Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inaa89 wrote:Dziewczyny na 05.10 na 14.00 mam wizyte i usg u mojej Pani Dr, a na 18.00 tego samego dnia mam usg polowkowe. Można tak w jednym dniu?
Ja miałam tak samo wczoraj połówkowe na NFZ w szpitalu i wizytę u mojego jednego dnia .. myśle , ze możnaInaa89 lubi tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Inga28 wrote:Ja rajstop nie kupuje, jakoś dla chłopca tak dziwnie 😅
doomi03 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inna
nic nie zaszkodzi.
Edyciak
ja mam i swetry i bluzy i rajstopy,ale to dlatego ze dostałam od koleżanki.
W h&m są rajstopy w małych rozmiarach.Inaa89, Edyciak lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dziewczyny w tym miesiącu chce zamówić wózek .. wybrałam dwa .. i cały czas jednak bije się z myślami który wybrać chociaż już myślałam ze jestem pewna .. ale im bliżej dnia kiedy mamy jechać zamówić tym bardziej mam wątpliwości i powiedzcie który z tych dwóch Wy byście wybrały .. dla dziewczynki :
Cybex priam dokładnie w tej różowej wersji ( wózek na duch kołach i dużo cięższy od tego Drugiego
I druga opcja to wózek cybex mios na małych kołach leciutki i ten wzięłabym Czarny
Dodam ze tańszy jest ten różowy .. mimo ze ma duże koła i ogólnie jest wiekszyDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
nick nieaktualnysuzi1994 wrote:Dziewczyny w tym miesiącu chce zamówić wózek .. wybrałam dwa .. i cały czas jednak bije się z myślami który wybrać chociaż już myślałam ze jestem pewna .. ale im bliżej dnia kiedy mamy jechać zamówić tym bardziej mam wątpliwości i powiedzcie który z tych dwóch Wy byście wybrały .. dla dziewczynki :
Cybex priam dokładnie w tej różowej wersji ( wózek na duch kołach i dużo cięższy od tego Drugiego
I druga opcja to wózek cybex mios na małych kołach leciutki i ten wzięłabym Czarny
Dodam ze tańszy jest ten różowy .. mimo ze ma duże koła i ogólnie jest wiekszydoomi03, Julik lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Mi osobiście wizualnie bardziej podoba się czarny, ale z rama z różowego 🤦♀️😂 chyba nie pomogłam 😂
No właśnie wybór jest dokładnie czarny na małych albo różowy na dużych .. bo czarny na dużych jest już zbyt kiczowaty na żywoSzalonaOna lubi tę wiadomość
A gdzie można kupić malutkie skarpeteczki? Ale takie zeby mialy w miare dobry ściągacz i nie spadały z nóżek 😉 bo wsumie z malutkich ubranek tylko to mi brakuje02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa89 wrote:A gdzie można kupić malutkie skarpeteczki? Ale takie zeby mialy w miare dobry ściągacz i nie spadały z nóżek 😉 bo wsumie z malutkich ubranek tylko to mi brakuje
Ja kupiłam najmniejszy rozmiar w h&mInaa89 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja po wizycie, wg lekarza wszystko ok, no i syn obrocil sie główka w dol! Nie wiem czy nie dzisiaj przypadkiem, bo cos mocniej go czulam. Ale teraz znowu czuje jakies dziwne ruchy, mam nadzieje, ze nie zmieni juz zdania 😅
SzalonaOna, kic83, KarolinaMaria, Lalia, Zulugula, calanthe, Inaa89, dmg111, Edyciak, kkasia, doomi03, kar_oliv, Marti29 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyWik89 wrote:Hej, ja po wizycie, wg lekarza wszystko ok, no i syn obrocil sie główka w dol! Nie wiem czy nie dzisiaj przypadkiem, bo cos mocniej go czulam. Ale teraz znowu czuje jakies dziwne ruchy, mam nadzieje, ze nie zmieni juz zdania 😅
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:A gdzie można kupić malutkie skarpeteczki? Ale takie zeby mialy w miare dobry ściągacz i nie spadały z nóżek 😉 bo wsumie z malutkich ubranek tylko to mi brakuje
H&m
ja takie kupiłam
Lalia, Inaa89, Wik89, dmg111, Edyciak lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Julik, Lena07, Enigvaa, Marti29 - powodzenia na wizytach jutro ❤️ pochwalcie się fotkami
Ja jutro nie mam wizyty, lekarz odwołał. Jest przełożona na 12.09 na 11:15SzalonaOna lubi tę wiadomość