Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lelek wrote:Przypomnialam sobie co jeszcze mnie wkurzało w gondoli - daszek
chodzi mi o to, ze nie jest tak rozkladany, zeby jak jest wieksze slonce przysłonić dzidzie. Priam cybexa ma dluzszy daszek, to bylo fajne:) ale ja sobie poradzilam i kupilam na alie chyba za 16 zl taka przedłużkę do daszka 🙈 a pozniej juz parasolkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 11:39
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Annia,DMg
jeszcze nie wiem czym Go dziś uraczę
Póki co mam duzo energii, byłam na spacerze, z rozpędu zaliczyłam trening 💪 byłam na bazarku, będę robić pizzę, mamy ładna pogodę więc po przedszkolu pójdę z Młodą na plac zabaw.
Pewnie Synkowi puszczę zaraz muzykę , pochodzę jak to ja z głośnikiem w majtkach 😂Natisz, Inaa89, dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ewa88 wrote:Ania a ile płaciłaś za takie ktg z oceną lekarza?
Irysko mój też nic o KTG nie mówił mi. Po szpitalu mi tak zalecili, żeby sobie kontrolować. I też już chciałam dla własnego spokoju. U naszego prowadzącego z Sylwia tez nie ma KTG.
Edyciak, ale super! Już niedługo będziecie razem z mężem. 🤗Edyciak, Ewa88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kic83 wrote:Annia,DMg
jeszcze nie wiem czym Go dziś uraczę
Póki co mam duzo energii, byłam na spacerze, z rozpędu zaliczyłam trening 💪 byłam na bazarku, będę robić pizzę, mamy ładna pogodę więc po przedszkolu pójdę z Młodą na plac zabaw.
Pewnie Synkowi puszczę zaraz muzykę , pochodzę jak to ja z głośnikiem w majtkach 😂kic83 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Natisz wrote:Ja jestem niska. Mi nawet pan w sklepie to pokazał i powiedział mi, że ten materiał nie jest jakiś super, a dużo kobiet się upiera bo cybex to cybex. Mojej koleżance ten wózek się złożył jak szła z dzieckiem przez pasy, prawie zawału dostała. Coraz więcej słyszę minusów tych cybex. Oglądam też taka dziewczynę na instagramie i ona opowiadała o tym jak po 2 Msc, (urodziła w marcu) cybex priam - wózek za 6 kola jej wyblekl.. Jeszcze potraktowali ja trochę do kitu, bo kazali jej ten wózek odesłać i byłaby bez wózka 3 tyg co najmniej... To w czym miałaby wozić dziecko? Dziwne, bo wydaje mi, się że jak wózek tyle kosztuje to powinni ludzi inaczej traktować w tym całym cybexie.. Tym bardziej, że wózek był używany 2 Msc, a nie oszukujmy się w marcu nie ma nie wiadomo jakiego słońca 🙊
Ja mam 160cm i 50kg przed ciąża. Fajnie, że kazdy ma jakies doświadczenia i spostrzeżenia, bo można sobie to zweryfikowac pod siebie, dlatego ja np jeszcze raz zweryfikuje to chwianie, bardzo się cieszę, że wyszlo to tu w tej rozmowie. My wybralismy poki co ten wozek, bo dla nas on zwyczajnie najlepiej wypadł z tych co ogladalismy, ktoras go tu poleciła i sprawdzilismy, mnie nie jara w ogole to , że to jest cybex, może innych to jara, tez ok, tym bardziej, że akurat nie jest to jakas droga ani fancy wersja😄 ja chcialam muuvo i bylam nawet trochę zła, że lepiej nam podszedl ten balios, bo mi się po prostu mniej podobal ale ważniejsze dla nas było jego lepsze uzytkowanie w naszym odczuciu, nie czyims. Poza tym umówmy się, nie ma wózka idealnego. Każdy ma opinie i negatywne i pozytywne , jak ze wszystkim, zarówno cos moze odpaść w cybexie i coś w bebetto, ale prawda , że gorzej jak coś wypada w wózku za 7tys niz w takim za 2 coś. Jedni sobie chwalą świetną jakosc materialu , a drugim przydarzy się coś takiego. Tylko słabo jak ktoś wjezdza na cybexa tylko dlatego, że jest cybexem i ze jest popularny, a ktoś jest "przeciwnikiem" popularnosci. Ja też trochę bylam takim "przeciwnikiem" ale nie oszukam tego, że wypadł u nas po prostu lepiej, no "trudno", nie będę niewybierac cybexa tylko dlatego , ze jest cybexem 🤷♀️ tylko to chwianie muszę dobrze sprawdzić, bo jak się okaże, że mi się chwieje to trzeba będzie weryfikować wybórLelek, KarolinaMaria, Inaa89, Lalia lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Natisz wrote:Dokładnie tak, ja kupiłam Moon solitaire i zastanawiłam się jeszcze nad moon rease s. Bardzo ładny podobał mi się naprawdę, ale jak zaczęłam jeździć tym solitaire to bez porównania, tamtem dużo mniejsza amortyzacja, wydawał się przy tym taki sztywny. No i sam Pan że sklepu powiedział mi tak "ja bym nie kupił tego wózka co wybrała pani ze względu na cenę, bo jest on droższy o kilka dobrych stówek, a jest na chwilę, ale porównując te dwa materiały, to pani są zdecydowanie lepsze, no i amortyzacja na wysokim poziomie"
Też chciałam Moon, ale u mnie w mieście nigdzie do nie ma żeby zobaczyć 😥O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Też chciałam Moon, ale u mnie w mieście nigdzie do nie ma żeby zobaczyć 😥"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Zulugula wrote:Ja mam 160cm i 50kg przed ciąża. Fajnie, że kazdy ma jakies doświadczenia i spostrzeżenia, bo można sobie to zweryfikowac pod siebie, dlatego ja np jeszcze raz zweryfikuje to chwianie, bardzo się cieszę, że wyszlo to tu w tej rozmowie. My wybralismy poki co ten wozek, bo dla nas on zwyczajnie najlepiej wypadł z tych co ogladalismy, ktoras go tu poleciła i sprawdzilismy, mnie nie jara w ogole to , że to jest cybex, może innych to jara, tez ok, tym bardziej, że akurat nie jest to jakas droga ani fancy wersja😄 ja chcialam muuvo i bylam nawet trochę zła, że lepiej nam podszedl ten balios, bo mi się po prostu mniej podobal ale ważniejsze dla nas było jego lepsze uzytkowanie w naszym odczuciu, nie czyims. Poza tym umówmy się, nie ma wózka idealnego. Każdy ma opinie i negatywne i pozytywne , jak ze wszystkim, zarówno cos moze odpaść w cybexie i coś w bebetto, ale prawda , że gorzej jak coś wypada w wózku za 7tys niz w takim za 2 coś. Jedni sobie chwalą świetną jakosc materialu , a drugim przydarzy się coś takiego. Tylko słabo jak ktoś wjezdza na cybexa tylko dlatego, że jest cybexem i ze jest popularny, a ktoś jest "przeciwnikiem" popularnosci. Ja też trochę bylam takim "przeciwnikiem" ale nie oszukam tego, że wypadł u nas po prostu lepiej, no "trudno", nie będę niewybierac cybexa tylko dlatego , ze jest cybexem 🤷♀️ tylko to chwianie muszę dobrze sprawdzić, bo jak się okaże, że mi się chwieje to trzeba będzie weryfikować wybór
To ma być wózek idealny dla Ciebie, mój taki dla mnie jest 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 12:00
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualnyZulu, kazda musi sprawdzic na samej sobie
bo kazda bedzie chwalic sobie cos innego ! Dlatego wybieraj tylko i wyłącznie pod siebie, a nie pod innych
mi tez mowili, ze mutsy to mala gondola, ze to slabo itd - a mi to nie przeszkadzało ani troche
Natisz, Inaa89, Annia, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Lelek wrote:Zulu, kazda musi sprawdzic na samej sobie
bo kazda bedzie chwalic sobie cos innego ! Dlatego wybieraj tylko i wyłącznie pod siebie, a nie pod innych
mi tez mowili, ze mutsy to mala gondola, ze to slabo itd - a mi to nie przeszkadzało ani troche
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Inaa89 wrote:Narobiłaś mi smaka na pizze, więc dzis chyba troszke odciążę męża (bo troche mi go szkoda ze tak codzien wszystko musi robic wracając z pracy) i zrobie na obiad. Mam jeszcze zupe warzywna od wczoraj wiec bedzie jako drugie danie a dzieci napewno sie ucieszą bardzo 😁
Ja mam też jeszcze zupę, pomidorową, ale pizza to pizzadmg111, Inaa89, kar_oliv, doomi03, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ja też nie chcę Baliosa, tylko dlatego, że jest Cybexem. Póki co to jest jedyny wózek, którym jeździłam po sklepie i też mi przypadł do gustu. No i jego waga! Wcześniej chciałam kinderkrafta, ale znalazłam parę minusów i odpuściłam. Myślę, że każda rzecz może się popsuć. Ja rok temu kupiłam drewniany stół za 4000 zł i aktualnie mam już trzeci egzemplarz, tyle było reklamacji 😂 niestety on mi się bardzo podoba i nie chciałam zwrotu kasy. A jak się odsyła coś do reklamacji, to raczej wiadomo, że nie dają nic zastępczego. Aktualnie jestem bez odkurzacza, któremu też po roku odwidziało się wciąganie kurzu😁 odesłałam i czekam. Mówię Wam, jakaś czarna seria zakupów u mnie.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Lelek wrote:Zulu, kazda musi sprawdzic na samej sobie
Ja tez dosc dlugo jeździłam Baliosem i nie odczuwałam zadnych chwian, maz rowniez.Lelek lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Meggi110818 wrote:Daleko 😥
Pokaż fotki
Myślałam jeszcze o tym, ale on nie ma takiej dobrej amortyzacji, jest dużo sztywniejszy niestety, spacerówka też jest mniej solidna no i mniejszy kosz
Lelek, Inaa89, Meggi110818, Ounai lubią tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Mi znow sie wydaje ze ta gondola w Mutsy jak na nią patrze nie jest aż taka mala 😁 rodze w lutym ( moze w styczniu) i myślę ze do lata spokojnie mi wystarczy 😉
Ja tez dosc dlugo jeździłam Baliosem i nie odczuwałam zadnych chwian, maz rowniez.
Bo ona nie jest wcale malutkamoj 5 miesieczniak miescil sie w niej pod grubym kocem
Jak mial 6 miesiecy to juz w spacerowce jezdzilismy na płasko i w śpiworku cottonmoose - tez z mojej perspektywy polecam 😍🙈 widzialam, ze ktoras z Was sie nad nim zastanawiala
a Jednorożec chyba tez go miala
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy znacie jakieś strony/artykuły, gdzie są opisane ruchy płodu tak trochę dokładniej? W sensie zastanawia mnie, czy ruchy, które odczuwamy, to są uderzenia kończyną w ścianę macicy czy raczej odbijanie się fali wód płodowych. 😉
Bo mój mały od wczoraj jest nadaktywny... Mam wrażenie, że jego ruchy czuję jednocześnie w kilku różnych miejscach. -
Kobietki jestem teraz w sali, że jest jakby łazienka wspólna na dwie sale, a nie na korytarzu i jedna baba z drugiej sali CIĄGLE zostawia obsikana deske. Przepraszam, że o tym piszę, ale jak można być taką fleją? Ja pierniczę ciekawe czy tak w domu robi. Przepraszam, ulało mi sie troche. 😡
Co do wózków to ja myślę, że nie ma uniwersalnego. Każdemu co innego pasuje, co innego przeszkadza, a co innego jest najważniejsze. 😁Natisz, Anet.kaa, doomi03, Ounai, Edyciak, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Kobietki jestem teraz w sali, że jest jakby łazienka wspólna na dwie sale, a nie na korytarzu i jedna baba z drugiej sali CIĄGLE zostawia obsikana deske. Przepraszam, że o tym piszę, ale jak można być taką fleją? Ja pierniczę ciekawe czy tak w domu robi. Przepraszam, ulało mi sie troche. 😡
Co do wózków to ja myślę, że nie ma uniwersalnego. Każdemu co innego pasuje, co innego przeszkadza, a co innego jest najważniejsze. 😁
Zawsze się nad tym zastanawiam jak tak można jak wchodzę do obszczanej lub obsranej toalety, fleja i jeszcze raz fleja, tyle można o takiej kobiecie powiedziećCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność