Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:
Zulugula lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ja pieluszki muslinowe kupilam tu na allegro: 25zl za 3szt, i mogę powiedziec, że bardzo przyjemne i śliczne 🥰
https://allegro.pl/oferta/babyono-pieluszki-muslinowe-super-miekkie-3-sztuki-6906885243?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Ja mam opór kupować ubranka i kocyczki na ali, nie wiadomo z czego robią taki kocyk za kilka zlotych, a tu zamowilam te pieluszki na allegro i i tak jest "made in china" 🙈😂Edyciak, Inaa89 lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Meggi110818 wrote:Jak masz jakąś ręcz to Tam na górze ekranu po prawej jest taka jakby strzałeczka, jak ja nadusisz to przekieruje Cie na sma/whatup/czy co tam masz, ja biorę np. Sms i wskakuje mi link i kopiuje ten link02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Zulugula wrote:
Nada się! Sama myślę o tej wersji dla córeczki. Tylko, że ja ogólnie nie lubię dużo różu i personalizacji pod dziewczynkę. Wybieram dużo rzeczy unisex, więc mój głos może nie być reprezentatywnyZulugula lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
kic83 wrote:Inna
dziś na h&m za 30zł bo mają -20%kic83 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Zulugula wrote:Ja pieluszki muslinowe kupilam tu na allegro: 25zl za 3szt, i mogę powiedziec, że bardzo przyjemne i śliczne 🥰
https://allegro.pl/oferta/babyono-pieluszki-muslinowe-super-miekkie-3-sztuki-6906885243?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Ja mam opór kupować ubranka i kocyczki na ali, nie wiadomo z czego robią taki kocyk za kilka zlotych, a tu zamowilam te pieluszki na allegro i i tak jest "made in china" 🙈😂
A to to muslinowe? Weszłam w link i do wyboru jest tetra i "inne". To te inne to muslinowe?O ❤️
Z ❤️ -
Fajnie dziewczyny , dzięki za opinie! Mi się bardzo podoba ten, ale od zawsze miał być szary "uniwersalny" i potrzebuje kilku nocy się z tym przespać i oswoić 😀
Annia Ty chyba tez masz w granacie wózek?
Lalia ale slodki kubraczek😍Lalia, Annia lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Meggi110818 wrote:A to to muslinowe? Weszłam w link i do wyboru jest tetra i "inne". To te inne to muslinowe?
Bo muslin to tetra tylko podwójnie pleciona czy jakos tak:) wszystkie na tej aukcji to muslinMeggi110818, Edyciak, Inaa89 lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Zulugula wrote:
Jest śliczny!
Zulu
no ba! To kolor uniwersalny.
My dla córy mieliśmy szary i teraz będzie dla synka.
Zulugula lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:
Śliczny Zulu. 😍 My mamy upatrzony brazowy i na tym zostaje jak narazie 😁 nie zaleznie czy dziewczynka czy chlopiec. Ja nigdy nie gustowalam w tym ze dziewczynka to trzeba rozowe... Buziaki
ŚlicznyZawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Witam was oficjalnie mamuśki beta 144, przyrost 220 procent
dmg111, kic83, kar_oliv, Iryska, KarolinaMaria, Zulugula, Inga28, calanthe, SzalonaOna, Sylwucha, Edyciak, Lalia, Inaa89, Martt95, Nikaa92, doomi03, Ewa88 , Annia, Enigvaa, Julik lubią tę wiadomość
-
Justa91 wrote:Śliczny Zulu. 😍 My mamy upatrzony brazowy i na tym zostaje jak narazie 😁 nie zaleznie czy dziewczynka czy chlopiec. Ja nigdy nie gustowalam w tym ze dziewczynka to trzeba rozowe... Buziaki
Śliczny
Na pewno dziewczynka lepiej w granacie niz chłopiec w różu 😀
Justa a Ty się nie martw takimi wynikami, bo co trzecia tu ma lub miala takie wyniki, to nie jest groźne i nie wyklucza ciąży, podjesz metyli i wit B i szybko z powrotem do nas tu wrócisz😘💙
💗 -
Jednorożec89 wrote:Witam was oficjalnie mamuśki beta 144, przyrost 220 procent
Biedroneczko super! To teraz troche mniej stresupodlicz sobie mniej więcej kiedy beta bedzie ponad 1000 i umawiaj się na pierwszą wizytę zobaczyc jajeczko w macicy:)
💙
💗 -
nick nieaktualnyJusta91 wrote:Hej kochane co tam u was? U mnie sie nie zle pokomplikowalo wszystko.... Mam pai1 i nie przyswajam normlanego kwasu foliowego do tego homocyateina u mnie 16.... Jestem przerazona tym wszystkim.... Maz jak zwykle badania wzorowe a u mnie masakra ze wszystkim... Fakt fakten cykle super.... Ale walczymy z torbiela na prawym jajniku.... Wiec starania odlozone... Chodz w tym cyklu bylo tak ze bylo ❤️ w plodne.... Ale pewnie i tak nic z tego nie bedzie. Gratulacje mamusie, te ktore juz tula swoje skarby. Dla tych co czuja juz swojego skarba i dla tych co dopiero zobaczyly dwie kreseczki. 😘😘😘😘😘😘
Słuchaj, nie przejmuj się aż tak tymi wynikami swoimi, bo one wcale nie muszą być przyczyną niepłodności. Mam mutację w genie MTHFR oraz PAI-1 w układach heterozygotycznych. Badania zrobiłam w cyklu ciążowym, stąd na PAI brałam heparynę do 12 tc, 12-34 Acard, po 34 TC heparyna. Na mutację MTHFR biorę po prostu folian zamiast kwasu foliowego, u mnie homocysteina była niższa. Także musisz sobie kompleks witamin B posuplementowac.
A co to za torbiel na jajniku? Ja mam dwie endometrialne na jednym jajniku, też nie zdążyłam się nimi zająć, bo okazało się wkrótce, że jestem w ciąży.
Także życzę ci przede wszystkim spokojnej głowy i nie bierz wszystkiego tak do siebie, nie stresuj się niepotrzebnie. Bo to, co wyszło ci w wynikach, ma prawie co druga kobieta. Także nie myśl o sobie w kategorii skrajnie trudnego przypadku, ale że jesteś taka jak większość. 😉doomi03 lubi tę wiadomość