Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski, ja w poniedziałek idę na betę i już dziś jestem w stresie.
dopiero jak zobaczę spoko przyrost, będę się tu więcej udzielać...Zulugula, Lalia, Annia, kic83, kar_oliv, Koteczka82, Wik89, Ounai, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW pierwszej ciąży robilam usg i pappa a w tej ciąży polozna namowila mnie na Nifty. Czekam właśnie na wyniki.
Tyle ze u mnie za jedno i drugie taki sam koszt - 175euro.
Ja nie robie zdjec porownawczych. Ani w pierwszej ciąży ani teraz. Źle się czuje, jestem nieatrakcyjna i naprawdę ciezko mi patrzec w lustro -
LaBellePerle wrote:Laski, ja w poniedziałek idę na betę i już dziś jestem w stresie.
dopiero jak zobaczę spoko przyrost, będę się tu więcej udzielać...
polubilam przypadkiem. myśl pozytywnie, na pewno będzie dobrze:)LaBellePerle lubi tę wiadomość
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
Casteam mega cena! wiadomo że nifty lepiej, wieksza czułość.
z wygladem pewnie przesadzasz. a jeśli się źle czujesz to zrób sobie małe spa w domu, wyszykuj umaluj się , tak po prostu dla siebie dla lepszego samopoczucie 😊Wik89 lubi tę wiadomość
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
LaBellePerle wrote:Laski, ja w poniedziałek idę na betę i już dziś jestem w stresie.
dopiero jak zobaczę spoko przyrost, będę się tu więcej udzielać...
Casteam - każda z nas jest piękna! Popieram Zulu, zrób sobie domowe spa i na pewno poczujesz się lepiej. 😘
Zdobyłam drożdże w on line spożywczaku. 💪 Misja na dzisiaj: piekę chleb! Albo jutro bo nie wiem ile ciasto będzie musiało wyrastać bo jeszcze nie wybrałam z którego przepisu zrobię. 😉Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Kic, Zulu :*
Przypominam, że tak BYŁO poół roku temu haha ale mam zamiar po ciąży powolutku, powolutku do tego wrócić
Usunięte zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2020, 10:13
Anet.kaa, Zulugula, kic83, kar_oliv, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mój mąż wczoraj poszedł z kolegami do Parku na piwko, powiedziałam że jak do 24 będzie chcial wrócić to po niego przyjadę. Godzina 23 on dzwoni że już chce do domu, odebrałam go, a on mówi że on jest przecież w ciąży i nie może za długo imprezować (pijaniutki jak bączek).
Po czym zaczyna robić wywody jakim on nie jest masterem płodzenia 😂 i jak to on tym dwóm grubasom (kolegom z którymi byl- obydwaj otyli) musi powiedzieć, że oni to jak nie schudną i nie wezmą za siebie to nigdy dziecka nie spłodzą, i on to musi im w tym pomóc 😂😂😂
Typowi ciąża do głowy uderzyła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2020, 09:48
kic83, Zulugula, Sylwucha, kar_oliv, Lalia, dmg111, Julik, Julik, Koteczka82, Edyciak, doomi03, Wik89 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Ja robiłam w 10t3d, pielęgniarz do mnie w czwartek przyjechał, w środę rano o 9 były już wyniki.
Zapłaciłam 2400, obydwie z DMG robiłyśmy przez tą stronę, jedyna oficjalna
https://badanienifty.pl/
Ja robiłam bo mam 36 lat, chciałam wiedzieć czy dzidziuś na pewno jest zdrowy, dzieki otrzymanym wynikom w 11 tygodniu, jestem i będę już spokojna do końca ciąży.
To jedyny test ,który wykrywa tyle chorób i mikrodelacji.
Pappe robiłam razem z USG genetycznym.
A jest to jakoś powiązane z test Dna? W sensie ta strona?6cs
11.04 II kreski ❤️
14.07 będzie dziewczynka ❤️
08.12 3685g i 56cm szczęścia ❤️ -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
właśnie się budzę. Dziś ciężka noc bo córka miała koszmar o 4 i do 5 się kręciła w naszym łóżku, a ja ją głaskałam, żeby udało jej się usnąć, udało się i spala do 7:15, uff.
Lalia
dziękuję za foto! 😘 Moja Ty mega hot mama 🔥 Jesteś ideałem!
KKasia
Jak USG o 8:30?
LaBellePerle
na pewno będzie dobrze!
Anetka
padłam z tym że go odbierałaś już o 23 i z tym imprezowaniem w ciąży 😂
Casteam
a kiedy masz wyniki?Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:Heja witam się jeszcze z łóżka
Jakie macie plany na dziś?
Ja bede zdobywac swiat czyli dzien jak co dzien
Chlopak pojechal po lozko dla Olka. Bedziemy pracowac nad tym by mlody w końcu wyniosl sie z naszego lozka bo ja spie z dzieckiem a chlopak sam hehe albo na odwrot
Troche posprzątam, zrobie pranie. Dzisiaj sie pogoda zepsula wiec nie ma opalania. Wczoraj bylo 25 stopni.
Dostalam tabletki, cos jak Acard, mam je brac do 36tc.SzalonaOna, Sylwucha, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z innej półki, włączyłam wczoraj wieczorem trening Gymbreak ciąża, a córka mówi "uwaga wszystkie ciężarne zaczynamy trening" 😂💪👧
SzalonaOna, Sylwucha, Zulugula, Nikaa92, kar_oliv, Lalia, Anet.kaa, Annia, dmg111, Julik, Koteczka82, Edyciak, Wik89, Ounai lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny