Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUlaa wrote:28 marca miałam ostatnią miesiączkę
Objawów brak w sumie, może trochę piersi były wrażliwsze, a tak to tylko brak miesiączki ☺️
Gratulacje🥰
U mnie też ciaza w trochę nieodpowiednim momencie - wyszlo zanim zaczelismy sie starac.
Teraz koronawirus, ja malo zarabiam chociaż jeszcze cos zarabiam. Mieliśmy w planach powrot do Polski ale w takiej sytuacji to nie mamy nawet z czym wracać -
SzalonaOna wrote:Dopisałam Cię na naszą pierwsza stronę a płeć już znasz?
SzalonaOna, kar_oliv, Lalia, Annia, Koteczka82, Ounai, kic83 lubią tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widzę że co ciąża to inne objawy albo brak. Ja nie mogłam uwierzyć że jestem w ciąży, bo zero objawów! Może z raz było mi lekko mdlo wieczorem A tak to ani razu nie wymiotowalam, nie byłam senna, piersi lekko bolą, jak przed @ więc już się przyzwyczaiłam. A dziewczyny staraniowe doszukuja się objawów, trochę się nie dziwię ale na prawdę czasami ich po prostu nie ma 🙈 jedyne co to wczoraj i przedwczoraj miałam mega skurcze w lydkach, śpię z poduszka pod stopami i muszę więcej magnezu lykac. Swoją drogą- wiecie że lepiej lykac sam cytrynian magnezu bez b6? Po tym b6 są skurcze. Gin ostatnio mi powiedział...
Wik89 lubi tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
aaa Ulaa! gratulacje! wiedzialam, że nie bedziemy tu długo na Ciebie czekać 😊
Koteczka kciuki za wizytę!
mi kartę ciazy tez dopiero założył tydzien temu, wcześniej u lekarza z nfz mialam wydrukowany taki komplet usg z wszystkimi danymi i to kazal mi nosic, wg mnie przeczuwal że jestem u niego tylko dla skierowania 😀
Lalia, dmg111, Ulaa, Koteczka82 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Wczoraj położyłam się spać i leżę, leżę aż tu nagle taki głód, że szok. Pestki dyni miałam przy łóżku, podjadlam, leżę i leżę i jeszcze większy głód 😅😅😅 poszłam i koło północy jadłam resztę z obiadu czyli makaron z kurczakiem i warzywami i dopiero byłam szczęśliwa i mogłam pójść spać 😁😁😁😁😁😁
Zulugula, Lalia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:No też się dziwię. To jest bardzo ważne zwłaszcza na początku, kiedy Jedziesz na ip czy cokolwiek...
Moja kochana mamusia dziś rano mi powiedziała że tyłek mi urósł i abym się tyle nie objadała bo będę jak szafa. So najs. Lubię tak zacząć dzień. -
nick nieaktualnykłot wrote:Widzę że co ciąża to inne objawy albo brak. Ja nie mogłam uwierzyć że jestem w ciąży, bo zero objawów! Może z raz było mi lekko mdlo wieczorem A tak to ani razu nie wymiotowalam, nie byłam senna, piersi lekko bolą, jak przed @ więc już się przyzwyczaiłam. A dziewczyny staraniowe doszukuja się objawów, trochę się nie dziwię ale na prawdę czasami ich po prostu nie ma 🙈 jedyne co to wczoraj i przedwczoraj miałam mega skurcze w lydkach, śpię z poduszka pod stopami i muszę więcej magnezu lykac. Swoją drogą- wiecie że lepiej lykac sam cytrynian magnezu bez b6? Po tym b6 są skurcze. Gin ostatnio mi powiedział...
Kazda z nas jest inna. Jedna ma dlugi cykl i bedzie miała objawy druga krótki i bez objawów. Nie ma reguły.
Mi zostaje czekać do piątku 🤣 -
kłot wrote:Pewnie tak, tata mówił że mega było widać i mamy później nasze stopy, czy dłonie odbite na brzuchu 😆 jestem bardzo zzyta z siostrą, aczkolwiek też są tego minusy, nigdy nie miałam za wiele koleżanek, jak miałam przyjaciółkę to wspólna z siostrą i byłyśmy we 3, mama posyłała nas do tej samej szkoły, klasy, do gimnazjum i liceum. Nie jest to do końca dobre bo później bliźniak nie odczuwa potrzeby posiadania przyjaciela bo przecież ma zaraz obok swoją "druga połówkę". Dopiero na studiach się rozdzielilysmy. Teraz w osobnych miastach mieszkamy.
I pamiętaj żeby ostro smarować brzuch bo na prawdę przy blizniakach potrafi być mega duży, moja mama niestety miała zmasakrowany po nas brzuch, ale wtedy nie było też takich środków jak teraz.
Nie bałam się że będę miała bliźniaki raczej bo 2 pokolenie ma większą szansę, czyli mój syn.
Wiesz już jakie płci? To dwujajowe czy jednojajowe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2020, 09:26
kłot, Lalia lubią tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Wczoraj położyłam się spać i leżę, leżę aż tu nagle taki głód, że szok. Pestki dyni miałam przy łóżku, podjadlam, leżę i leżę i jeszcze większy głód 😅😅😅 poszłam i koło północy jadłam resztę z obiadu czyli makaron z kurczakiem i warzywami i dopiero byłam szczęśliwa i mogłam pójść spać 😁😁😁😁😁😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2020, 09:28
kar_oliv, Lalia lubią tę wiadomość
-
Koteczka, super że bóle ustępują i jest coraz lepiej 😘
Doomi, oby to był zwiastun nowego początku i mdłości poszły sobie w kat 😁
Anetko, nawet nie słuchaj mamy!! Jak ona w ogóle Ci może coś takiego powiedzieć?! Wiem, że to ciężkie, bo to bliska Ci osoba, ale nie przejmuj się nią w ogóle!! Ja widziałam Twoje zdjęcie i ja tam widzę Gorącą Mamuśke!! 🔥🔥🔥Sylwucha, Koteczka82, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Koteczka, super że bóle ustępują i jest coraz lepiej 😘
Doomi, oby to był zwiastun nowego początku i mdłości poszły sobie w kat 😁
Anetko, nawet nie słuchaj mamy!! Jak ona w ogóle Ci może coś takiego powiedzieć?! Wiem, że to ciężkie, bo to bliska Ci osoba, ale nie przejmuj się nią w ogóle!! Ja widziałam Twoje zdjęcie i ja tam widzę Gorącą Mamuśke!! 🔥🔥🔥Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Apropos tyłeczka, Hot Moms 🔥🔥🔥
Anet.kaa, dmg111, Koteczka82, Annia, SzalonaOna, Sylwucha, kar_oliv, kic83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny