Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Nie zaatakowal z partyzanta? 😂😂
Poocierał się trochę 😂Lalia, calanthe, Edyciak, Sylwucha, Marti29, Inaa89, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Laila
jaka piękna piłeczka 😚 rzeczywiście wg mnie nie widać żebyś tyła gdzie indziej.Lalia, Anet.kaa, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Laila tez rzuciła mi się w oczy ta kamerka i kazałam mężowi poszukać opini itd. Posprawdzał i mówi że możemy zamówić. Stwierdziłam ze jak maz bedzie w pracy to mimo tego będzie mógł zobaczyć jak maly spi, co tam u nas. Aa i tez mamy lozeczko i komode z zyrafka tylko ze w kolorze ecru+orzech. Jakościowo jezeli chodzi o firmę Klupś to tak średnio przynajmniej jeżeli chodzi o komode bo lozeczko mamy jeszcze w kartonie.
Ania gratulacje, śliczny chłopczyk 😍😍Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, czy macie jakieś bluzy lub sweterki dla waszych maluchów? Bo dziś zorientowałam się, że mam mnóstwo body, pajaców, spodni, a nie mam kompletnie nic do założenia na wierzch, żadnej bluzy. A chyba trzeba chociaz kilka sztuk? A rajstopy? Czy pod spodnie nic nie wkładam? I na wyjścia wystarczy na to kombinezon lub śpiwór?
-
Edyciak wrote:Dziewczyny, czy macie jakieś bluzy lub sweterki dla waszych maluchów? Bo dziś zorientowałam się, że mam mnóstwo body, pajaców, spodni, a nie mam kompletnie nic do założenia na wierzch, żadnej bluzy. A chyba trzeba chociaz kilka sztuk? A rajstopy? Czy pod spodnie nic nie wkładam? I na wyjścia wystarczy na to kombinezon lub śpiwór?
Mam synka urodzonego w lutym .. rajstopy miał na sobie max 5 razy w życiu .. i to jak moja mama mu założyła .. ja nie ubieram chłopca w rajstopy .. ja zakładałam normalnie np Body + cienkie spodenki i na to kombinezon od razu .. żadnych bluz .. jak było bardzo zimno to kombinezon opatulalam jeszcze kocykiem .. a w domach zawsze zima napalone wiec po co te bluzy rajstopy itd itdEdyciak lubi tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
nick nieaktualnysuzi1994 wrote:Mam synka urodzonego w lutym .. rajstopy miał na sobie max 5 razy w życiu .. i to jak moja mama mu założyła .. ja nie ubieram chłopca w rajstopy .. ja zakładałam normalnie np Body + cienkie spodenki i na to kombinezon od razu .. żadnych bluz .. jak było bardzo zimno to kombinezon opatulalam jeszcze kocykiem .. a w domach zawsze zima napalone wiec po co te bluzy rajstopy itd itd
-
Edyciak wrote:Dziewczyny, czy macie jakieś bluzy lub sweterki dla waszych maluchów? Bo dziś zorientowałam się, że mam mnóstwo body, pajaców, spodni, a nie mam kompletnie nic do założenia na wierzch, żadnej bluzy. A chyba trzeba chociaz kilka sztuk? A rajstopy? Czy pod spodnie nic nie wkładam? I na wyjścia wystarczy na to kombinezon lub śpiwór?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 16:42
Edyciak lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Cześć dziewczyny 😁 ja nie pracuje od 1 września już ale mimo to miałam tak napięte ostatnie dni że nie miałam czasu tu w ogóle zaglądać 😳 jak Annia urodziła już??
Ja wczoraj już pakowałam się do szpitala w razie wu, jeszcze zostało mi do spakowania parę rzeczy. Dziś byłam na wizycie u gina i mały waży już 2650 g. Dr przewiduje wagę 3000-3200 g więc idealniew badaniu też wszystko super, ale jak zwykle ten gałgan nie chciał buźki pokazać, trzymał rączki na twarzy i koniec, widziałam tylko jego ucho 😅
Dr powiedział że szyjka już się skraca, łożysko lekko wapnieje więc generalnie on już jest gotowy na wyjście, możliwe że wcześniej urodzę 😳 zwłaszcza że moja mama rodziła nas i brata w 38tc a ja już jutro zaczynam 37 tc 😱 nie zdążyłam nawet odpocząć 😂 a to już lada moment mogę urodzićInaa89, Lalia, SzalonaOna, Inga28, Edyciak, kic83, Sylwucha, dmg111, Marti29, Ounai, doomi03, kar_oliv lubią tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
Edyciak wrote:No nie wiem, porównuję do siebie. 😉 Ja jestem zmarźlakiem. 😄 Zimą zwykle mam na sobie bluzkę + sweter. A że dziecko niby powinno mieć jedną warstwę więcej, to powinien mieć trzy warstwy, stąd moje pytanie. 😉
Tez jestem zmarzlakiem .. ale dziecku zakładasz kombinezon .. sama wychodzisz w gołych nogach w sensie w samych spodniach a dziecko jest w kobinezonie wiec już tu ma warstwę więcej
Edit ja wolałam nosidełko nakryć kocykiem na kombinezon jak było bardzo zimno niż ciągać dziecko i ubierać w bluzy .. zanim bym go w to wszystko w domu ubrała już byłby cały mokry spocony wychodząc na dwórWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 16:54
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
nick nieaktualnykłot wrote:Cześć dziewczyny 😁 ja nie pracuje od 1 września już ale mimo to miałam tak napięte ostatnie dni że nie miałam czasu tu w ogóle zaglądać 😳 jak Annia urodziła już??
Ja wczoraj już pakowałam się do szpitala w razie wu, jeszcze zostało mi do spakowania parę rzeczy. Dziś byłam na wizycie u gina i mały waży już 2650 g. Dr przewiduje wagę 3000-3200 g więc idealniew badaniu też wszystko super, ale jak zwykle ten gałgan nie chciał buźki pokazać, trzymał rączki na twarzy i koniec, widziałam tylko jego ucho 😅
Dr powiedział że szyjka już się skraca, łożysko lekko wapnieje więc generalnie on już jest gotowy na wyjście, możliwe że wcześniej urodzę 😳 zwłaszcza że moja mama rodziła nas i brata w 38tc a ja już jutro zaczynam 37 tc 😱 nie zdążyłam nawet odpocząć 😂 a to już lada moment mogę urodzić
Będziesz miała jak nas poinformować że się zaczęło? -
nick nieaktualny
-
Edytka, ja też na 56 i 62 mam głównie body, spodnie i pajace. Ale mam chyba też 2 sweterki w tym rozmiarze, tylko że rozpinane. Kupiłam je z myślą, że jak pojedziemy np do moich rodziców to mu wezmę, bo u nich jest bardzo duży dom i mogłoby być chłodniej niż w naszym mieszkaniu 🤔
-
SzalonaOna wrote:Julik, Lena07, Enigvaa, Marti29 - powodzenia na wizytach jutro ❤️ pochwalcie się fotkami
Oczywiscie! Mam nadzieje ze sie wstydzioch pochwali co ma miedzy nogami 🙏😍SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Mam termin za dokładnie 16 dni ale nie wiadomo czy dotrwam do tego terminu 🙈SzalonaOna, Sylwucha lubią tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
Dziewczyny na 05.10 na 14.00 mam wizyte i usg u mojej Pani Dr, a na 18.00 tego samego dnia mam usg polowkowe. Można tak w jednym dniu?02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Może ktoś polecić jakieś rajstopki w rozmiarze 56/62 jakieś elastyczne, z elastyczna gumką w pasie?? Myślę żeby chociaż kupić 1-2 pary....czy to jednak wcale niepotrzebne?
Edyciak ja chyba jednak kupię12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
nick nieaktualnyEwa88 wrote:Może ktoś polecić jakieś rajstopki w rozmiarze 56/62 jakieś elastyczne, z elastyczna gumką w pasie?? Myślę żeby chociaż kupić 1-2 pary....czy to jednak wcale niepotrzebne?
Edyciak ja chyba jednak kupię -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa88 wrote:Może ktoś polecić jakieś rajstopki w rozmiarze 56/62 jakieś elastyczne, z elastyczna gumką w pasie?? Myślę żeby chociaż kupić 1-2 pary....czy to jednak wcale niepotrzebne?
Edyciak ja chyba jednak kupię
https://wszystkodlamaluszka.com.pl/rajstopy-56-62?gclid=CjwKCAjw19z6BRAYEiwAmo64LdJyw-Ov98ebitNfKaiu_7Sd4bwWIMCIo-C_ks9Zen5MbLF9deu9ShoCi24QAvD_BwEEdyciak lubi tę wiadomość