Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJednorożec89 wrote:Ja jak jestem w ciąży i poznam płeć to co najmniej jeden kocyk zrobię sama na szydełku
Jak wyjdzie to będzie w prezencie dla siostrzenicy, jak nie wyjdzie to Olek dostanie. 😂 Choć i jemu też mam w zamyśle zrobić. 😉dmg111 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Biedroneczko super! To teraz troche mniej stresu
podlicz sobie mniej więcej kiedy beta bedzie ponad 1000 i umawiaj się na pierwszą wizytę zobaczyc jajeczko w macicy:)
Mam gina w poniedziałek pewnie nic nie zobaczy ale miałam z wybór teraz albo pod konic września więc idę teraz -
Zulugula wrote:
My mamy taki na oku
https://zapodaj.net/d155da094b063.jpg.htmlInaa89, Zulugula lubią tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
nick nieaktualnyBiedronko, gratulacje ❤❤ myślę, że w poniedziałek może już być widoczny pęcherzyk ciążowy. 😉
Zulu, jak dla mnie kolorystyka wózka bardzo się podoba. Zdecydowanie lepiej do granatu pasuje srebrny stelaż niż czarny. Nie jest tak smutno.Zulugula lubi tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Pierwszy raz dzisiaj w nocy się obudziłam. Chyba dostałam kopa w pęcherz bo zabolało,nogi aż mi isę wyprostowały i od razu ucisk na pęcherz,że myślałam,że nie dobiegne do wc 😳🙈
Zulugula, doomi03, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Ja pieluszki muslinowe kupilam tu na allegro: 25zl za 3szt, i mogę powiedziec, że bardzo przyjemne i śliczne 🥰
https://allegro.pl/oferta/babyono-pieluszki-muslinowe-super-miekkie-3-sztuki-6906885243?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Ja mam opór kupować ubranka i kocyczki na ali, nie wiadomo z czego robią taki kocyk za kilka zlotych, a tu zamowilam te pieluszki na allegro i i tak jest "made in china" 🙈😂dziś zobacze jakie są jakościowo.
-
Edyciak wrote:
Dziewczyny, które już rodziły, jedną parę wkładek laktacyjnych ile godzin się nosi? W sensie ile par zużywa się w ciągu doby?
To pewnie zależy od kobiety, ze mnie leciało jak z kranu i zmieniałam co godzinę i były już cale napuchnięte i ziębiły piersi. Miałam ze sobą 50 sztuk a po porodzie na drugi dzień mąż musiał mi przywieź następne 😂
Ogólnie położne się dziwiły że po CC mam tyle pokarmu, sama byłam w szoku... Tym bardziej że musiałam karmić przez nakładki. Ale moja mała jak zaczęła ciągnąć cyca to już tak na nim tylko "wisiała" i cały czas była przy mnie. Myślę że to jej zasługa że tak wypracowała sobie tą laktację 🙈
Nie wiem jak u was mi najbardziej sprawdziły się te wkładki (one trzymały mi najdłużej)
https://m.ceneo.pl/49412367;pla?se=YxWbm1iqQxdyrhZALD2q02WnsAqEsNg5&gclid=Cj0KCQjws536BRDTARIsANeUZ58AeOa4xfxbORX2cBI4HxzoI3a_jk4kpSQj55ElFy-oNuGK57Z54dIaAlGZEALw_wcB#tab=click&shop=147420742Inaa89, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Biedronko, gratulacje ❤❤ myślę, że w poniedziałek może już być widoczny pęcherzyk ciążowy. 😉
Zulu, jak dla mnie kolorystyka wózka bardzo się podoba. Zdecydowanie lepiej do granatu pasuje srebrny stelaż niż czarny. Nie jest tak smutno.
Dokładnie tak, srebrna rama go ładnie rozjasnia:)
Także w niedziele będziemy już kupować, bo do konca września nawet można czekac, w zależności jakie będą stany magazynowe. Zwykle tak to do 3tygodni pan mowil, w sumie tez długo💙
💗 -
Anet.kaa wrote:
Śliczny, ale skoro ma być syn to cóż 😂
Ale ja bym wybrała coś bardziej uniwersalnego, rzeczywiście dla chłopca i dziewczynki.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anet.kaa wrote:
Piękny ten Anexik 😍😍😍
Zazdroszczę wam tego wybierania wózków hahah 🙈
My zostajemy przy naszym "starym" też anex ale wersja 2018 taka piękna nie była 🤩 -
Jak wy wstawiacie ze macie od razu zdjecie a nie link??Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
kic83 wrote:Śliczny, ale skoro ma być syn to cóż 😂
Ale ja bym wybrała coś bardziej uniwersalnego, rzeczywiście dla chłopca i dziewczynki. -
To jest l/type. Ten e/type też jest fajny, widziałam kiedyś babkę pod gabinetem Andrzeja wlasnie z nim w kolorze czarnym i wyglądał super.