Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Dzięki dziewczyny za miłe słowa.
Generalnie aż tak się nie przejmowałam tą wagą bo wiem że taka jest kolej rzeczy, ale po prostu stresuje mnie ten przyrost 1 kg na tydzieńprzecież zostało mi jeszcze 14 tygodni ciąży
z drugiej strony pewnie mała rośnie więc to mnie cieszy. Natomiast muszę postarać się to jakoś opanować.
Wiecie, najbardziej to mnie wkurza teściowa, jest z tych większych i teraz jest taka podniecona że i ja wyglądam "zdrowiej". Często mi to powtarza, że teraz to wyglądam tak dobrze, zdrowo - jakbym wcześniej wyglądała źle?!
Ostatnio zrobiła mi zdjęcie z pełną buzią bułki wyglądałam jak księżyć w pełni, wysłała mi zdjęcie i napisała wiadomość "Na łące z kwiatkami to była Anetka zajączek, a na mojej sofie jest Anetka chomiczek." Serio? Ręce i moje duże cycki mi opadły
Mi wszyscy zamiast dzien dobry to mowia „ale przytylas” a ja schudlam 1kg do tej pory i nic nie tyje 🙈dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
🔸28 lat
-
Ja mogę utyć jak słoń byle byłoby wszytko ok.
Czaje w drzwiach sali na lekarza może ma moją betę bo znowu nerwy.
Chyba po tylu wzrostach nie spadnie? Z resztą ciul wie. Już nic nie wiemDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Natisz wrote:Dzięki Kochana, według niektórych mam wielki brzuch jak na sam poród... Ahhh ludzie różni są
Natisz lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, pięknie wyglądacie i cudne rzeczy macie dla Waszych maluchów 😍😍😍
My złożyliśmy łóżeczko, bo mąż ma dzisiaj urlop 😁
Nawet nam to gładko poszło i do rozwodu nie dojdzie 🤣
Zamawiałam na allegro z tej aukcji :
A teraz recenzja 😁
Plusy :
+zamówiłam w środę przyszło w czwartek
+łóżeczko z szufladą i barierką wyszło moim zdaniem tanio
+bardzo ładny nadruk
+jest stabilne, nie telepie się
+szuflada ma wzmocnione dno i jest na prowadnicach
+3 stopnie regulacji wysokości
+3 wyjmowane szczebelki
Minusy :
+w dwóch miejscach delikatne zadrapania (zamalowalam korektorem i nie widać 😅)
+instrukcja obsługi dość ogólna i trzeba się czasem ciutke namyśleć
+w jednym niewidocznym miejscu troszkę krzywo nawiercone
+nie ma w komplecie zaślepek więc widać śruby i otwory (ja miałam w domu takie naklejane z marketu)
Ogólnie my jesteśmy zadowoleni, bo jest bardzo ładne, jest stabilne, ma wszystko na czym nam zależało, więc jeśli chodzi o wygląd i funkcinalnosc to 9/10. Ale jak ktoś oczekuje perfekcyjnej jakości i dokładności w wykonaniu, to ja bym dala takie 7/10.Anet.kaa, kar_oliv, Ounai, dmg111, Natisz, Karenira, Zulugula, Inaa89, calanthe, Inga28, doomi03, SzalonaOna, Edyciak, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
To u mnie wygląda tak, że mam 4,5 kg na plusie, ale brzuszek w szerokich ubraniach nie jest jeszcze widoczny. Jak ktoś nie wie to na pierwszy rzut oka się nie zorientuje. W sklepach jeszcze mnie nie przepuszczają. I uwaga... niektórzy uważają, że to źle... mama, teściowa, ciągle podgadywanki, ze może za mało jem, że czemu po mnie jeszcze nie widać, że jak mogę mieścić się w stare ubrania, ze pewnie coś jest nie tak. Chyba nie muszę mówić, jak mnie to wkur%×£! 🙄
doomi03 lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
.
Zdjęcie z wczoraj. W tym tygodniu dopiero zaczęłam nosić spodnie ciążowe, bo wcześniej guma spadała. Ale ja nigdy nie miałam super płaskiego brzucha, mam szerokie biodra, mała ma gdzie się ułożyć.
Anetka, Natisz, wasze figury są ekstra, ja przed ciążą tak nie wyglądałam.
Domi, widać, że nie jesteś mugolką 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2020, 14:16
dmg111, Lalia, Iryska, Natisz, Zulugula, kar_oliv, Ounai, calanthe, doomi03, Annia, Edyciak, Wik89 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Podobno moja beta jest ponad 4000 a morfologia ksiażkowa
Iryska, Karenira, KarolinaMaria, kiniusia270, Zulugula, dmg111, Lalia, kar_oliv, Natisz, Inaa89, calanthe, casteam, kic83, doomi03, SzalonaOna, Annia, Edyciak, Nowastaraczka, Ewa88 , Martt95, Lulu83 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
KarolinaMaria wrote:To u mnie wygląda tak, że mam 4,5 kg na plusie, ale brzuszek w szerokich ubraniach nie jest jeszcze widoczny. Jak ktoś nie wie to na pierwszy rzut oka się nie zorientuje. W sklepach jeszcze mnie nie przepuszczają. I uwaga... niektórzy uważają, że to źle... mama, teściowa, ciągle podgadywanki, ze może za mało jem, że czemu po mnie jeszcze nie widać, że jak mogę mieścić się w stare ubrania, ze pewnie coś jest nie tak. Chyba nie muszę mówić, jak mnie to wkur%×£! 🙄
KarolinaMaria, Zulugula, Annia lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
KarolinaMaria wrote:To u mnie wygląda tak, że mam 4,5 kg na plusie, ale brzuszek w szerokich ubraniach nie jest jeszcze widoczny. Jak ktoś nie wie to na pierwszy rzut oka się nie zorientuje. W sklepach jeszcze mnie nie przepuszczają. I uwaga... niektórzy uważają, że to źle... mama, teściowa, ciągle podgadywanki, ze może za mało jem, że czemu po mnie jeszcze nie widać, że jak mogę mieścić się w stare ubrania, ze pewnie coś jest nie tak. Chyba nie muszę mówić, jak mnie to wkur%×£! 🙄
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Karolina wyglądasz pięknie! Mały brzuszek ❣️
Lalia, piękne łóżeczko. Ja już też mam, białe drewniane, ale pierw będzie dostawka 🙂
Byłam w pepco, wydałam 100 zł, a cała reklamówka rzeczy 🙊 i wszystko 100 procent bawełna, jedne śpiochy weluroweLalia, Inaa89, calanthe, doomi03, Annia lubią tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Ooooo mega! Myslalam ze jakas większą ta Twoja ale tez taka "w kazdy kącik upchne" -
Anet.kaa lubi tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Iryska wrote:W moim pierścionku z apartu wyleciał kiedyś brylancik i już się nie odnalazł 😭
Właśnie wydaje mi się, że te sieciowymi robią wszystko na ilość, a nie na jakość