Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Edyta bardzo spoko, nie wiem tylko czy nie wezme S skoro jest dość elastyczna, to będzie zawsze ciut krótsza u mnie, najwyzej wymienię na M, czy myslisz żeby się nie wyglupiac i od razu brać M? 🤔
Jeśli kupisz na Allegro i masz Smarta, to wymiana jest chyba za darmo. 😉 -
Ja nie rozumiem jak można komentować wygląd drugiego człowieka, bez wyglądu czy to kobiety w ciąży czy nie... Nie wiem czy ludzie nie używają mózgu 🤷🏻♀️
Ja dzisiaj w końcu mam babskie spotkanie! Już do głowy dostaje od tego siedzenia w domu😅
Takie pyszności upiekłam 💚 Ciasto czekoladowo-limonkowe
[/u
LaBellePerle, calanthe, kar_oliv, Enigvaa, Jednorożec89, KarolinaMaria, Annia, doomi03, Nikaa92, Inaa89, Sylwucha, Gagatka, Natisz, kkasia, Iryska, kic83, Ounai, Lalia, dmg111, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggi110818 wrote:Ja mam 165 to wezmę S i też powinna być dobra.
Wtedy będę miała dwie już/dopiero. Ostanio koleżanka powiedziała mi że ona miała 5😱 i mąż latał i je prał, bo ciągle chodziła zakrwawiona..
Myślę, że w S też bym się zmieściła, ale już zostawiam tę. Trochę mnie zaskoczyło, że od biustu w dół jest taka obszerna, ale na zdjęciu na mnie chyba nie wygląda źle. Ciekawe, jak będzie po praniu, choć myślę, że materiał jest wysokogatunkowy. -
nick nieaktualnyZulugula wrote:160, więc S pod wzrost ale czy bebzol do porodu się zmieści w S🤔 z drugiej strony jak bebzol duży to i podniesie koszulę M do góry
-
suzi1994 wrote:Dziewczyny gdzie mogę kupić cieniutkie czapeczki dla dzidzi takie do założenia w domu po kąpieli ? Najlepiej z uszkami
-
Inga28 wrote:Ja nie rozumiem jak można komentować wygląd drugiego człowieka, bez wyglądu czy to kobiety w ciąży czy nie... Nie wiem czy ludzie nie używają mózgu 🤷🏻♀️
Ja dzisiaj w końcu mam babskie spotkanie! Już do głowy dostaje od tego siedzenia w domu😅
[/u
Aż stół zaśliniłamwygląda PRZEPYSZNIE!
A co do wyglądu innych ludzi... mnie moja była teściowa powiedziała w poprzedniej ciąży taką o to ciekawostkę: "dziwne, że robią Ci się rozstępy, bo tłusta jesteś" a jak docyztała się mojej wagi na opisie z badań prenatalnych, to pochwaliła się sąsiadowi tym info. Tak, przy mnie, ot tak sobie zszokowana mówi: a wiesz ile Ania waży?
A i bym zapomniała. Na początku drugiej ciąży lekarz-konował nie zrobił mi usg, podotykał tylko mnie po brzuchu i mówi, że wyklucza ciążę, ale z drugiej strony to jestem nie za szczupła to może nie czućale na ten moment wyklucza ciążę. Pobiegłam wtedy w popłochu znów robić betę a ze 3-4 dni później byłam już na zwolnieniu ciążowym. Tych przykładów jest masa.
Też raz mi koleżanka powiedziała, że mam brudną szyję. Mówię, że nic na to nie poradzę, bo to ostuda ciążowa i raczej zostanie ze mną jeszcze jakiś czas. Na to ona: no co Ty, to wygląda jak zwykły brudWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2020, 15:55
-
nick nieaktualny
-
kar_oliv wrote:Inga przepysznie wygląda, podziel się przepisem
Tylko ja w kremie pominęłam alkohol i dałam 200g Śmietanki kremówki i 200g serka mascarpone
https://www.mojewypieki.com/przepis/ciasto-czekoladowo-limonkowekar_oliv, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Aż stół zaśliniłam
wygląda PRZEPYSZNIE!
A co do wyglądu innych ludzi... mnie moja była teściowa powiedziała w poprzedniej ciąży taką o to ciekawostkę: "dziwne, że robią Ci się rozstępy, bo tłusta jesteś" a jak docyztała się mojej wagi na opisie z badań prenatalnych, to pochwaliła się sąsiadowi tym info. Tak, przy mnie, ot tak sobie zszokowana mówi: a wiesz ile Ania waży?
A i bym zapomniała. Na początku drugiej ciąży lekarz-konował nie zrobił mi usg, podotykał tylko mnie po brzuchu i mówi, że wyklucza ciążę, ale z drugiej strony to jestem nie za szczupła to może nie czućale na ten moment wyklucza ciążę. Pobiegłam wtedy w popłochu znów robić betę a ze 3-4 dni później byłam już na zwolnieniu ciążowym. Tych przykładów jest masa.
Też raz mi koleżanka powiedziała, że mam brudną szyję. Mówię, że nic na to nie poradzę, bo to ostuda ciążowa i raczej zostanie ze mną jeszcze jakiś czas. Na to ona: no co Ty, to wygląda jak zwykły brudwstrętna baba...
doomi03, Annia lubią tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Ja nie rozumiem jak można komentować wygląd drugiego człowieka, bez wyglądu czy to kobiety w ciąży czy nie... Nie wiem czy ludzie nie używają mózgu 🤷🏻♀️
[/u
Inga28 lubi tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Jestem w 5 tygodniu ciąży i poszłam siusiu i na papierze zobaczyłam lekko różowy śluz czy to coś złego...?? 😭😭😭
Nie musi być nic złego, ale na pewno trzeba to skontrolować u gin lub na IP.Sylwucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngelaaaa wrote:Jestem w 5 tygodniu ciąży i poszłam siusiu i na papierze zobaczyłam lekko różowy śluz czy to coś złego...?? 😭😭😭
Na pocieszenie ci powiem, że ja plamiłam do 17 tyg... -
Zulugula wrote:160, więc S pod wzrost ale czy bebzol do porodu się zmieści w S🤔 z drugiej strony jak bebzol duży to i podniesie koszulę M do góry02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰