Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:Ewa
nie ma czegoś takiego jak obowiązkowe KTG, zazwyczaj ok 38tc możesz poprostu iść do szpitala i się na nie zgłosić. Nikt Ci wtedy nie odmówi zrobienia KTG, nie musisz mieć skierowania.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Natisz wrote:Dokładnie tak, ja kupiłam Moon solitaire i zastanawiłam się jeszcze nad moon rease s. Bardzo ładny podobał mi się naprawdę, ale jak zaczęłam jeździć tym solitaire to bez porównania, tamtem dużo mniejsza amortyzacja, wydawał się przy tym taki sztywny. No i sam Pan że sklepu powiedział mi tak "ja bym nie kupił tego wózka co wybrała pani ze względu na cenę, bo jest on droższy o kilka dobrych stówek, a jest na chwilę, ale porównując te dwa materiały, to pani są zdecydowanie lepsze, no i amortyzacja na wysokim poziomie"
Natisz lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Edyciak wrote:Ounai, Ania - wy macie indukcję porodu z powodu cukrzycy, tak?
Bo w fizjologicznej ciąży można poczekać nawet do 42 tyg?
Natisz, ja tez uważam że balios chwieje się na boki. Nawet facet w sklepie nam mówił że tak jest 🙈
Kic, jakieś drobne spiny się zdarzają ale nie jest najgorzej. Mąż się przyznał ze jest pracoholikiem i te 2 tygodnie w domu są dla niego straszne trudnemówiłam mu ze jak mu pracy brakuje to ja mu tu w domu znajdę ale nie spodobał mu się ten żart
Annia, moim zdaniem zależy kto robi masaż. Mi jak mój lekarz robił to też nie czułam ogromnego bólu. Ale na fotelu robił mi taki delikatny, a na porodówce konkret i wtedy podkręcał dawkę oksytocyny żebym miała mocne skurcze i żeby one "zakryły" ból z szyjki.
Wiem co czujesz, ale jeśli Cię to pocieszy, to zapomina się o tym jak się czekało jak dzidzia się urodzi. Ja w szpitalu miałam wielki żal do lekarzy a teraz jestem im wdzięczna 😂🙈kic83, Annia lubią tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Ale piekny ten twoj wozik 😍 pierwszy raz go widze ale super jest.
Inaa89 lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Mam umowiona sesje ciazowa i zarazem rodzinna z naszą cala gromadka 😍 na 27 listopada, to będzie akurat 28tydzien. Będziemy mieli piekna rodzinna pamiątkę z brzuszkiem a potem po narodzinach maluszka ta sama Pani fotograf zrobi nam podobne ujęcie rodzinne ale juz z dzidzia 😍
Annia, dmg111, Ounai, Lalia, Marti29 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Annia to mam nadzieję że u Cb sie zacznie po masazu 😉 i nie będziesz musiała czekac na indukcje. Mi masaz pomógł i rozkrecil akcje 😊
Annia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Ounai wrote:Ja miałam cukrzycę, cholestazę ciążową i duży płód - takie były wskazania do indukcji. Ale ostatecznie urodziłam 39+3 więc blisko terminu.
Natisz, ja tez uważam że balios chwieje się na boki. Nawet facet w sklepie nam mówił że tak jest 🙈
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualnyMy mamy po synku mutsy i2 - synek urodzil sie na przelomie czerwca/lipca, zmieścił sie w nim az do samego przejscia na spacerowke, a spacerowka z mutsy ma mozliwosc jazdy tylem do kierunku jazdy no i jest rozkładana na plasko. Teraz drugi synek urodzi sie w styczniu (mam nadzieje!) , wiec zobaczymy na ile gondola nam wystarczy 🙈
Poza tą małą gondolą wozek jest super, nic sie nie macha, super sie prowadzi nawet na tych piankowych kółkach
Pisalyscie tez o tym kokonie, czy pasuje dla chlopca 🙈 ja sama z siebie zamowilam dokladnie taki sam wzor kokonu tylko z miętowym środkiem:D on jest z Jukki prawda? Mielismy na poczatku ten mini, a pozniej zamieniliśmy na XXL rowniez w takim samym wzorzenawet maz nie protestował, ze nie jest chłopięcy wiec chyba pasuje
a kokon polecam bo cena fajna i sie super sprawdzal, nawet po kilkunastu praniach
teraz sluzy synkowi mojej siostry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 11:21
Inaa89, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Kurde muszę sprawdzić to chwianie w baliosie, zaciekawilyscie mnie 🤔 mi może się nie chwieje, bo nie mam tyle siły i wzrostu 😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 11:22
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Każda ma inne odczucia i każda powinna kupić taki wózek jaki uważa za stosowne
najlepiej iść za swoją intuicja 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 11:30
Lelek, Inaa89, doomi03 lubią tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Natisz wrote:Podoba mi się jeszcze anex l type, ale on niestety dla mojego meza jest za niski 🤣 oj by wyglądał z nim jak z wózkiem dla lalek 😃🤣🙈
To samo u nas 😁 wózek ładny ale mąż ma prawie 2m więc nie dla nas 😐Natisz lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
nick nieaktualnyNatisz, ja bylam napalona na cybexa i to jak 🙈 chyba przez tą reklamę jego wszędzie. Ale jak pojezdzilam nim troche to jakos mi przeszlo;) chcialam maly wozek bo jestem niska i przy priamie wygladalam komicznie 😂 Na poczatku w ogole chcialam Joolz Day2 ale tez jak stanęłam przy nim to mi wszystko przeszlo
Duzo moich kolezanek ma wlasnie ten Muuvo o ktorym piszecie - one go bardzo polecaja, ze sa z niego zadowoloneTwojego wozka Natisz nigdy na oczy nie widzialam, az zaluje ze nie bylo go nigdzie 😱
-
Lelek wrote:My mamy po synku mutsy i2 - synek urodzil sie na przelomie czerwca/lipca, zmieścił sie w nim az do samego przejscia na spacerowke, a spacerowka z mutsy ma mozliwosc jazdy tylem do kierunku jazdy no i jest rozkładana na plasko. Teraz drugi synek urodzi sie w styczniu (mam nadzieje!) , wiec zobaczymy na ile gondola nam wystarczy 🙈
Poza tą małą gondolą wozek jest super, nic sie nie macha, super sie prowadzi nawet na tych piankowych kółkach
Pisalyscie tez o tym kokonie, czy pasuje dla chlopca 🙈 ja sama z siebie zamowilam dokladnie taki sam wzor kokonu tylko z miętowym środkiem:D on jest z Jukki prawda? Mielismy na poczatku ten mini, a pozniej zamieniliśmy na XXL rowniez w takim samym wzorzenawet maz nie protestował, ze nie jest chłopięcy wiec chyba pasuje
a kokon polecam bo cena fajna i sie super sprawdzal, nawet po kilkunastu praniach
teraz sluzy synkowi mojej siostry
Lelek lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Fajnie mieć opinie kogos kto uzywa Mutsy 😉 jak jeździłam po domu prowadził się super. Do spacerowki wszedł moj 4 latek 🙈 a wg nie czulam w prowadzeniu ciężkości zadnej z nim.
Przypomnialam sobie co jeszcze mnie wkurzało w gondoli - daszekchodzi mi o to, ze nie jest tak rozkladany, zeby jak jest wieksze slonce przysłonić dzidzie. Priam cybexa ma dluzszy daszek, to bylo fajne:) ale ja sobie poradzilam i kupilam na alie chyba za 16 zl taka przedłużkę do daszka 🙈 a pozniej juz parasolkę
-
Lelek wrote:Natisz, ja bylam napalona na cybexa i to jak 🙈 chyba przez tą reklamę jego wszędzie. Ale jak pojezdzilam nim troche to jakos mi przeszlo;) chcialam maly wozek bo jestem niska i przy priamie wygladalam komicznie 😂 Na poczatku w ogole chcialam Joolz Day2 ale tez jak stanęłam przy nim to mi wszystko przeszlo
Duzo moich kolezanek ma wlasnie ten Muuvo o ktorym piszecie - one go bardzo polecaja, ze sa z niego zadowoloneTwojego wozka Natisz nigdy na oczy nie widzialam, az zaluje ze nie bylo go nigdzie 😱
Joolz też chciałam bardzo i ten mój, który wzięłam bardzo pod niego podchodzi tyle, że jest wyższy 🙂 taki akurat dla mnie i dla męża.. No i gondola w środku jest z super materacem i bardzo fajnie wykończona 🙂"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Ania, moja dr też nie jest przekonana do wywoływania, powiedziała że to zależy od tego jak cukry będą wyglądać i od stanu łożyska. Wtedy da mi wcześniej skierowanie do szpitala jakby coś się działo. Ale o ktg nie mówiła mi nic, od kiedy je robić. Ona nie robi w gabinecie, musiałabym gdzieś poszukać na mieście.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualny