WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2020, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A No i przy okazji jesli ktoras nie wie - w hm na kod: DZIALKA15 jest -15% znizki :) jesli ktoras ma konto w banku ING to w aplikacji macie kody rabatowe do hm na -20% :) ( ciiiiii kody łączą się ze sobą ;)) mnie mąż chyba z domu wygoni 😂🙈

Anet.kaa, Annia, Natisz, kic83, Zulugula, Inaa89, Nowastaraczka, Ounai, Ewa88 , Lalia, dmg111, Marti29 lubią tę wiadomość

• Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    Ja mam 160cm i 50kg przed ciąża. Fajnie, że kazdy ma jakies doświadczenia i spostrzeżenia, bo można sobie to zweryfikowac pod siebie, dlatego ja np jeszcze raz zweryfikuje to chwianie, bardzo się cieszę, że wyszlo to tu w tej rozmowie. My wybralismy poki co ten wozek, bo dla nas on zwyczajnie najlepiej wypadł z tych co ogladalismy, ktoras go tu poleciła i sprawdzilismy, mnie nie jara w ogole to , że to jest cybex, może innych to jara, tez ok, tym bardziej, że akurat nie jest to jakas droga ani fancy wersja😄 ja chcialam muuvo i bylam nawet trochę zła, że lepiej nam podszedl ten balios, bo mi się po prostu mniej podobal ale ważniejsze dla nas było jego lepsze uzytkowanie w naszym odczuciu, nie czyims. Poza tym umówmy się, nie ma wózka idealnego. Każdy ma opinie i negatywne i pozytywne , jak ze wszystkim, zarówno cos moze odpaść w cybexie i coś w bebetto, ale prawda , że gorzej jak coś wypada w wózku za 7tys niz w takim za 2 coś. Jedni sobie chwalą świetną jakosc materialu , a drugim przydarzy się coś takiego. Tylko słabo jak ktoś wjezdza na cybexa tylko dlatego, że jest cybexem i ze jest popularny, a ktoś jest "przeciwnikiem" popularnosci. Ja też trochę bylam takim "przeciwnikiem" ale nie oszukam tego, że wypadł u nas po prostu lepiej, no "trudno", nie będę niewybierac cybexa tylko dlatego , ze jest cybexem 🤷‍♀️ tylko to chwianie muszę dobrze sprawdzić, bo jak się okaże, że mi się chwieje to trzeba będzie weryfikować wybór
    Ja np nie odczuwam jakoś specjalnie tego chwiania.
    Mi facet w sklepie powiedział, że Balios jest dluzej na rynku i jest bardziej sprswdzony niz Anex ltype, natomiast w ostatnim roku częściej zdarzają się reklamacje Baliosa bo tam między kołami a gondolą jest taki metalowy pręt dodatkowo podtrzymująvy który zdarza się, że ulega złamaniu.
    Ja na chwilę obecną, wybieram Anexa z uwagi na to że w Baliosie mogę mieć problem z fotelikiem który posiadam, natomiast czy do ostatecznej decyzji to się nie zmieni - nie wiem.

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Inaa89 Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annia wrote:
    Kobietki jestem teraz w sali, że jest jakby łazienka wspólna na dwie sale, a nie na korytarzu i jedna baba z drugiej sali CIĄGLE zostawia obsikana deske. Przepraszam, że o tym piszę, ale jak można być taką fleją? Ja pierniczę ciekawe czy tak w domu robi. Przepraszam, ulało mi sie troche. 😡

Co do wózków to ja myślę, że nie ma uniwersalnego. Każdemu co innego pasuje, co innego przeszkadza, a co innego jest najważniejsze. 😁
    Ochyda 🤢 niewiem jak tak można się zachować i nie ogarnac po sobie.tak jak mówicie fleja, widocznie baba nie dba wg ani o siebie jak i o porządek dookoła.

02.06 13 dpo II
    03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
    06.06 17 dpo beta 700
    28+6 1496g <3
    17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰

f2wlanliic1wg5qa.png
  • Natisz Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:
    A No i przy okazji jesli ktoras nie wie - w hm na kod: DZIALKA15 jest -15% znizki :) jesli ktoras ma konto w banku ING to w aplikacji macie kody rabatowe do hm na -20% :) ( ciiiiii kody łączą się ze sobą ;)) mnie mąż chyba z domu wygoni 😂🙈
    Ja póki co już nic nie kupuje, wzięłam bardzo dużo ciuszków od koleżanki za 500 zl z takich lepszych firm 🙂 i jak cos to będę kupować już po urodzeniu dziecka, bo aktualnie mam tego naprawdę sporo, a nie chce potem nie wykorzystać czegoś 🙊 też nie wiem jak dziecko będzie roslo i jakie duże w ogóle się urodzi

No i jeszcze zaczynają się prezenty od rodziny 🙊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 12:43

"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩

5cs 🤰
    26.04 II kreski
    03.06 👶2,46 cm
    17.06 wizyta kontrolna
    24.06 prenatalne

Progesterone Besins 2x1

oar8flw14pzyezfw.png
  • Anet.kaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annia wrote:
    Kobietki jestem teraz w sali, że jest jakby łazienka wspólna na dwie sale, a nie na korytarzu i jedna baba z drugiej sali CIĄGLE zostawia obsikana deske. Przepraszam, że o tym piszę, ale jak można być taką fleją? Ja pierniczę ciekawe czy tak w domu robi. Przepraszam, ulało mi sie troche. 😡

Co do wózków to ja myślę, że nie ma uniwersalnego. Każdemu co innego pasuje, co innego przeszkadza, a co innego jest najważniejsze. 😁
    Też tego nie znosze Aniu.... a później Ty wchodzisz po tskiej osobie i to wycierasz bo Ci wstyd jak ktoś wejdzie za Tobą i pomyśli, że to Twoja sprawka. Nie wiem czy ludzie nie potrafią się obejrzeć za siebie co tam zostawiają czy o co chodzi.... fuj!

doomi03, Edyciak lubią tę wiadomość

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Zulugula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natisz to ombre super wygląda 🤩
    A powiedz mi jeszcze apropo tego chwiania, to na obu stelazach to czulas czy tylko na czarnym/srebrnym?
    Bo właśnie znalazlam taką opinie w necie ale babeczka pisze, że tylko w czarnym to odczuła🤔

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • Natisz Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po drugie nie mam konta w ing niestety 🙊😃😃😃😃😃

5cs 🤰
    26.04 II kreski
    03.06 👶2,46 cm
    17.06 wizyta kontrolna
    24.06 prenatalne

Progesterone Besins 2x1

oar8flw14pzyezfw.png
  • Natisz Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, nienawidzę tego.. Potem jak idę po takiej to wycierem, żeby nie bylo na mnie... Dramat.. A zwróć jej uwagę, niech wie 😃

5cs 🤰
    26.04 II kreski
    03.06 👶2,46 cm
    17.06 wizyta kontrolna
    24.06 prenatalne

Progesterone Besins 2x1

oar8flw14pzyezfw.png
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:
    Zulu, kazda musi sprawdzic na samej sobie :) bo kazda bedzie chwalic sobie cos innego ! Dlatego wybieraj tylko i wyłącznie pod siebie, a nie pod innych :) mi tez mowili, ze mutsy to mala gondola, ze to slabo itd - a mi to nie przeszkadzało ani troche :)

Zgadzam się i ja wybrałam właśnie pod siebie, a mam wrażenie, że mówi mi się , że moje wrażenie jest złe, a czyjeś lepsze 😂

Lelek lubi tę wiadomość

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • kic83 Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:

bardzo dziękuję! :)

Lelek, Nowastaraczka lubią tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2020, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natisz wrote:
    Ja póki co już nic nie kupuje, wzięłam bardzo dużo ciuszków od koleżanki za 500 zl z takich lepszych firm 🙂 i jak cos to będę kupować już po urodzeniu dziecka, bo aktualnie mam tego naprawdę sporo, a nie chce potem nie wykorzystać czegoś 🙊 też nie wiem jak dziecko będzie roslo i jakie duże w ogóle się urodzi

No i jeszcze zaczynają się prezenty od rodziny 🙊

Rozumiem :) prezentow pewnie dostaniesz mase !
    ja glownie starszaka obkupilam - kupilam kilka bodziakow i legginsów tylko, No i korzystając z promocji kupilam ten spiworek o ktorym pisalyscie czarny i taki kombinezon pluszak na wyjscie w rozmiarze 56 bo nic nie mam takiego ;)
    Ogolnie rzecz ujmując, to logistycznie dobrze moec dwoch chlopakow pod rzad - przynajmniej nie musze kupowac nowych ubranek 😂
    Ale ten Primark w Warszawie kusi oj kusi, zeby cos poszaleć 🙈

A jesli chodzi o konto w ing - to sa 3 kody dziennie, wiec jak jakas kolezanka ma to moze podac Ci kod 😂 ja wlasnie tak dostalam i skorzystalam ❤️

Natisz lubi tę wiadomość

• KarolinaMaria Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuj, fuj, fuj. U mnie w pracy też się to zdarza. Niby biurowe pancie, pazurki, fryzjer co 3 tygodnie, ale czasem zostawiają po sobie totalny chlew... Nie tylko mocz. Ostatnio robiłam z koleżankami z pokoju dochodzenie i wyszło, że to panie z innego piętra, które przychodzą do naszej totalety, mimo, że mają swoją 🙄 wolą przyjść i nasyfić nie u siebie. Ludzie nie przestają mnie zaskakiwać.

'90

06.05.2020 r. II 🦄
    13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm
  • Annia Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet.kaa wrote:
    Też tego nie znosze Aniu.... a później Ty wchodzisz po tskiej osobie i to wycierasz bo Ci wstyd jak ktoś wejdzie za Tobą i pomyśli, że to Twoja sprawka. Nie wiem czy ludzie nie potrafią się obejrzeć za siebie co tam zostawiają czy o co chodzi.... fuj!
    Dokładnie, nie wiem czy ona myśli że to przyjemność dla innych po niej to sprzątać. Poza tym brzydzę się, że mogłabym się tego niechcący dotknąć więc każda wizytę po niej zaczynam od dezynfekcji. Super. Rozumiem jakby jej się raz tak stało i nie zauważyła, ale już zdążyłam ją przyobserwować. 🙄

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • kic83 Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś z Was pytała o butelki, ja będę miała takie dwie, na początek wystarczy
    Tommee Tippee zestaw Butelka 260 ml 150 ml smoczek
    butelkie.png

A tak w ogóle zapuściłam Młodemu składankę Adele, i chyba się przesuwa w dół!!!

KarolinaMaria, Natisz, Zulugula, Annia, kar_oliv, Wik89, Inaa89, Enigvaa, Lalia, dmg111, Marti29 lubią tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • Natisz Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:
    Rozumiem :) prezentow pewnie dostaniesz mase !
    ja glownie starszaka obkupilam - kupilam kilka bodziakow i legginsów tylko, No i korzystając z promocji kupilam ten spiworek o ktorym pisalyscie czarny i taki kombinezon pluszak na wyjscie w rozmiarze 56 bo nic nie mam takiego ;)
    Ogolnie rzecz ujmując, to logistycznie dobrze moec dwoch chlopakow pod rzad - przynajmniej nie musze kupowac nowych ubranek 😂
    Ale ten Primark w Warszawie kusi oj kusi, zeby cos poszaleć 🙈

A jesli chodzi o konto w ing - to sa 3 kody dziennie, wiec jak jakas kolezanka ma to moze podac Ci kod 😂 ja wlasnie tak dostalam i skorzystalam ❤️
    No właśnie, ja mam do Warszawy daleko... Ale dostałam paczkę od cioci z Niemiec z rzeczami z primarka 🙂

5cs 🤰
    26.04 II kreski
    03.06 👶2,46 cm
    17.06 wizyta kontrolna
    24.06 prenatalne

Progesterone Besins 2x1

oar8flw14pzyezfw.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ch ... mnie strzeli od tego leżenia a teraz czeka mnie dwa dni niczego.

Ja mam wózek baby design i jestem z niego megaa zadowolona.

Lalia lubi tę wiadomość

Dawniej Biedrona89

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Kwas foliowy, Wit D3

Morfologia nasienia - ✅

HyCoSy - oba jajowodu drożne

Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium

Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
    "Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annia wrote:
    Dokładnie, nie wiem czy ona myśli że to przyjemność dla innych po niej to sprzątać. Poza tym brzydzę się, że mogłabym się tego niechcący dotknąć więc każda wizytę po niej zaczynam od dezynfekcji. Super. Rozumiem jakby jej się raz tak stało i nie zauważyła, ale już zdążyłam ją przyobserwować. 🙄

Fuuuj , tez nie rozumiem tego, oblecha.

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • Inga28 Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:

Dzięki! Akurat miałam kilka rzeczy w koszyku 😂❤️

Lelek lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • Natisz Autorytet

Wysłany: 3 września 2020, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    Zgadzam się i ja wybrałam właśnie pod siebie, a mam wrażenie, że mówi mi się , że moje wrażenie jest złe, a czyjeś lepsze 😂
    Kochana, ja absolutnie tak nie mówię 🙂 napisałam to są moje jakieś spostrzeżenia, ale każdy ma inne 🙂 dla mnie odpada ten dla Ciebie inny i zupełnie to rozumiem 🙂

Poiwen Ci, że teraz już nie wiem sama jeśli chodzi o stelaż. Mi to pokazał Pan w jednym sklepie i potem jak byłam w innych to po prostu spr czy jest tak samo, bylo i nawet tym wózkiem już nie wyjeżdżałam 🙂 ale ja nie brałam go pod uwagę, sprawdzałam z ciekawości 😃

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 12:57

Zulugula lubi tę wiadomość

5cs 🤰
    26.04 II kreski
    03.06 👶2,46 cm
    17.06 wizyta kontrolna
    24.06 prenatalne

Progesterone Besins 2x1

oar8flw14pzyezfw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2020, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko dziwne, bo niektorzy pisza, ze im sie kody łączą a niektorzy, ze nie 🤷🏼‍♀️ Moze trzeba z kolejnoscia popróbować jak nie wchodzi, bo mi dwa weszly 😭

‹‹ 1416 1417 1418 1419 1420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ