Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Enigvaa wrote:Lalia czy w tej komodzie tez sie sklada przewijak?
Śliczny pokoik. 😍 juz sie nie moge doczekac az naszej ksiezniczce bedziemy urzadzac!
Kochana, to jest Stuva folja z Ikei, tylko my wymieniliśmy gałki. Tutaj przewijak się nie składa, tylko można go albo montować wyżej, żeby służył do przewijania :
Albo go można zamontować niżej i później służy jako biureczko:
Można go też całkiem zdemontować i zostaje po prostu komoda z półką, tylko wysokimi bokami 😉
A i dołączona jest też półka, więc można zamontować albo 4 szuflady, albo 2 szuflady i półkę, albo jedną półkę bez szuflad 👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 18:21
-
Lalia wrote:Kochana, to jest Stuva folja z Ikei, tylko my wymieniliśmy gałki. Tutaj przewijak się nie składa, tylko można go albo montować wyżej, żeby służył do przewijania :
Albo go można zamontować niżej i później służy jako biureczko:
Można go też całkiem zdemontować i zostaje po prostu komoda z półką, tylko wysokimi bokami 😉
A i dołączona jest też półka, więc można zamontować albo 4 szuflady, albo 2 szuflady i półkę, albo jedną półkę bez szuflad 👍
Ja mialam upatrzona sundvik bo przewijak sie sklada w polke ale ponoc jest u mnie niedostepna w ikei. A we wtorek sie wybieramy, zobaczymy jeszcze na miejscu, moze nam sie cos innego spodoba. U Ciebie wyglada to rewelacyjnie
U mnie w ogole ikea ma slaby asortyment
🔸28 lat
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Sylwia, kochana
ja dziś też w niezbyt dobrej formie, kończę torbę dla siebie pakować, jeszcze przekąski muszę do niej wrzucić.
Bardzo się denerwuje poniedziałkiem...
Rzutem na taśmę zrobię jeszcze ćwiczenia na obrót, i niech się dzieje wola nieba, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dziś taki leniwy dzień, córka z mężem na działce a ja się lenię, za spokojnie jak dla mnieSylwucha lubi tę wiadomość
[/url]
Sylwia nie potrzebnie panikujesz ja czy Kic mamy tez Gbs + i nasze dzieci juz urodzone maja się super i są zdrowe !!!
Lalia- Piękny, nic dodać nic ująć.
Moja córka tez ma niby swoj pokój ale nie urzadzalam go bo spala, nadal śpi w mojej sypialni w swoim pokoju ma syf poprostu, zabawki zabawki zabawki ile razy je ułożę tyle razy je rozwali 😅 Szafa bez klamek i uchwytów, bo mala wyrzuca mi rzeczy z niej, a tak nie otworzy ale Twoj pokój jest tak Piękny, naprawde jestem pod wrażeniem ze sama bym jej taki urządziła moze dodala bym jakas pepe czy minnie tylko 🤣Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
kic83 wrote:Sylwia, kochana
ja dziś też w niezbyt dobrej formie, kończę torbę dla siebie pakować, jeszcze przekąski muszę do niej wrzucić.
Rzutem na taśmę zrobię jeszcze ćwiczenia na obrót, i niech się dzieje wola nieba, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dziś taki leniwy dzień, córka z mężem na działce a ja się lenię, za spokojnie jak dla mnie
Dziś chyba taki do dupy dzień. Mąż mnie jeszcze wkurzyl, oparzyłam palucha i jakoś mi tak bez sensu. Jeszcze ten kręgosłup. Brzuch rośnie i chyba kregoslup nie wyrabia. Myślałam, że już na tym etapie wszystko zwalnia...
Jakie bierzesz przekąski? Ja zapakowałam tylko musy z Kubusia, bo pewnie skończy się cc i chyba nie można nic innego za bardzo jeść... A ubranka na wyjście od razu bierzesz? Czy mąż dowiezie? -
Lalia, pokoik sztos! Widać, że dużo serca włożyłaś ❤
Lalia lubi tę wiadomość
-
Ounai
co Ci położne na brzuszek polecały?
Espumisan? 40mg/ml? czy 100mg/ml?
czy
Esputicon?
I jak się nazywały te kompresy żelowe na piersi?
Dziękuję 😘
Ps tą moją listę wyprawkową szpitalną o coś uzupełniałaś, pamiętasz co dostałaś więcej??
PS2. Jak to jest z tą witaminą D3 (400j.m czy 600j.m.) i K? podaje się od urodzenia w kroplach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 19:56
[/url]
Sylwucha wrote:Dlaczego denerwujesz się poniedziałkiem? Bo chyba nie doczytałam. Chodzi o badania?
Dziś chyba taki do dupy dzień. Mąż mnie jeszcze wkurzyl, oparzyłam palucha i jakoś mi tak bez sensu. Jeszcze ten kręgosłup. Brzuch rośnie i chyba kregoslup nie wyrabia. Myślałam, że już na tym etapie wszystko zwalnia...
Jakie bierzesz przekąski? Ja zapakowałam tylko musy z Kubusia, bo pewnie skończy się cc i chyba nie można nic innego za bardzo jeść... A ubranka na wyjście od razu bierzesz? Czy mąż dowiezie?
Ubranka na wyjście moim zdaniem lepiej jest przygotować i zostawić w domu żeby mąż dowiozł bo po co zbierać zarazki szpitalneSylwucha lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Dlaczego denerwujesz się poniedziałkiem? Bo chyba nie doczytałam. Chodzi o badania?
Jakie bierzesz przekąski? Ja zapakowałam tylko musy z Kubusia, bo pewnie skończy się cc i chyba nie można nic innego za bardzo jeść... A ubranka na wyjście od razu bierzesz? Czy mąż dowiezie?
W poniedziałek mam USG i mam się dowiedzieć czy Młody się obrócił głową w dół, doktor mówiła że jeśli nie będzie obrócony to daje mi skierowanie do szpitala na patologie na ten obrót zewnętrzny.
Dodatkowo boję się tym obciążeniem hipotrofią, bo jednak póki co idzie centylowo jak jego siostra 5 lat temu.
O masz Ci los, ale bardzo oparzyłaś?
Co do przekąsek to idę w tym tygodniu do Rosmanana i kupię jakieś soczki (żeby mieć witaminy), batony energetyczne, wafle ryżowe, biszkopty, gofry (bez cukru), może też tak jak Ty kupię te musy.
Tak, schowałam już komplet na wyjście (bodziak długi rękaw+spodnie) + pajac ciepły na to. Nie wiem na ile i gdzie mąż będzie mógł wejść więc wolę już mieć Młodego ubranego tak żeby tylko go włożyć do nosidełka.Sylwucha lubi tę wiadomość
[/url]
Enigva, my tą szafę Pax zamawialiśmy w lipcu a komoda z przewijakiem była niedostępna, pojawiła się kilka dni później, ale e ciągu paru dni wyprzedała i szczerze powiedziawszy codziennie z teściową sprawdzałyśmy czy jest dostępna i jak się pojawiła we wrześniu, to nie jechalismy z mężem do sklepu tylko zamówiliśmy do punktu odbioru i odebraliśmy na następny dzień 😉 więc w sumie dwa miesiące na nią czekaliśmy 🤦♀️
Kic, dziękuję 😘 ja wierzę, że Twój synek zdąży się obrócić przed porodem, że natura zdziała swoje i będziesz mogła spokojnie rodzic SN ✊ a dostawka już Ci przyszła?
Sylwia, dziękuję, zwierzątka musiały być 😍nie martw się kochana tym GBS, to jest dość powszechne i jak się o tym wie, to profikatyka super działa 😘 jeśli nie możesz penicyliny, to na pewno jest jakaś inna opcja, nie przejmuj się 😘
Bardzo Ci życzę, żeby kolejny dzień był już dla Ciebie łaskawy 😘 a co do bólu pleców, to mi Anetka i Edyciak polecały ukłon japoński i powiem Ci, że mi pomaga 👍 klękasz sobie normalnie na podłodze, łączysz pięty, a kolana rozkładasz na boki, tak żeby brzuszek był pomiędzy i pochylasz się do przodu wyciągając ręce i tak sobie chwilkę "leżysz" 😉 mi jak za długo się pochylałam to cierpły pachwiny ale jak nie urok to sraczka, przynajmniej plecy nie bolały 😅
Stokrotko, dziękuję 😘dawniej ten pokój był skladzikiem-magazynem, jak się synek urodzi to dalej będzie pełnił tą funkcję tyle że dla małego a nie dla nas 🤣 czyli będzie tam wanienka, wózek, fotelik, rozstawione na suszarce pranie i wszystkie jego zabawki, bo ja planuje go tam kłaść tylko w dzień, a na noc będzie z nami w sypialni 😁 ale ze i tak musieliśmy zrobić remont, to od razu zrobiliśmy "na lata" żeby nie wydawać kasy kilka razy 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 19:15
Sylwucha lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Sylwia, kochana
Dziś taki leniwy dzień, córka z mężem na działce a ja się lenię, za spokojnie jak dla mnie
Kic puść synowi tą muzyczkęu nas byla nr 1 i młody od razu reagował, prężył się i kręcił zeby sobie dobrze posłuchać, a ja sobie lezalam i się relaksowalam 😛 xD
https://youtu.be/JLsomqe8un4Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
-
Doomi, mi też się nie wyświetlają 🤷♀️
Kar, w sumie żeby doprowadzić ten pokój do obecnego stanu to nam 2 miesiące zeszły 😅
I to z pomocą teścia, mojego taty i brata 😅kar_oliv lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:W poniedziałek mam USG i mam się dowiedzieć czy Młody się obrócił głową w dół, doktor mówiła że jeśli nie będzie obrócony to daje mi skierowanie do szpitala na patologie na ten obrót zewnętrzny.
Dodatkowo boję się tym obciążeniem hipotrofią, bo jednak póki co idzie centylowo jak jego siostra 5 lat temu.
O masz Ci los, ale bardzo oparzyłaś?
Co do przekąsek to idę w tym tygodniu do Rosmanana i kupię jakieś soczki (żeby mieć witaminy), batony energetyczne, wafle ryżowe, biszkopty, gofry (bez cukru), może też tak jak Ty kupię te musy.
Tak, schowałam już komplet na wyjście (bodziak długi rękaw+spodnie) + pajac ciepły na to. Nie wiem na ile i gdzie mąż będzie mógł wejść więc wolę już mieć Młodego ubranego tak żeby tylko go włożyć do nosidełka.
Też może skoczę do ross, po takie lekkie przekąski. Dzięki za podpowiedź.
A czujesz ruchy dzidzi? Może jednak się obrócił 😉 Ja ostatnio nie ogarnęłam 😂
To jakby się nie obrócił, to od razu szpital? Kurde, a tak książkowo, to kiedy powinien się obrócić?