Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednorożec89 wrote:Ja mogę utyć jak słoń byle byłoby wszytko ok.
Czaje w drzwiach sali na lekarza może ma moją betę bo znowu nerwy.
Chyba po tylu wzrostach nie spadnie? Z resztą ciul wie. Już nic nie wiem
Kochana będzie dobrze, nie martw się -
Lalia pieknie wyglada to łóżeczko 😍
Biedroneczko z taką beta musi być dobrze 🥰
Karolina pieknie wygladasz 😘
Ounai no no do wagi sprzed porodem duzo Ci nie brakuje 😉 a resztę zobaczysz jak się zmobilizujesz szybko stracisz co chcesz 😊😘KarolinaMaria, Lalia lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Wik89 wrote:Anetka, Natisz, Domi pieknie wygladacie i ja tu nie widze duzych brzuchow 😀
Dooomi, no to mnie pocieszylas, bo ja juz mam 15 kg na plusie, przed ciaza 178 cm i 61 kg, licze sie z tym ze przytyje ponad 20 kg... no ale ruszam sie, jem duzo ale i przed ciaza duzo jadlam, mam nadzieje, ze jakos to zrzuce...
Dzisiaj na basen 😀
Co do przewijaka to ja tez myslalam, zeby na ten z ceraty klasc po prostu pieluchy tetrowe, ew podklady jednorazowe, takze chyba przescieradel nie kupie
Kic, ja mysle ze najlepsze sa szare pojemniki, a na drugim miejscu czarne. faktycznie na czarnych moze byc widac kurz, ale biale z kolei szybko sie brudza/żółkną..
Kic a czy Twoim zdaniem te pojemniki zawieszane na ramie przewijaka zdejmuje sie na tyle latwo, ze moglyby podluzyc za miseczki na wode i wode z mydlem? Szukam takich miseczek ale zawieszanych, bo jak na przewijaku bedzie leżał materacyk, to jedyna opcja to postawienie miski na polce nizej (mam taka posrodku), ale to malo wygodne
Ale kochana z jaką Ty waga piórkową zaczynałaś przy taaakim wzrościeja nie dość ze niższa jestem to waga startowa 71kg, więc już tu wcale nie mało i obecnie +10kg na liczniku, więc siła rzeczy bardziej okrąglutko wygladam 😛 a Ty szczuplutka to i więcej musialaa przytyć, bo tak jak dmg pisala szczuplaczki troszkę więcej musza nabrac
na pewno szybko spadnie po porodzie... Na wzór, patrz jak Ounai pięknie i szybko spadają kg, a przecież dopiero co rodziła
Ounai lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Wydaje mi się, że mamy podobną budowe i będziemy miały małe brzuszki - a waga mimo to rośnie
U mnie też były teksty jak to nie widać brzucha - w sumie nadal są, jakby ludzie nie wiedzieli że każdy jest inny!
Wg mnie ludzie po prostu gadają aby gadać!
Moja mama na szczęście rozumie sytuacje bo sama też tak miała, choć ostatnio też palnęła że poszlo mi w biodra...
A mąż za to chodzi dumny i każdemu się chwali że po mnie to ciąży nie widać i jestem jego bohaterką bo jestem cały czas aktywna i praktycznie nic mi nie dolega02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Natisz wrote:Dzięki Kochana, według niektórych mam wielki brzuch jak na sam poród... Ahhh ludzie różni są
Hahaha to chyba brzucha do porodu w życiu nie widzieli, zazdrośnicy wredni😘
Natisz lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieję że już zobaczy w niedzielę przynajmniej ciałko żółte i da mi spokój.
Za dwa tygodnie pójdę sobie już spokojnie na serduszko.
Dziewczyna na sali ze mną leżała z cp wczoraj jej zabieg zrobili to miała betę skaczącą i nigdy jej nie przekroczyła 600Edyciak lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Pytanie, w jednym ze sklepów wózkowych we Wrocławiu będzie promka na Anexy 10%. Czy warto zamówić czy taką promocje jestem w stanie uzyskać praktycznie w każdym sklepie z wózkami i raczej się tym nie podniecać?
Inga- w Altrak24 od 4-12.09 gdyby Cię interesowało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2020, 13:36
-
Anet.kaa wrote:Pytanie, w jednym ze sklepów wózkowych we Wrocławiu będzie promka na Anexy 10%. Czy warto zamówić czy taką promocje jestem w stanie uzyskać praktycznie w każdym sklepie z wózkami i raczej się tym nie podniecać?
Inga- w Altrak24 od 4-12.09 gdyby Cię interesowało.jak się ładnie zagada, ja tak słyszałam. Z drugiej strony może być promka, a zaraz potem wózki podjął w dół, bo wyjdą modele 2021 🤔
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
20 zł, bardzo fajny materiał 🙂 kupiłam jakby ktoś chciał nas odwiedzić po szpitalu 🤣 oby dziecko tylko nie urodziło się większe bo to 56 hhaah🙊
Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Natisz wrote:Dziękuję kochana, ale wiesz jak to jest jak ktoś Ci mówi.. Matko jaki masz wielki brzuch.. Gdzie ja się nie objadam itp.. Różni są ludzie, ale naprawdę potem się stresowalam czytałam, naczytałam się bzdur.. A moje dzidzi też jest duże.. No ale, naprawdę już wyluzowałam. Najważniejsza jest dla mnie zdrowie mojej dzidzi 🥰
Aa i wiesz co ja odpowiadam jak słyszę ze wielki brzuch już mam? Mówię z uśmiechem "taak no dziecko akurat rośnie zdrowe i duże, za to nic poza tym, cała reszta: rece, nogi, buzia wszystko mam jak przed ciążą więc jest git" i zazwyczaj przytakuja ze no faktycznie... Po prostu chyba wszyscy są w szoku ze brzuszek w ciąży tak szybko rośnie (a wiesz jak Cie nie widzą np parę tygodni to dla nich to jest mega różnica) ze zapominaja o calej reszcie i komentują zupelnie nieobiektywnie, bo wiadomo ze wielkość samego brzucha nie jest żadnym wyznacznikiem bo u każdej rośnie inaczej :pNatisz lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Aa i wiesz co ja odpowiadam jak słyszę ze wielki brzuch już mam? Mówię z uśmiechem "taak no dziecko akurat rośnie zdrowe i duże, za to nic poza tym, cała reszta: rece, nogi, buzia wszystko mam jak przed ciążą więc jest git" i zazwyczaj przytakuja ze no faktycznie... Po prostu chyba wszyscy są w szoku ze brzuszek w ciąży tak szybko rośnie (a wiesz jak Cie nie widzą np parę tygodni to dla nich to jest mega różnica) ze zapominaja o calej reszcie i komentują zupelnie nieobiektywnie, bo wiadomo ze wielkość samego brzucha nie jest żadnym wyznacznikiem bo u każdej rośnie inaczej :p
doomi03 lubi tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
dmg111 wrote:Co do jubilera, to ja się mogę wypowiedzieć, jestem córka zlotnika 😂
1. Apart, Yes czy kruk czy lokalny jubiler wszyscy korzystają dokładnie z tych samych hurtowni, czyli jak przyjdziecie ze zdjęciem obrączek z aparta i powiercie jubilerowi "takie chce", to on Wam je kupi, obrobi i sprzeda nie za 4000, a za 1800zl, różnica wynika z tego, że apart ma na zmianę 5 pracowników, ochroniarza, stoiska w galeriach handlowych, w których czynsz to ok. 10k na miesiąc, reklamy itp.
2. Jubiler nie sprzeda Wam złota w próbie 333, bo to oznacza, że w tym metalu jest złota tylko 33%, czyli nawet nie połowa, co oznacza, że jest kruche. Takiego złota też nie naprawi, bo nie korzysta z tego, czyli po prostu nie mają materiału. A jak się podejmie naprawy, to wie, że przyjdziecie z reklamacją, a to nie ich wina, tylko słabego materiału.
3. Złoto jest metalem miękkim, będzie się rysować, to są jego właściwości, dlatego głównie korzysta się z próby 585, bo już jest większość złota, a mniej domieszek. Próby wyższe wiążą się z tym, że jest na tyle miekki, że silnie wgniatajac paznokiec, będzie widać rysę.
4. Apart, Yes czy inne sieciowki nie naprawiają biżuterii, wymieniają na nową. Naprawa jest nieopłacalna.
5. U jubilera możecie rozliczyć się złotem, tzn. jak dostajecie starocie po babci, to możecie pójść po obrączki i materiał macie za darmo, patrzy się na gramy.
6. W aparcie jest cena za sztukę, nie za gram, u jubilera każdy przedmiot jest ważony, a waga mnożona przez kurs złota, stąd też różnice w cenie.
Różnice między ceną z hurtowni a ceną ze sklepu są ogromne, np. mam wisiorek z lilou, kupiony za 29 zł, u nich jest za 199 zł 😉 Ale tak jak mówię, oni mają reklamę, pracowników, lokale, wszystko skądś się bierze 😉 -
Inaa89 wrote:
Ja używałam tommee tippee i byłam bardzo zadowolonaInaa89 lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Domi, fakt Qunai to jest nasza bohaterka, urodziła w trymiga, waga pięknie spada, dwoje dzieck ogarnia, nic tylko bić brawa
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Natisz wrote:Mi ostatnio powiedziała mojego kolegi mama, że wyglądam bardzo marnie w ciąży hahahaha, że buzia chuda itp 🙊
O to tez slyszalam. Ze na pewno dziewczynka bo mam wory pod oczami i mi oczy na wierzch wyszly (?). To od kolezanek, od rodziny ze tyje 🙈Natisz lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Lalia, Inaa89, kar_oliv, Annia, doomi03, dmg111, Ounai lubią tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Enigvaa wrote:O to tez slyszalam. Ze na pewno dziewczynka bo mam wory pod oczami i mi oczy na wierzch wyszly (?). To od kolezanek, od rodziny ze tyje 🙈"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1