Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anet.kaa wrote:Trzymam kciuki Motylku za wizyty:)
Ale szybko u Was zakładają kartę ciąży, u mnie w Medi jak przyjdę na prenatalne, u mojego doktorka też coś koło tego.Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Motylku, Aniu dziękuję za słowa otuchy 😘 teraz byłam w łazience i już prawie nic nie było więc wydaje mi się, że wszystko jest ok 🙏
SzalonaOna, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Serio? Przecież prenatalne to 11+0 do 13+6, mi kartę ciąży założył w 7+3... Przecież to jest ważny dokument.
U mojego doktorka ciężko powiedzieć, wizytą za 2 tyg więc może wtedy mi założy, choć dziewczyna która mi go poleciła mówiła że jej zakładał w 12.
Tak właściwie to do czego mi ta.karta jest potrzebna? :p -
Anet.kaa wrote:Niestety, kolejną wizytę w Medi mam 27 maja i wtedy babka powiedziała że mam się przed zgłosić do położnej to założą mi kartę ciąży, to będzie chyba 12 tydzień.
U mojego doktorka ciężko powiedzieć, wizytą za 2 tyg więc może wtedy mi założy, choć dziewczyna która mi go poleciła mówiła że jej zakładał w 12.
Tak właściwie to do czego mi ta.karta jest potrzebna? :p
Do szpitala przede wszystkim. -
Hej dziewczyny mnie nadal czyści ale bez żadnego bólu brzucha czy skrętów.
Plamienie nadal jest ale tylko troszkę na papierze jak się wycieram i jak zakładam luteine to na palcu takie ciemne. Nie nasila się ani nie zmienia koloru.
Udało mi się umówić na usg dzisiaj na 18 :45 😉
Motylek kciuki za wizyty ✊SzalonaOna, kar_oliv, Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Ula gratuluję II kresek 😁Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnyUlaa wrote:Halo halo 😄
Jestem i ja! Udało się ☺️
Mówią, że dziecko przychodzi w najbardziej odpowiednim momencie.. U mnie ten moment jest naprawdę najgorszy z możliwych, ale czekałam na to małe i nie zamierzam zrezygnować ❤️ -
Wgl mam cicha nadzieję ze moja wymiotowa historia powoli się wycisza, chociaż nie chce zapeszać
Od 4 dni czuje się znośnie, to znaczy nie miałam sytuacji żebym zdychała caly dzień. Wczoraj i przedwczoraj tylko po jednym przytulanku z porcelana na caly dzień i mimo ze mdłości dalej mecza zwłaszcza z rana zanim zjem i wieczorami najmocniej, no i jak kilka godzin niczego nie zjem (nie moge doprowadzać się do uczucia głodu to wtedy jest ok w miarę), to i tak to dla mnie duzy sukces, zwłaszcza jak sobie przypomnę jak wcześniej siedziałam caly dzień nad miska i kiblem i już opadałam z sił.
Także zbliżający się powoli drugi trymestrze, powierzam w Tobie duże nadzieję 😁😂Lalia, kkasia, Ounai lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Pewnie będę miała brzuch w każdą stronę 😉
I jak tam w bliźniaczym świecie 😊 Nie myślałaś, że możesz też mieć bliźniaki?
I pamiętaj żeby ostro smarować brzuch bo na prawdę przy blizniakach potrafi być mega duży, moja mama niestety miała zmasakrowany po nas brzuch, ale wtedy nie było też takich środków jak teraz.
Nie bałam się że będę miała bliźniaki raczej bo 2 pokolenie ma większą szansę, czyli mój syn.
Wiesz już jakie płci? To dwujajowe czy jednojajowe?
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Hej dziewczyny mnie nadal czyści ale bez żadnego bólu brzucha czy skrętów.
Plamienie nadal jest ale tylko troszkę na papierze jak się wycieram i jak zakładam luteine to na palcu takie ciemne. Nie nasila się ani nie zmienia koloru.
Udało mi się umówić na usg dzisiaj na 18 :45 😉
Motylek kciuki za wizyty ✊Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewula wrote:Piękne gratulacje
Kiedy miałaś miesiączkę? Jakies objawy?
28 marca miałam ostatnią miesiączkę
Objawów brak w sumie, może trochę piersi były wrażliwsze, a tak to tylko brak miesiączki ☺️Ewula, Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlaa wrote:28 marca miałam ostatnią miesiączkę
Objawów brak w sumie, może trochę piersi były wrażliwsze, a tak to tylko brak miesiączki ☺️
U mnie wczoraj bolał mnie jajnik. W nocy obudziły mnie mdłości. Teraz mnie mdli. Cycki bolą ledwo co . Ale z corką w ciąży wogole to nie bolały🤷♀️ nie spiesze sie i czekam cierpliwie. Jak do piątku nie będzie to pojade na bete.