Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia
co do torby to jeszcze jej nie spakowałam 🙈
DMG
póki co idę na spacer do apteki
W ciągu dnia puszczę my muzykę.
Ps. Wczoraj jadłam lody to położyłam mu na główce zimny pucharek (matka roku), żeby uciekał stamtąd i szedł do kanału rodnego 😂
Dziś mam lepszy nastrójSylwucha, Wik89, doomi03, Inaa89, dmg111, Annia, Lalia, Nikaa92 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Biedronko a ciałko żółte nie powinno być fizjologicznie na jajniku?
Chyba lepiej, że trzymają Cię na obserwacji ,wiem że wariujesz w szpitalu, ale jak nie są pewni to chyba dobrze, że wolą poobserwować.
Ja po Ktg o obchodzie. Na obchodzie dowiedzialam się, że dzisiaj mam mieć USG i tyle. Wydaje mi się że brzuch regularnie twardniał na KTG, ale oczywiście maszyna z telemetria była taka że mi się nic z zapisu nie wyświetlało, tylko położnym i lekarzom w swoich dyżurkach. 🙄
Sylwia to może N. Ci powie gdzie najlepiej zrobić sobie to KTG?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kic83 wrote:Sylwia
co do torby to jeszcze jej nie spakowałam 🙈
DMG
póki co idę na spacer do apteki
W ciągu dnia puszczę my muzykę.
Ps. Wczoraj jadłam lody to położyłam mu na główce zimny pucharek (matka roku), żeby uciekał stamtąd i szedł do kanału rodnego 😂
Dziś mam lepszy nastrój
Hahaha nie dostał czkawki z tego zimna? 😄dmg111 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulugula wrote:Hahaha nie dostał czkawki z tego zimna? 😄
Nie 😂dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Jednorożec89 wrote:On twierdzi że mogę mieć super pecha i mam normalną ciążę w macicy bo jest niby ten pęcherzyk i mogę mieć jeszcze cp na jajniku dodatkowo.
Jeżeli tak by się okazało to cp z jajnika usuwają laparoskopowo a kropka w macicy rośnie sobie normalnie
Może to jednak jakaś torbiel... 🤔 -
Dobra już wiem więcej. Szyjka jest gotowa do porodu, Pani doktor mówi, żeby dać szanse,żeby się rozkręciło samo, bez kroplówki. Jeśli nie, to w poniedziałek muszą dać. Jeszcze będę mieć USG. Zrobili mi ten masaż szyjki co Ounai mówiła.
Wik89, Inaa89, casteam, kic83, Natisz, Zulugula, Ounai, calanthe, dmg111, Anet.kaa, Sylwucha, Enigvaa, SzalonaOna, Lalia, Marti29 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Hej Dziewczyny, chyba po raz pierwszy w tej ciazy mam dzisiaj caly dzien w domu, dla siebie, sama ze sobą... 😎
Pierwsze pranie juz wstawione, a poza tym mam zamiar zrobic porzadek w swojej szafie, posegregować ciuchy i przygotowac te do oddania, no i wypoczywac 😁 po poludniu basen albo spacer
Ja poki co zrezygnowalam ze sposobow na obrot, choc te z Natuli sa fajne. Ale na razie dam spokoj dziecku, niech sobie plywa tak jak mu wygodnie, poczekam do wtorkowej wizyty i jesli bedzie nadal glowka w gore to wyprobuje cieple i zimne oklady
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Annia, mysle ze to dobre podejscie lekarzy, a bardzo mozliwe, ze po dzisiejszym masazu samo ruszy 🤗
Dziewczyny, co do malych/waskich gondoli. Ja poczatkowo nie martwilam sie tym i rozwazalam takie wozki jak Easywalker Harvey2, Valco baby czy Mutsy, ale po usg iii trymestru, na ktorym wyszlo, ze dziecko jest w 77 centylu, i po przemysleniu tego stwierdzilismy, ze z terminem porodu na pozna jesien chcemy jednak miec wozek z wieksza gondola, tak zeby bez problemu uzywac cala zime i wczesna wiosne wraz ze spiworkiem/grubszym kocykiem
Natomiast gdybym miala termin na styczen/luty, to nie przejmowalabym sie tym chybaMoi przyjaciele maja Baliosa i ich syn jezdzi w gondoli od lutego do teraz, jeszcze sie miesci
Ale fakt, ze jest raczej drobnym dzieckiem
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Annia wrote:Dobra już wiem więcej. Szyjka jest gotowa do porodu, Pani doktor mówi, żeby dać szanse,żeby się rozkręciło samo, bez kroplówki. Jeśli nie, to w poniedziałek muszą dać. Jeszcze będę mieć USG. Zrobili mi ten masaż szyjki co Ounai mówiła.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:A propo różnych infekcji to ja jestem na 3 leczeniu infekcji pochwy, niby juz lekiem, na ktory grzybek jest wrażliwy ale boję się, że też lipa z tego wyjdzie, bo koncze powoli tabletki , a mnie piecze i piecze 🙄 a najlepsze jest to, że gdyby nie wymaz to bym nawet nie wiedziała, że cos tam siedzi, bo mi nic nie było, a po lekach oczywiście piecze
Zulugula lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Ania mam nadzieję, że się rozkręci jak najszybciej 💪❤️
Biedronko ile Ty musisz przejść...
Widzę, że tu na forum ciągle temat cybex balios. Dla mnie ten wózek (oczywiście to jest moje zdanie) pisałam już do Anetki, on dla mnie odpada zupełnie. Przeraża mnie to, że on się tak chwieje na boki, dla mnie nie jest on w ogóle stabilny. Ja bym się bała wozić dziecko, ale może to tylko ja tak mam 🙂
Ja na szczęście kupiłam wózek taki jaki chciałam, w 100 procentach mnie zadowolił i takiego właśnie szukałamamortyzacja super, duży kosz, który można wyjąć i duża gondola, a taką gondole chciałam 🙂
Annia lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Podoba mi się jeszcze anex l type, ale on niestety dla mojego meza jest za niski 🤣 oj by wyglądał z nim jak z wózkiem dla lalek 😃🤣🙈"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Inaa89 wrote:Pytanie do Kic, Ounai, SzalonaOna powiedzcie mi w ta pogode jak ubieracie dzieci rano jak idziecie do przedszkola?
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Dziewczyny a ktg jest obowiązkowe po którymś tc czy to raczej kwestia lekarza?
A tak to robi się tylko jesli cos dzieje się nie pokojacego. Ja w poprzedniej ciazy pod koniec gdy mialam mocne twardnienia które bolaly chodzilam sobie sama z siebie robic aby sprawdzac czy wszystko ok 😉02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Wik89 wrote:Annia, mysle ze to dobre podejscie lekarzy, a bardzo mozliwe, ze po dzisiejszym masazu samo ruszy 🤗
Dziewczyny, co do malych/waskich gondoli. Ja poczatkowo nie martwilam sie tym i rozwazalam takie wozki jak Easywalker Harvey2, Valco baby czy Mutsy, ale po usg iii trymestru, na ktorym wyszlo, ze dziecko jest w 77 centylu, i po przemysleniu tego stwierdzilismy, ze z terminem porodu na pozna jesien chcemy jednak miec wozek z wieksza gondola, tak zeby bez problemu uzywac cala zime i wczesna wiosne wraz ze spiworkiem/grubszym kocykiem
Natomiast gdybym miala termin na styczen/luty, to nie przejmowalabym sie tym chybaMoi przyjaciele maja Baliosa i ich syn jezdzi w gondoli od lutego do teraz, jeszcze sie miesci
Ale fakt, ze jest raczej drobnym dzieckiem
Nabiłyscie mi dziś klina z tą gondola, poczytalam komentarze, jak zwykle są w obie strony, ale jest to wózek z tego roku, więc nikt nie ma póki co porównania na takie narodziny jak moje. Choć jest więcej opinii , że jest wystarczajaca, jednej nawet spiworek cottonmoose się miescil (przekonuje mnie to najbardziej 😄) to poczekam na wszelki wypadek do wtorku czyli wlasnie usg 3trymestru. Ale chyba jobla bym dostała z szukaniem nowego , więc i tak wezmę ten, najwyżej będzie mało spacerow w zimie 😂 w grudniu i tak jest raczej ciepło, a styczen luty ew marzec myślę, że da radę, potem już bez tych spiworow/kombinezonowWik89 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Natisz wrote:Podoba mi się jeszcze anex l type, ale on niestety dla mojego meza jest za niski 🤣 oj by wyglądał z nim jak z wózkiem dla lalek 😃🤣🙈
Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Zulugula wrote:Nabiłyscie mi dziś klina z tą gondola, poczytalam komentarze, jak zwykle są w obie strony, ale jest to wózek z tego roku, więc nikt nie ma póki co porównania na takie narodziny jak moje. Choć jest więcej opinii , że jest wystarczajaca, jednej nawet spiworek cottonmoose się miescil (przekonuje mnie to najbardziej 😄) to poczekam na wszelki wypadek do wtorku czyli wlasnie usg 3trymestru. Ale chyba jobla bym dostała z szukaniem nowego , więc i tak wezmę ten, najwyżej będzie mało spacerow w zimie 😂 w grudniu i tak jest raczej ciepło, a styczen luty ew marzec myślę, że da radę, potem już bez tych spiworow/kombinezonow
Wik89, Zulugula, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g