Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWik89 wrote:Edyciak, dziekuje bardzo!!! To chyba jednak zamowie z Łatek, bo sa tansze niz na ekomaluch.pl, no a przede wszystkim bardzo ladne
Ile sztuk wzielas na poczatek?
Pieluszka przesliczna, te wzory sa wspaniałe
Ja poki co pampersy jednak, ale licze jeszcze na to, ze po 2-3 miesiacach przejde na wielo. Zobaczymy, czy sie uda
Ja się nastawiam na wielo od początku, ale pewnie będzie tak pół na pół.. 😉
Dziewczyny, które już rodziły, jedną parę wkładek laktacyjnych ile godzin się nosi? W sensie ile par zużywa się w ciągu doby? -
Kic pytalam o pranie koszy na zabawki, oto odpowiedz:
Witam, kosze najlepiej prać ręcznie ewentualnie można włożyć je do pralki automatycznej z programem do prania ręcznego (pranie samych koszy w niskiej temperaturze prania oraz na niskich obrotach wirowania). Zaraz po upraniu należy ręcznie koszyczki uformować, aby nie straciły swojego kształtu (bez tej czynności koszyczki po wyschnięciu mogą się odkształcić). Do prania należy stosować tylko środki chemiczne bez wybielaczy/odplamiaczy, jeśli chodzi o prasowanie tylko i wyłącznie przy użyciu pary.kic83, Lalia lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Zulugula wrote:Kic pytalam o pranie koszy na zabawki, oto odpowiedz:
Witam, kosze najlepiej prać ręcznie ewentualnie można włożyć je do pralki automatycznej z programem do prania ręcznego (pranie samych koszy w niskiej temperaturze prania oraz na niskich obrotach wirowania). Zaraz po upraniu należy ręcznie koszyczki uformować, aby nie straciły swojego kształtu (bez tej czynności koszyczki po wyschnięciu mogą się odkształcić). Do prania należy stosować tylko środki chemiczne bez wybielaczy/odplamiaczy, jeśli chodzi o prasowanie tylko i wyłącznie przy użyciu pary.
Bardzo dziękuję 😘Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Cześć Mamusie ❤
Witam się w 26 tygodniu z mini Poleczką w brzuszku
Jakie macie dzisiaj plany? Jak samopoczucia?
Ciężko mi wszystko nadrobić, wczoraj mieliśmy zapieprz na mieszkaniu, a później byłam u przyjaciółki zrobić jej paznokcie. Tak sobie myślę że może zrobie kurs i zacznę tak dorabiać jak Polcia będzie na świecie, w sumie to nawet lubię.
Gratuluje nowym mamusiom kresek i pięknych bet! Wspaniale, że dołączają do nas nowe dziewczyny 💓
My dziś jedziemy do mojej mamy na weekend, jutro planujemy iść w góryCzuje się bardzo dobrze, lekarz pozwala mi na aktywność więc mogę iść.
Motylku, zapisz że wizyty mam 14 i 30 września. Przełożyłam Andrzeja na tydzień wcześniej
Miłego dnia 🌸
SzalonaOna, Inga28, kar_oliv, Gagatka, dmg111, Zulugula, Lalia, calanthe, doomi03, Martt95 lubią tę wiadomość
-
Aaa i w HM -20% na rzeczy dziecięce z kartą.
Kupiłam ubranko dla córeczki w rozmiarze 50, patrzcie jak wygląda w tym kokonie 🤣 on jest jakiś turbo wielki.
Dmg zamówiłam jedną z tych zawieszek z imieniemco prawda mam już jedną piękną pozłacaną 🤭 którą Polcia dostała od mojej przynaciółki ale druga nie zaszkodzi
Inaa, ja zamawiałam troszke pieluszek otulaczy z alli i są bardzi fajnej jakości, zaraz jadę na pocztę po kolejne paczki więc wrzuce tu zdjęcie tego co dziś przyszłoInaa89, dmg111, Lalia, calanthe, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej, ja się budzę na śniadanko
dziś mąż robi bo ma wolne :p
A niedługo odwiozę dzieciaczki i jadę do klientek. Bardzo mnie uspokaja robienie rzęs. Co prawda kręgosłup daje o sobie znać, ale mimo wszystko jest mi przyjemnieInaa89, calanthe, Ounai lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Aaa i w HM -20% na rzeczy dziecięce z kartą.
Kupiłam ubranko dla córeczki w rozmiarze 50, patrzcie jak wygląda w tym kokonie 🤣 on jest jakiś turbo wielki.
Dmg zamówiłam jedną z tych zawieszek z imieniemco prawda mam już jedną piękną pozłacaną 🤭 którą Polcia dostała od mojej przynaciółki ale druga nie zaszkodzi
Inaa, ja zamawiałam troszke pieluszek otulaczy z alli i są bardzi fajnej jakości, zaraz jadę na pocztę po kolejne paczki więc wrzuce tu zdjęcie tego co dziś przyszło
PS. Kokon piękny, nie wiem czy się nie skuszę na niego sama😁
Przypomnisz mi stronę i jaki to kolor?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 10:34
O ❤️
Z ❤️ -
Hej kochane co tam u was? U mnie sie nie zle pokomplikowalo wszystko.... Mam pai1 i nie przyswajam normlanego kwasu foliowego do tego homocyateina u mnie 16.... Jestem przerazona tym wszystkim.... Maz jak zwykle badania wzorowe a u mnie masakra ze wszystkim... Fakt fakten cykle super.... Ale walczymy z torbiela na prawym jajniku.... Wiec starania odlozone... Chodz w tym cyklu bylo tak ze bylo ❤️ w plodne.... Ale pewnie i tak nic z tego nie bedzie. Gratulacje mamusie, te ktore juz tula swoje skarby. Dla tych co czuja juz swojego skarba i dla tych co dopiero zobaczyly dwie kreseczki. 😘😘😘😘😘😘
Lalia, Iryska, Edyciak, doomi03 lubią tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
A co do tesciow byla nie zla klutnia ja sobie nie pozwole wiec mam spokoj nie przyjezdzaja raz na tydzien napisza do meza co tam....
Edyciak lubi tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Byłam na becie okropnie się stresuje wiem że nie zdrowo ale nie umiem dać na luz. Odświeżam diagnostyke co pięć sekund
-
Justa91 wrote:Hej kochane co tam u was? U mnie sie nie zle pokomplikowalo wszystko.... Mam pai1 i nie przyswajam normlanego kwasu foliowego do tego homocyateina u mnie 16.... Jestem przerazona tym wszystkim.... Maz jak zwykle badania wzorowe a u mnie masakra ze wszystkim... Fakt fakten cykle super.... Ale walczymy z torbiela na prawym jajniku.... Wiec starania odlozone... Chodz w tym cyklu bylo tak ze bylo ❤️ w plodne.... Ale pewnie i tak nic z tego nie bedzie. Gratulacje mamusie, te ktore juz tula swoje skarby. Dla tych co czuja juz swojego skarba i dla tych co dopiero zobaczyly dwie kreseczki. 😘😘😘😘😘😘
Ja też mam tą mutacje i homocysteine 14 (ostanio nie sprawdzałam jak zaszłam w ciążę), folian, zmetylowana witamina B12 i jest dobrzeEdyciak lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
dmg111 wrote:Motylek, widzę zmianę z "P" na "mąż"
Pięknie to wygląda
Anetka, wrzucaj z linkami, będziemy zamawiać
Ps. Ja miałam to samo - miałam mieć jedną, ale za ładne, hahha02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA w ogóle mega się cieszę! Przyjęli mi mojego Fifka tutaj w miasteczku do orEdszkola! Więc będę miała mała w żłobku i jego w przedszkolu w 1 miejscu. Tylko do szkoły będziemy dalej tam wozić Z. Ale to też roznie, bo mamy naprzemienny grafik z jej matka, więc też duzo ona będzie ja odbierac. Fajnie, zaoszczędzi nam to czas...
doomi03 lubi tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Cuda 😍 tez takich szukalam. Powiedz mi (bo nie zamawialam jeszcze przez Ali) potem można wysłać wiadomość jakie imię chcesz na zawieszce?
Chce jeszcze na próbę kupic przez Ali jeden kocyk bambusowy (bawelniany) bo mają za ok 30zl, i pieluche babmusowa taka duża na lato, będzie zastępować kocyk u nas koszt ok 100zl a tutaj za 15zl 😁 ciekawe co mi przyjdzie. Ale cena niska, więc najwyzej.
Nasz update. Marta dostała same pochwały. Jest na cycusiu choć myślę że w nocy ja dokarmiali. Ładnie ssie. Waży 3260g i moze iść do domu jak tylko pobiorą fenyloketonurie. Za to zgubili wyniki moich prób wątrobowych i nie dostanę wypisu dopóki nie przyjdą tak że bomba po prostuLalia, SzalonaOna, dmg111, kar_oliv, Edyciak lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc