke, której mój mąż nie lubił, ale na ciążę będzie w sam raz. Jest odcinana pod biustem i dołem bardzo szeroka. 😉 Ale z ubraniami pod spód mam problem.. bo po pierwsze dobrze by było, żeby się nadawały też do karmienia, a te typowo ciążowe są drogie. Chodzę czasami do ciuchlandów i jak coś się trafi, to kupuję. 😉
Szczerze? Z tymi ubraniami do karmienia też miałam schize na początku że guziki mają być że to że tamto a potem mi przeszło. Sciagałam sweter czy bluzkę przez głowę zostwawałam w samym staniku ewentualnie pod spód ubierałam koszulkę na ramiączkach i miałam to gdzieś. Cała rodzina widziała już przy tym moje cyce ale uznałam że to naturalne. W miejscu publicznym bym pewnie nie karmiła na posiadówce z rodziną się nie przejmowałamdoomi03, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJednorożec89 wrote:Szczerze? Z tymi ubraniami do karmienia też miałam schize na początku że guziki mają być że to że tamto a potem mi przeszło. Sciagałam sweter czy bluzkę przez głowę zostwawałam w samym staniku ewentualnie pod spód ubierałam koszulkę na ramiączkach i miałam to gdzieś. Cała rodzina widziała już przy tym moje cyce ale uznałam że to naturalne. W miejscu publicznym bym pewnie nie karmiła na posiadówce z rodziną się nie przejmowałam
-
Edyciak wrote:Wszystko spoko. Tylko tak jak napisałaś wyżej, rodziłaś latem. 😉 Więc tych warstw było mniej i nie marzły ci cycki. 😊
Ale karmiłam młodego aż do maja więc całą zimę był na cycuEdyciak lubi tę wiadomość
-
Anniu, godzinę 2:00 jeszcze pamietam. Na siku wstawałam 4 razy. A przed 7:00 oczy już jak u sowy🦉 A Ty jak się czujesz?
Kicku, tak analizowalam temat jedzenia, nawet dzisiejszego śniadania 😉 (wczesniej się jakoś nad tym nie zastanawiałam) i chyba faktycznie jem mniej, ale częściej. Żołądek nie mieści już takich porcji jak wcześniej. 🤔 Aczkolwiek apetyt mam niezły 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 08:04
dmg111 lubi tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Mam wynik wymazu z szyjki, brak drobnoustrojów chorobotworczych, liczny wzrost Lactobacillus species. To chyba dobrze? 😀 Mam teraz właśnie zwiększona wilgotność, wkurza mnie to bo nie lubię zimnych majtek 😋 więc chyba muszę zacząć wkładki nosić, któraś też tak ma dziewczyny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 08:07
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Dziewczyny mam takie dziwne pytanie 🤣
Jak sobie radziłyście/ będziecie radzić ze swoimi ubraniami w sezonie zimowym?
Teraz przez wiosnę i lato chodzę w swoich normalnych ubraniach , spodnie tylko z pasem kupiłam, ale co w zimie? Co np. z kurtką? Szkoda mi trochę kasy na nową większą kurtkę, w której pochodzę 2 miesiące i więcej jej nie założę 🤭
Lumpki ratują życie. Już rozglądam się za szerokimi swetrami i jakimiś poncho. Zimy są ostatnio lekkie, więc myślę, że zestaw gruby sweter plus poncho i szal dadzą radę. Ewentualnie wiązany płaszcz. Też mi szkoda kasy na ubrania, których potem nie ubiorę. Już na lato kupiłam tam sukienki, bo mimo, że nadal mam mały brzuch, to stare są za ciasne w piersiachEdyciak, Inaa89, Enigvaa lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
nick nieaktualnyJa w pierwszej ciąży bylam akurat zimą. Pamiętam ze termin mialam na polowe kwietnia, urodzilam pod koniec marca.
W lutym czy styczniu zamawiałam jeszcze kurtke na HM i zamówilam zwykla parke rozmiar 36 i chodze w niej do tej pory. W inne kurtki swoje sie nie mieściłam. Miałam 2 pary spodni ciążowych, kilka bluzek na długi rekaw z Primarka i swetry. Wszystko w moim rozmiarze ale albo rozciagliwe albo oversize.
Dzisiaj u nas jest zimno. Mam spodnie ciążowe i bluze rozmiar S z Sinsay 🤪 troche brzucha dolem mi wystaje.
Kupie dzisiaj ciemne rajstopy to bede zakładać sukienki z długim rękawem
Lalia, Edyciak, Inaa89, Gagatka lubią tę wiadomość
-
Ciężka noc? Dołączam do grona "szczęśliwców". Zaraz po polozeniu się spać zaczęła mi się tak okrutnie odbijać, że az czulam kwasy na przełyku i ostatecznie skończyło się na modłach przy sedesie 🤢🤢🤢 A juz przez chwilę zapomniałam jak to jest 😑. Na szczęście jakas ulga się zrobila, ale i tak się kręciłam cala noc z boku na bok przerzucajac mój "worek kartofli" bo nie mogłam sobie znaleźć miejscu, tu cos gniotlo, tu bolalo, tu dretwialo. Chyba najlepiej mi się spało od 6:30 jak moj S do pracy poszedl do 7:30 az budzik nie zadzwonił 😒 (kto wymyslil to narzedzie diabla jakim jest budzik się pytam?).
-
casteam wrote:Ja w pierwszej ciąży bylam akurat zimą. Pamiętam ze termin mialam na polowe kwietnia, urodzilam pod koniec marca.
W lutym czy styczniu zamawiałam jeszcze kurtke na HM i zamówilam zwykla parke rozmiar 36 i chodze w niej do tej pory. W inne kurtki swoje sie nie mieściłam. Miałam 2 pary spodni ciążowych, kilka bluzek na długi rekaw z Primarka i swetry. Wszystko w moim rozmiarze ale albo rozciagliwe albo oversize.
Dzisiaj u nas jest zimno. Mam spodnie ciążowe i bluze rozmiar S z Sinsay 🤪 troche brzucha dolem mi wystaje.
Kupie dzisiaj ciemne rajstopy to bede zakładać sukienki z długim rękawem
Ja parkę też mam zimową, ale teraz byłaby ok, ale w grudniu nie ma mowy żebym się zapiela, dużo chodzić nie będę, ale na wizytę do lekarza żeby mieć chociaż 🤣 Po weekendzie do ciucholandu się wybiorę, może znajdę coś na jesien/zimę 😁O ❤️
Z ❤️ -
Hej dziewczyny 😘
Współczuję ciężkich nocy 😔 ja dzisiaj wstawałam 5 razy na siku 🤦♀️ i mimo że teoretycznie całą noc przesypiam, to przez to wstawanie i mnóstwo snów, rano jestem strasznie wymięta 😳
U mnie dzisiaj leniwie raczej, wczoraj przywiozłam od mamy ugotowaną już kapustę z grzybami i zrobiłam krokiety, więc obiad mam 👍 prania robić nie muszę 💪 zrobię przegląd lodówki i szafek to może skocze na zakupy 🤔
mam ochotę na chałkę z rodzynkami i to mój dzisiejszy cel 😍
Teściowa wysłała mi zdjęcie, że poprasowała ubranka małego, więc dzisiaj odwiezie a zabierze kolejną turę 😅 więc ja sobie tylko poskładam i pochowam 😉Inaa89, doomi03, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Ten drewniany 15.22:
https://a.aliexpress.com/_BOIF6A
Ten różowy 11.71
https://a.aliexpress.com/_BO0k0W
🌟❤️🌟
O super! Ja upatrzylam sobie na allegro to cena jednego prawie 3dychy, dobrze że jeszcze imię nie wybrane i nie zamowilam 😄 ciekawie czy by zrobili polskie znaki..dmg111 lubi tę wiadomość
💙
💗