Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Julik wrote:A prenatalne wszystkie robicie?
Tak wszystkie, u najlepszych sprawdzonych specjalistów, żeby wiedzieć czy na pewno wszystko ok jest z boboJulik lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Tak wszystkie, u najlepszych sprawdzonych specjalistów, żeby wiedzieć czy na pewno wszystko ok jest z bobo
kic83, Lalia, Julik lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia
Ty tak jak ja taka malutka jesteś, ja to w dowodzie mam 160, ale tak naprawdę to mam 159 cmAnnia, Lalia lubią tę wiadomość
[/url]
Naoglądałam się Waszych zdjęć na dobranoc.
Teraz już rozumiem dlaczego tak grupa się nazywa Gorące Mamuśki 🔥🚒💥Annia, Fragaria, dmg111, Sylwucha, Koteczka82, Edyciak, Lalia, SzalonaOna, Julik lubią tę wiadomość
[/url]
Annia wrote:Motylku wyglądasz pięknie! W życiu bym nie powiedziała że ważysz tyle ile mówisz! 💪
Koteczko - daj mu czas. Mój mąż też jest dość zamknięty w sobie, często musi przemyśleć, zanim zacznie mówić co go gryzie, ale zawsze kiedy jest gotowy sam zaczyna mówić. Musiałam się nauczyć czekać. Może to nie o ciąże chodzi? Może martwi się o finanse czy coś z pracą? Jesteś pewna że to chodzi o ciąże?
Jestem pewna bo sam powiedział a raczej napisał (tak mu łatwiej) że dziecko go "gryzie ". Myślę że on się martwi o wszystko razem, finanse, zmiany w życiu, odstawienie przeze mnie i wszystkie inne sprawy o których ja nawet nie pomyśle.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Julik gratuluję maluszka 😁 cieszę się że wszystko dobrze 😉
Mam pytanie do dziewczyn które prowadzą ciążę podwójnie tzn. na nfz i prywatnie jak to rozgrywacie? Mówicie lekarzom że dodatkowo chodzicie gdzie indziej?
Teraz mam zwolnienie z medicovera do 04.05 i na ten dzień mam ustawioną wizytę w medicover. Jak wczoraj byłam u mojego doktora (czekałam na wizytę ponad 3 tyg) to pytał czy mam zwolnienie i do kiedy i tak mi wyznaczył wizytę (7.05) żeby jak coś móc wystawić mi kontynuację zwolnienia. Dał mi też skierowanie na badania genetyczne usg i papa. A ta doktor z medicover też mówiła o tym skierowaniu. No i teraz nie wiem, myślicie że powinnam jej powiedzieć że chodzę jeszcze na nfz do lekarza który pracuje w szpitalu gdzie chcę rodzić?Julik lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Julik gratuluję maluszka 😁 cieszę się że wszystko dobrze 😉
Mam pytanie do dziewczyn które prowadzą ciążę podwójnie tzn. na nfz i prywatnie jak to rozgrywacie? Mówicie lekarzom że dodatkowo chodzicie gdzie indziej?
Teraz mam zwolnienie z medicovera do 04.05 i na ten dzień mam ustawioną wizytę w medicover. Jak wczoraj byłam u mojego doktora (czekałam na wizytę ponad 3 tyg) to pytał czy mam zwolnienie i do kiedy i tak mi wyznaczył wizytę (7.05) żeby jak coś móc wystawić mi kontynuację zwolnienia. Dał mi też skierowanie na badania genetyczne usg i papa. A ta doktor z medicover też mówiła o tym skierowaniu. No i teraz nie wiem, myślicie że powinnam jej powiedzieć że chodzę jeszcze na nfz do lekarza który pracuje w szpitalu gdzie chcę rodzić?
Ja byłam podwójnie, bo w ramach NFZ (bo za free) i prywatnie, co ciekawe mogłam iść jeszcze w trzecie miejsce do Luxmedu gdzie mam opiekę medyczną z pracy.
Przyznałam się swojej dr że byłam też na NFZ już ,ale że była to strata czasu.Koteczka82 lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kic, DMG dziękuję za odpowiedzi, będę myśleć intensywnie o tym teście. Ja mam 33 lata i jestem po jednym poronieniu - w 12 tygodniu serce maluszka przestało bić. Lekarze w Szpitalu próbowali mnie wtedy pocieszyć tekstem w stylu "pewnie było chore, chciałaby pani urodzić chore dziecko?". Słaby tekst, serio. W tym sek że strata jest strata - jakie ma znaczenie czy dziecko było chore?
Jeśli chodzi o terminacje ciąży to trudny temat, ale ja na pewno nikogo bym nie oceniała. Niezależnie od tego jaka kto decyzję podejmie to na pewno nie jest bułka z masłem i zostaje z człowiekiem do końca życia...
Daj Boże żebyśmy się nigdy nie dowiedziały jakie to uczucie zastanawiać się nad takimi rzeczami.. 😢Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2020, 07:17
Edyciak, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Dzień dobry mój syn już od rana krzyczy, że dzisiaj jedziemy wybierać wózek. Biedne dziecko, zamknięte w domu 2 miesiące.
A ja właśnie zaczęłam 6 miesiąc ciąży i tym samym 23 tydzieńSylwucha, Lalia, Annia, Evelle28, SzalonaOna, kic83, dmg111, Koteczka82, Wik89, Ewa88 , Fragaria lubią tę wiadomość
-
Kic, Zulu wrzucę później na chwilkę to zdjęcie specjalnie dla Was 😂 ale to zdjęcie z ostatnich wakacji, czyli sprzed pół roku, obecnie jest dramat 🤦♀️
Motyl, też mam mega problem z cellulitem, zazwyczaj miałam skłonności ale teraz mi się nasiliło, będę próbować pić jeszcze więcej (chociaż mój mąż się śmieje że piję jak wielbłąd 😅) i ze spacerami, a jak doktor da we wtorek zielone światło to zacznę ćwiczyć 💪SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Naoglądałam się Waszych zdjęć na dobranoc.
Teraz już rozumiem dlaczego tak grupa się nazywa Gorące Mamuśki 🔥🚒💥
Kurcze ja to się muszę któregoś dnia odpieprzyć jak na bal, wskoczyć w jakas kiecke, ogarnąć kudly, umalowac się porządnie a nie na odpierdziel jak teraz to może znów poczuje sie gorąca xD Chociaz widzę po mojej twarzy ze sie zmieniła i już nie wspolpracuje jak kiedyś xD
Musze się tez poprawić z robieniem zdjęć tygodniowych bo wszystkie mam w mojej ukochanej luźnej porozciaganej piżamce 😂😂😂 az wstyd wrzucać. No i do waszych figur to mi już też od lat świetlnych daleko xD ostatnio taki szczypior bylam chyba w gimnazjum 😂 także tego xD -
Doomi03, a ja Ci mówię, że jesteś gorąca Mamuśka 😎😎😎
To nie kwestia wyglądu, to kwestia wewnętrznego ognia 🔥🔥🔥🔥doomi03, Annia, dmg111, Koteczka82, Wik89 lubią tę wiadomość