Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa91 wrote:Jak wy wstawiacie ze macie od razu zdjecie a nie link??
Tam wybierasz 500×500 zapodaj i kopiuje ostatni linkWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 13:45
-
Anet.kaa wrote:
Nie mam, bo nie było w sklepie, byl szary z czarnym stelazem i spacerowka w granacie z czarną ramą ale tez nie mam zdjęcia, bo jeszcze wczoraj mial byc szary 😀
Mi się dzis snilo, ze chodzilam jak zombie i mowilam " anex, anex" i cos mierzylam 😂💙
💗 -
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Martt, ja chcę mieć wielorazowe wkładki laktacyjne i muszę sobie obliczyć, ile par mi potrzeba będzie. 😉 Bo dziewczyny mówią, że wystarczą trzy pary, ale to one je chyba przepieraja na bieżąco.. bo mi się wydaje mało.
Trzy pary to stanowczo za mało. Jak np trafi Ci się na początku nadmiar pokarmu to po trzech czterech godzinach bedziesz mogła z nich mleko wyciskaćEdyciak lubi tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Martt, ja chcę mieć wielorazowe wkładki laktacyjne i muszę sobie obliczyć, ile par mi potrzeba będzie. 😉 Bo dziewczyny mówią, że wystarczą trzy pary, ale to one je chyba przepieraja na bieżąco.. bo mi się wydaje mało.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Meggi110818 wrote:Anetka weź mi przypomnij skąd ten kokon zamawiałaś?
Tyle jest pięknych wzorów, trudno się zdecydować, że chyba też jednokolorowy wezmę jako bazowy -
Edyciak wrote:Martt, ja chcę mieć wielorazowe wkładki laktacyjne i muszę sobie obliczyć, ile par mi potrzeba będzie. 😉 Bo dziewczyny mówią, że wystarczą trzy pary, ale to one je chyba przepieraja na bieżąco.. bo mi się wydaje mało.
A to nie pomogę bo nie wiem jak chłonne są wielorazowe 🤔 Ja miałam tzw. nawał pokarmu w drugiej dobie życia i moje piersi chciały wybuchnąć. W momencie jak corka piła z jednej piersi to z drugiej dosłownie lało się jak z kranu. Przez to zmieniałam wkładki bardzo często 🙈 -
Martt95 wrote:A to nie pomogę bo nie wiem jak chłonne są wielorazowe 🤔 Ja miałam tzw. nawał pokarmu w drugiej dobie życia i moje piersi chciały wybuchnąć. W momencie jak corka piła z jednej piersi to z drugiej dosłownie lało się jak z kranu. Przez to zmieniałam wkładki bardzo często 🙈
Mi też się to zdarzyło musiała pokarm oddciagać bo młody z jednej piersi się najadał a druga wybuchała laktator miałam zwykły siedziałam z tą pompką po nocach -
A propo wozkow to u nas ten bedzie
img]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f9d4cc93987.jpg[/img][/url]Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Jednorożec89 wrote:Mi też się to zdarzyło musiała pokarm oddciagać bo młody z jednej piersi się najadał a druga wybuchała laktator miałam zwykły siedziałam z tą pompką po nocach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 14:05
-
Ja się wzielam dzis za wyprawke chlopakow do szkoły. Dobrze, ze teraz książki dawaja za free w szkole bo chyba cala wyplata by poszla wtedy na wszystko 😜02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
nick nieaktualny
-
Ale piekny 😍02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Martt95 wrote:Mi położna tłumaczyła zeby nie odciągać bo ten nawał się tak szybko przez to nie skończy. Masowalam pierś i delikatnie "wyciskałam" trochę pokarmu tylko po to żeby córka mogła dobrze chwycić żeby tyko te piersi nie były twarde i z tego co mi się kojarzy kazała mi karmić 15 minut jedna pierś i zmieniać na drugą i później od tej drugiej znowu zaczynać i po 15 minutach przełożyć na tą pierwszą. Co położna to inne nauki. Ale teraz będę chciała odciągać i mrozić pokarm. Coś musiałam jednak robić źle bo po 3 mieisiacsch pokarm mi zanikł i córka była dokarmiana butelka a pierś była tylko do napicia 🤦🏻♀️
Tak tylko że u mnie po tych 15 minut się najadał i drugiej już nie chciała mleko na pięć metrów mi sikało -
Jednorożec89 wrote:Tak tylko że u mnie po tych 15 minut się najadał i drugiej już nie chciała mleko na pięć metrów mi sikało
Sorki ale muszę bo się uduszę, tak mi się skojarzyło
😂😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 14:38
Anet.kaa, Lalia, doomi03, Enigvaa, dmg111, Nikaa92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny