Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Czy miała/ ma któraś jasny wózek?
Do soboty musimy zamówić, najbardziej podobają mi się te dwa kolory.
Purpurowy jsst fajny ale mąż coś marudzi, natomiast z tym jasnym boje się że będzie problem z brudzeniem.
Ewentualnie rozważamy jeszcze ten szary (męża numer 1)
Totalnie nie wiem co zrobić i na jaki się zdecydować 😭😭
A widzialas wszystkie kolory na żywo? U nas zdecydowanie łatwiej poszło jak moglismy na żywo porównać.
Ja mam cos z szarym kolorem, więc mi najlepiej się podoba ten szary 😀 później bordo, bo ten beżowy anex widzialam akurat wczoraj w sklepie, to mi akurat taki średni się wydał. Na zdjęciu lepiej wygląda niż na żywo💙
💗 -
Zulugula wrote:Inaa nie byłaś nacinana? Wow, jak to się robi?
Edyta, pan wczoraj powiedział, że ten nasz fotelik i jest taki, że pasuje do praktycznie wszystkich aut , tak tam wszystko jest w nim ogarnięte, tylko nie wiem czy miał na myśli też tą bazę jednocześnie
Trzeba sprawdzać, my chcieliśmy besafe na początku i Pan że pasuje do wszystkich samochód z jakimi mierzył i na 100% będzie pasował, po czym poszedł sprawdzić w naszym samochodzie i się mega zdziwił bo nawet bazy nie mógł założyć i mówił że no pierwszy raz mu się to zdarzyłoO ❤️
Z ❤️ -
Inga, cudny kokon 😍
Nadzieja piąteczka 🖐️ rocznik '94 pozdrawia 😁Inga28, Nadzieja94 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:A widzialas wszystkie kolory na żywo? U nas zdecydowanie łatwiej poszło jak moglismy na żywo porównać.
Ja mam cos z szarym kolorem, więc mi najlepiej się podoba ten szary 😀 później bordo, bo ten beżowy anex widzialam akurat wczoraj w sklepie, to mi akurat taki średni się wydał. Na zdjęciu lepiej wygląda niż na żywo
Szary to najbardziej podoba mi się Balios taki jak Twój, więc odrzucałam przez to szarego Anexa aby nie mieszać sobie w głowie
Widziałam właściwie wszystkie na żywo poza szarym Anexem.
Ten jasny anex też odniosłaś wrażenie, że jest taki jakby zółto brudny?
Na żywo zrobił na mnie wrażenie purpurowy Anex, natomiast mężowi podoba się on najmniej, ale powiedział że jeśli sprawi mi to przyjemność to sie zgadzano i z drugiej strony nie wiem czy gdyby kolejny był syn to czy bylby zadowolony z takiego koloru wózka
-
Dziewczyny nasza Kitka w ciąży!!!!!! Beta urosla ❤️❤️❤️❤️ skaczę z radości 😍😍😍
Lalia, Sylwucha, Nadzieja94, Inga28, dmg111, kar_oliv, Ewa88 , Lelek, Ounai, Anet.kaa, Enigvaa, SzalonaOna, kic83 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny 😍😍😍
U Kitki beta 12 😍😍😍Nadzieja94, doomi03, dmg111, kar_oliv, Ewa88 , Lelek, Sylwucha, Ounai, Meggi110818, SzalonaOna, kic83 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, jesteście niesamowite! Każda z Was ❤ Tyle miłych słów, aż się wzruszyłam😍😍😍 Dziękuję Wam bardzo 😘 Wszystkie jesteśmy wspaniałe 😊 Pamiętajcie o tym 😘
dmg111, Lalia, doomi03, Inaa89, kic83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnetka, dla mnie szary wygrywa
Zulu, my mielismy taki sam fotelik tylko z baza 2way, a teraz po zmianie na wiekszy tez mamy maxi cosi
Podczytywalam Bożenki, bo podczytywalam i Was na wątkach testowych i gorących od lutego... Jestem tak pozytywnie zaskoczona, tak mocno trzymam za te wszystkie dzielne i cudowne dziewczyny kciuki, ze nie macie pojęcia ❤️😭 To cudownie, ze Kitce się udało. ( Kitka, jesli to czytasz - gratuluje z calego serca, zycze duzo sily i zdrowka!!) Na kazda przyjdzie pora - wierze w to 🎉❤️ Dziewczyny, wiem tez, ze to forum to jedno wielkie wsparcie. Ja gdyby nie dziewczyny z moich wczesniejszych wątków, gdy staralismy sie o poerwsa dzidzie nie wiem gdzie bym teraz byla. Poznalam tyle cudownych osob, a nigdy nie wierzyłam, ze przez internet mozna nawiązać az tak silne relacje.Lalia, doomi03, calanthe, dmg111, Anet.kaa, Zulugula, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny. Jak podnieść progesteron? Tak bardzo się martwię.. Aktualnie 6/7 tydzień beta ok. 16 000 a progesteron po braniu duphastonu 4x1 na dobę 15,2
-
Kleosia34 wrote:Dziewczyny. Jak podnieść progesteron? Tak bardzo się martwię.. Aktualnie 6/7 tydzień beta ok. 16 000 a progesteron po braniu duphastonu 4x1 na dobę 15,2
Duphaston może Ci nie wychodzić w wyniku badania z krwi bo jest syntetyczny, a mimo to i tak pomaga. Jesli nie krwawisz ani nie plamiesz to jest ok.
Chyba predzej luteina wyjdzie w badaniu niz dupek.Lelek, Edyciak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie plamie. Mam tylko bóle podbrzusza. Ale moja gin powiedziała że jak będę miała proga ok . 15 to poronie.. W zeszłym tyg wynik 14,7. Zalecila dupka 4x1 . Jak przez tydzień się nie podniesie do 20 to 3x2 tabletki dupka brać. Wyniki wskazują że jest 15,2. Od jutra zmieniam dawkowanie.
-
Nie cytujcie
Uwaga, spam leci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2020, 23:15
Ewa88 , calanthe, Kleosia34, Sylwucha, Inga28, doomi03, Lelek, casteam, Inaa89, Lalia, Nadzieja94, dmg111, Meggi110818, Nikaa92, Jednorożec89, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Enigvaa, madziulix3, kiniusia270, Zulugula, Stokrotka027, kar_oliv, SzalonaOna, Edyciak, kic83, Wik89 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Ounai, ona jest przecudna ❤❤❤ Rozpływam się 😍
Ounai lubi tę wiadomość
-
Kleosia34 wrote:Nie plamie. Mam tylko bóle podbrzusza. Ale moja gin powiedziała że jak będę miała proga ok . 15 to poronie.. W zeszłym tyg wynik 14,7. Zalecila dupka 4x1 . Jak przez tydzień się nie podniesie do 20 to 3x2 tabletki dupka brać. Wyniki wskazują że jest 15,2. Od jutra zmieniam dawkowanie.
Bzdura wg mnieniepotrzebnie Cie straszy.
Moze poproś zeby zmieniła Ci duphaston na Luteine, bo możliwe ze duphaston Ci po prostu nie wychodzi w badaniu.
Na necie znalazłam takie samo zapytanie to lek. odpisał tak : "Duphaston to związek progesteronu i pomaga, ponieważ działa tak samo jak progesteron, ale nie zwiększa wydzielanie progesteronu. We krwi oznacza Pani przecież stężenie progesteronu, a nie dydrogeteronu (Duphaston) i stąd wynikają Pani wątpliwości."