Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednorożec89 wrote:Małopolska pozdrawia my też chodzimy na pole
Lalia lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Ja mam rodzine z małopolski, dziadkowie pochodzą z Nowego Sącza, i nie wiem skąd mi się to wzięło bo mama tak nie mówi a mi się zdarza "iść na pole"
Ja jestem z Nowego Sącza ale zbieg okoliczności
U nas jest lokalna teoria oczywiscie bez urazy dla nikogootóż ponoć u nas chodzi się na pole bo tu sama szlachta była i szli z dwory na pole a reszta Polski to same chłopy i oni szli z pola na dwór
-
Enigvaa wrote:Anet.kaa rozumiem Cie. Mi tesciowa,z ktora mieszkamy, powiedziala ze mam duzo ubranek nie kupowac bo przeciez goscie mi przyniosa jak beda odwiedzac dziecko 🙄
Do tego to glupie straszenie „za wczesnie” albo hit „nie kupuj wozka bo X kupila i dziecko umarlo” 😳 od tamtej pory mam w dupie i nic nie pokazuje, zakupy przynosze jak ich nie ma i chowam.
Tylko smieszy mnie ze potem sie dziwia ze sie nie chwale kolejnym etapem ciazy np,ze czuje juz ruchy dziecka...
Wiec zakupami jaram sie na forum i z mezem 😁
Edit:
Ba, nawet uslyszalam ze chyba tesciowka musi mi ubrania kupic bo ciagle chodze w obcislych i krotkich wiec chyba nie mam 😂 -
Jednorożec89 wrote:Ja jestem z Nowego Sącza ale zbieg okoliczności
U nas jest lokalna teoria oczywiscie bez urazy dla nikogootóż ponoć u nas chodzi się na pole bo tu sama szlachta była i szli z dwory na pole a reszta Polski to same chłopy i oni szli z pola na dwór
następnym razem ją ppwiem jak się pomyle i wyjde "na pole"
Sporo naszej rpdziny mieszka jeszcze w Nowym Sączu i okolicach ponieważ babcia miała 16 rodzeństwa, natomiast ja już z nimi kontaktu nie mam - za daleka rodzina. -
nick nieaktualnyDziewczyny, jak się czuje skurcze macicy?
Napisałam do męża, że brzuch mnie boli. On pyta, czy tylko boli czy mam skurcze. Ja mu na to, że nie wiem, jak się czuje skurcze. A on, że podobnie jak przy orgazmie. 😂😂😂
Ounai, jesteś na świeżo, czy zgadzasz się z tym stwierdzeniem? 😂 -
Jednorożec89 wrote:Chyba mi się szykuje super atrakcja. Zapalenie pęcherza. Poprzednią ciążę też tak zaczęłam
-
Anet.kaa wrote:Kup urosept i bierz, oraz ja naprawde polecam Wodę Jana można ją kupić w aptekach lub w Kauflandzie w Butelkach, jak coś dziwnego zaczyna mi się dziać ro pije jej sporo.
Właśnie posłalam starego po urosept bo nie mam . Zawsze jechałam na furaginie mam jej dwa opakowania ale teraz nie mogę a wody zaczynam drugą butelkę tylko zwykłej piwniczanki sikam co 15 minut ale dzięki temu że dużo pije to nie takie siku po dwie krople -
Edyciak wrote:Dziewczyny, jak się czuje skurcze macicy?
Napisałam do męża, że brzuch mnie boli. On pyta, czy tylko boli czy mam skurcze. Ja mu na to, że nie wiem, jak się czuje skurcze. A on, że podobnie jak przy orgazmie. 😂😂😂
Ounai, jesteś na świeżo, czy zgadzasz się z tym stwierdzeniem? 😂
Hahahhaa mąż wygrał wszystko 😂😂😂
Jakie to by były miłe porody jakby się taki orgazm przy tym miało 🤭😃
Mi się skurcze zaczęły po lewatywie jak szykowali mnie na CC. Pamiętam jak brałam prysznic i nagle czułam ogromne napięcie brzucha i silny ból jajników typowo jak na miesiączkę, ale to były pierwsze skurcze już tych silniejszych później nie miałam bo już byłam na stole 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2020, 20:26
Edyciak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia, co ty masz z tymi pandami?? 😂😂 Jakaś niespełniona miłość z dzieciństwa? 😄 A pokoik cudny. ❤
Anetka, ja z nikim nie konsultuję zakupów. Nawet mąż jeszcze nie wie, ile paczek z Ali ma przyjść. 😁 Myślę, że moja mama myśli podobnie jak u niektórych z was, że ubranka to goście przyniosą. 😂😂 A nikt nie wie, że mam już w zasadzie wszystkie ubranka tak do 3-4 miesiąca życia. 😁 Teściowa zadeklarowała się już dawno, że wózek nam zasponsoruje, więc pytała mnie już kilka razy, czy wybrałam model. I mówi, że jak mój mąż przyjedzie, to żeby jechać od razu kupować, żeby nie czekać do ostatniej chwili. Także ona jakoś tak normalnie myśli.
Casteam, ale cuda robicie. A zdjęcie jest zrobione z takiego profilu, że myślałam, że to łóżko do sypialni. 😂 Zdolna dziewczyna z ciebie. 😊 Dziewczyny, same uczylyscie się szyć? Marzy mi się nauczyć. Teściowa ma maszynę do szycia, ale chciałabym sama...Lalia lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Przewija się tu, że do szpitala bierzemy 2paczki podkladow poporodowych, a ile kupujecie na połóg?
Mi w połogu wystarczyły podpaski maaaaxi a potem stopniowo coraz mniejsze aż do wkładek. Podkłady szły u mnie tylko w szpitalu -
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Lalia, co ty masz z tymi pandami?? 😂😂 Jakaś niespełniona miłość z dzieciństwa? 😄 A pokoik cudny. ❤
Anetka, ja z nikim nie konsultuję zakupów. Nawet mąż jeszcze nie wie, ile paczek z Ali ma przyjść. 😁 Myślę, że moja mama myśli podobnie jak u niektórych z was, że ubranka to goście przyniosą. 😂😂 A nikt nie wie, że mam już w zasadzie wszystkie ubranka tak do 3-4 miesiąca życia. 😁 Teściowa zadeklarowała się już dawno, że wózek nam zasponsoruje, więc pytała mnie już kilka razy, czy wybrałam model. I mówi, że jak mój mąż przyjedzie, to żeby jechać od razu kupować, żeby nie czekać do ostatniej chwili. Także ona jakoś tak normalnie myśli.
Casteam, ale cuda robicie. A zdjęcie jest zrobione z takiego profilu, że myślałam, że to łóżko do sypialni. 😂 Zdolna dziewczyna z ciebie. 😊 Dziewczyny, same uczylyscie się szyć? Marzy mi się nauczyć. Teściowa ma maszynę do szycia, ale chciałabym sama...
Ja sie uczylam z YouTube i Pinteresta 🤣Edyciak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Przewija się tu, że do szpitala bierzemy 2paczki podkladow poporodowych, a ile kupujecie na połóg?
-
Edyta, ja mam słabość do zwierząt, a zwłaszcza do tych nieporadnych jak pandy, koale, leniwce itd 🤣
A pluszaki pandy to prezenty od męża, teściowej i innych 😁Edyciak lubi tę wiadomość
-
Ounai, jesteś na świeżo, czy zgadzasz się z tym stwierdzeniem? 😂
Oj nie, to zupełnie inne skurcze.
Przy tych przy orgaźmie rozpływasz się z rozkoszy, jest Ci dobrze.
Skurcze przepowiadające mogą boleć, albo i nie.
A od tych porodowych zwijasz się z bólu i chcesz umrzeć.Edyciak, Stokrotka027 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:Przewija się tu, że do szpitala bierzemy 2paczki podkladow poporodowych, a ile kupujecie na połóg?
Jej już nie pamiętam, ale ja bardzo krwawiłam, i długo używałam tych dużych podkładów poporodowych.
Mysle że to kwestia indywidualna.
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai, jesteś na świeżo, czy zgadzasz się z tym stwierdzeniem? 😂12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualny