Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Domi, jak masz ochotę mozemy isc razem lub mogę Ci jeden oddać
mam dwa bilety a stary jedzie na swój ostatni męski wyjazd nazywany "sanatorium" jako niedzieciaty więc został mi jeden bilet
Bardzo chętnie pójdę razem z TobąAnet.kaa lubi tę wiadomość
-
Wy o dwa dni macie akcje to ja boje się pomyśleć bo na razie mam poślizg o jakieś dwa tygodnie w stosunku do omDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Sylwia tak samo pisała że ma. Ja to zlałam, a teraz przez te głupie 2 dni będę się kisić bez żadnej akcji przez weekend w szpitalu.
A ilo dniowe miałaś cykle Edyciak?
Ale ten co mnie skierował przeliczał dni i jemu wychodziło na 11.09 i sprawdzał z prenatalnymi itp. Teraz się martwię że w poniedziałek to dopiero oni zdecyduja, że oksy ma wtorek, wiecie jak to jest w szpitalach.🙄
Początkowo wszystkim mówiłam, że będę robić wszystko, by moje dziecko urodziło się jeszcze w tym roku. Teraz gdy mam jakieś tam zagrożenie porodem przedwczesnym codziennie modlę, by wytrzymać chociaż do listopada. A nawet i w 42 tyg mogę urodzić. -
nick nieaktualnyJednorożec89 wrote:Wy o dwa dni macie akcje to ja boje się pomyśleć bo na razie mam poślizg o jakieś dwa tygodnie w stosunku do om
-
Co do pepco, to chyba zależy tez od ciuszka i czy zwykła bawełna czy organiczna czy jeszcze jakas. wczoraj upralam nowego pajaca, 40st 600wirowanie, a dzis prasuje i patrzę, że zmarniał i juz wygląda jakby byl używany
tylko że był w intensywnych kolorach, czerwony itd, i ten materiał w dotyku taki dziwny byl, twardy, mimo że 100%bawelna, a mam tez kilka ciuszkow używanych z pepco i np lepiej się trzymają niż ten jeden po praniu 🙈
💙 11.2020
💗 11.2023 -
doomi03 wrote:Ooo nieeee... Przeczytałam słowo nutella i w mojej głowie już widzę te sloiczki pelne nutelli 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤 zachcianko idź precz!!!!
Ja przez to zjadłam 3 kromki z nutellą i właśnie walczę ze zgagą 🤦♀️Anet.kaa, doomi03, Ounai, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
dmg111 wrote:Taka biżuteria ma w sobie aż 75% zlota, a złoto jest bardzo miękkim materiałem, dzięki temu swoją drogą jest z niego tworzona biżuteria, bo jest ciągliwe i plastyczne, ale co za tym idzie podatne na odkształcenia, czyli z idealnie okrągłego pierścionka może zrobić się owal, a każde uderzenie ręka będzie powodować delikatne ryski 😉 Teraz jest tak, że klient jest roszczeniowy, więc mimo, że się tłumaczy właściwości złota i z czym się wiąże jaka próba, to wracają co chwilę z pretensjami, że są rysy itp., dlatego 90% jubilerów unika zabawy w 750, bo im się nie chce bawic z ludźmi. Ale oczywiście jak powiesz, że chcesz mieć dany wzór w próbie 750, to bez problemu kupią taką biżuterię w hurtowni i ja obrobią i Ci sprzedadzą 😉
Edytko życzę ci, zebys i do tego 42 tygodnia wytrzymała. 😘 Ale dziwne że przy takich cyklach i owu w 14 DC też masz te dodatkowe 2 dni.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Moja koleżanka lat 41, urodziła 4 dni temu zdrową dziewczynkę (jej 1e dziecko), po 2 dniach wyszły do domu.
Pytam ja właśnie na Messengerze jak u nich, a ona "jazda bez trzymanki na motorze, napiszę innym razem" 😂🙈
Uwielbiam za szczerość!Edyciak, Enigvaa, Anet.kaa, KarolinaMaria, doomi03, Inaa89, Sylwucha, Ounai, luthienn, Lalia, SzalonaOna, dmg111, Ewa88 , Wik89, Martt95 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Enigva
niezłe te komentarze 😱 nie wiem czy nie walnęłabym jakiejś riposty, że Ty nie w ciąży a też Ci się przytyło 😂
A szkoda sie z nimi kopac. Za duzo takich komentarzy slysze 🙈 a czesto riposta przychodzi mi do glowy 3 dni pozniej 😂🔸28 lat
Na metce bawełna 100%, ale materiał jest lekko elastyczny. Pod biustem gumka i marszczenia powodują, że jest obszerna, także nawet wielki brzuch pomieści. Napy przyszyte dosyć głęboko, więc nie będzie efektu 'rozdziawiania'.
Ja mam 165 to wezmę S i też powinna być dobra.
Wtedy będę miała dwie już/dopiero. Ostanio koleżanka powiedziała mi że ona miała 5😱 i mąż latał i je prał, bo ciągle chodziła zakrwawiona..O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Co do pepco, to chyba zależy tez od ciuszka i czy zwykła bawełna czy organiczna czy jeszcze jakas. wczoraj upralam nowego pajaca, 40st 600wirowanie, a dzis prasuje i patrzę, że zmarniał i juz wygląda jakby byl używany
tylko że był w intensywnych kolorach, czerwony itd, i ten materiał w dotyku taki dziwny byl, twardy, mimo że 100%bawelna, a mam tez kilka ciuszkow używanych z pepco i np lepiej się trzymają niż ten jeden po praniu 🙈
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Jednorożec89 wrote:Wy o dwa dni macie akcje to ja boje się pomyśleć bo na razie mam poślizg o jakieś dwa tygodnie w stosunku do om
Ja na poczatku mialam tydzien roznicy. A teraz z usg wychodzi 2 dni wczesniej niz om.🔸28 lat