Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Natisz wrote:Kic, dziękuje jest lepiej.. Mam nadzieję, że antybiotyk nie zaszkodzi dziecku, a mi pomoże 🙂
Natisz lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Anet.kaa wrote:A nie boisz się że w Baliosie zimowa dzidzia będzie miała mało miejsca? Ja poczytałam troche opinii na BabyExpert i tego właśnie się obawiam
Mi też już dość często śni się poród
Ja tez się tego trochę boję ale np w muuvo jest taka sama gondola pod względem wymiarów wewn. i facet mówił, że klienci donoszą, że tez spokojnie wystarcza na zimowe dziecko w kombinezonie, że nie trzeba brac np xl. I ja tego się trzymam, bo w zasadzie wózek juz wisi na zamówieniu i chyba bym padła jakbym miała od nowa decydowac 😄
A kolejne dziecko zrobi się na lato w razie czego, matka roku 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 08:54
KarolinaMaria, Wik89, Lalia lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Iryska wrote:Nie martw się, to jest bezpieczny antybiotyk🙂 nieleczona infekcja pewnie więcej szkód może wyrządzić.."Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Annia wrote:Edytko to daj znam znać jak będziesz coś wiedziała ze swoim mężem. Ja myślałam że chiropraktyk i osteopata to jest to samo! Zawsze człowiek czegoś nowego się uczy.
Sylwia a w tej Zdrowej Rodzinie jest lekarz, który analizuje KTG? Pytanie też czy u Ciebie jest wskazanie do zrobienia KTG, bo u mnie po tym zamieszaniu z hipotrofia i cukrzyca ciążowa dlatego muszę to kontrolować. I trochę też dla własnego spokoju. Współczuję Ci tych bezsennych nocy. A jakąś meliska nie pomaga? Czy tego nie wolno pić a ciąży?
Czyli Irysko nie taka ta insulina straszna! Cieszę sie, że od razu jest lepiej z cukrem. A ile jednostek dostałaś na początek?Wik89, Annia lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Dziś moja założyła ciepłe rajstopy + kiecka długi rękaw, trampki, kurtka Softshell.
Wczoraj cienkie legginsy, bluzka krótki rękaw, na to bluzka długi rękaw, trampki, softshell.
Auto mamy w garażu, a oni wychodzą na plac zabaw jakoś w ciągu dnia w przedszkolu.
A Ty jak ubierasz chłopaków?kic83 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Dziewczyny ktore macie jeszcze dzieciaszki miednicowo. Ja naprawde nie robilam kompletnie nic, nie stosowalam zadnych sposobów (bo nawet nie wiedziałam że takie są 😅) i synek sam z siebie odwrócił się w 37tyg. Takze naprawde bądźcie dobrej myśli. A jak Wy jeszcze próbujecie pomagac maluszka to już napewno wkoncu zrobia fikolka 😉😊
dmg111, kic83, doomi03 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
dmg111 wrote:Dzień dobry 🌿🌷🌿
U nas dzisiaj taka pogoda, że jak próbuje wyjść z łóżka to się trzęsę z zimna ☁️⛅
Ania, trzymam kciuki, by Miko chciał wyjść z brzuszka 🍀
Iryska, cieszę się, że insulina pomogła! 😘
Natisz, a Tobie antybiotyk, niech już nic nie boli!
Sylwia, współodczuwanie jest ważne! 😂 Ja jak się przewracam w nocy na drugi bok, to automatycznie przy tym sapie jak szalona, by mąż zobaczył, jaka jestem biedna 😂
Biedronko, na pewno zdrowa dzidzia rośnie w brzuszku 👶🤰🏻🤱
Kicek, co dzisiaj za sposoby na naszych ananaskow? Ja dzisiaj joga, znowu dużo na czworaka, termofor i latarka 😂
Hahaha tez sapie i stękam , żeby widzial jak mi już niby ciężko 🙈😂 przez sen zawsze mnie wtedy pomizia na znak współczucia 😄dmg111, Inaa89, Sylwucha, calanthe lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Dobra. Szlak mnie trafi i cholera weźmie albo trafie do wariatkowa wcześniej.
Jest tak widać pecherzyk w macicy 5 mm urósł od ostatniego razu nieznacznie ale nie oszukujmy się ile przez dwa dni może urosnąć pęcherzyka?
Jego rozmiar zgadza się z betą na poziomie dwa tysiące. Czyli tu jest nawet plus, ale na jajniku prawym jest coś czego doktor nie umie zidentyfikować i co obawia się że może być za chwilę ciałkiem żółtym. Sam nie wie co jest. Kazał mi czekać do niedzieliDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Dziewczyny, mam pytanie natury technicznej ktore mnie zastanawia. Wszedzie polecaja wode termalna przekaski itp do porodu, ale to jak to sie tam bierze? Wszystkie rzeczy rodzacej idą z nią na porodowke czy trzeba sobie te stricte do porodu zapakowac jakos i zabrać?
Ja jednak tez w gronie slodkich mam i czeka mnie dieta i pomiar cukru. Okazuje się ze do poradni diabetlogicznej dalo sie przyjac mnie tego samego dnia, gdzie wczesniej "super" pani w rejestracji wyznaczyla termin na koniec wrzesnia 😑 ogolnie doświadczenia z kolejkami w szpitalu weszly juz na inny level 🙄
Annia, Jednorożec - trzymam kciuki za Was ❤
-
Jednorożec89 wrote:Dobra. Szlak mnie trafi i cholera weźmie albo trafie do wariatkowa wcześniej.
Jest tak widać pecherzyk w macicy 5 mm urósł od ostatniego razu nieznacznie ale nie oszukujmy się ile przez dwa dni może urosnąć pęcherzyka?
Jego rozmiar zgadza się z betą na poziomie dwa tysiące. Czyli tu jest nawet plus, ale na jajniku prawym jest coś czego doktor nie umie zidentyfikować i co obawia się że może być za chwilę ciałkiem żółtym. Sam nie wie co jest. Kazał mi czekać do niedzieliDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
dmg111 wrote:Mi lekarz i położna powiedzieli, że jak pierwsza ciąża to ma czas tak do 36 tygodnia, z tym, że większość przekręca się do 34, z kolei jak druga lub kolejna to może fiknac nawet do 38 tygodnia, bo macica i struktury są lepiej rozciągnięte 😉
Inna, oby z nami też tak było, same się zorientują, że im ciasno 🤸♀️🤸♀️🤸♀️
Ale i tak wieze, ze Wasze dzieciątka sie odwrócą 😊 i trzymam mocno kciuki 😘doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Jednorożec89 wrote:Dobra. Szlak mnie trafi i cholera weźmie albo trafie do wariatkowa wcześniej.
Jego rozmiar zgadza się z betą na poziomie dwa tysiące. Czyli tu jest nawet plus, ale na jajniku prawym jest coś czego doktor nie umie zidentyfikować i co obawia się że może być za chwilę ciałkiem żółtym. Sam nie wie co jest. Kazał mi czekać do niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 09:24
-
Inaa89 wrote:Dziewczyny ktore macie jeszcze dzieciaszki miednicowo. Ja naprawde nie robilam kompletnie nic, nie stosowalam zadnych sposobów (bo nawet nie wiedziałam że takie są 😅) i synek sam z siebie odwrócił się w 37tyg. Takze naprawde bądźcie dobrej myśli. A jak Wy jeszcze próbujecie pomagac maluszka to już napewno wkoncu zrobia fikolka 😉😊
Dziękuję, będę dobrej myśli 😘Inaa89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Sylwucha wrote:Cooooo? Ale jeśli sie potwierdzi, to moze sie jeszcze wydostac z jajnika czy juz zabieg? Kurde, tez bym sie wkurzała, bo nic tak do końca nie wiesz. Tzn. super, że pecherzyk jest w macicy 😍, ale o co chodzi z tą zmianą? A coś Cię boli w środku?
On twierdzi że mogę mieć super pecha i mam normalną ciążę w macicy bo jest niby ten pęcherzyk i mogę mieć jeszcze cp na jajniku dodatkowo.
Jeżeli tak by się okazało to cp z jajnika usuwają laparoskopowo a kropka w macicy rośnie sobie normalnieDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Nowastaraczka wrote:Dziewczyny, mam pytanie natury technicznej ktore mnie zastanawia. Wszedzie polecaja wode termalna przekaski itp do porodu, ale to jak to sie tam bierze? Wszystkie rzeczy rodzacej idą z nią na porodowke czy trzeba sobie te stricte do porodu zapakowac jakos i zabrać?
Ja jednak tez w gronie slodkich mam i czeka mnie dieta i pomiar cukru. Okazuje się ze do poradni diabetlogicznej dalo sie przyjac mnie tego samego dnia, gdzie wczesniej "super" pani w rejestracji wyznaczyla termin na koniec wrzesnia 😑 ogolnie doświadczenia z kolejkami w szpitalu weszly juz na inny level 🙄
Annia, Jednorożec - trzymam kciuki za Was ❤
Podczas porodu jedyne czego chcesz to koniec porodu
Przekąski to raczej nie do porodu, a po.
Woda jak najbardziej jak Ci ktoś poda do ręki, bo nie sądzę że sama sobie wstaniesz po nią.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność