Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Laila, piękny ten pokoik
zazdroszczę, że macie taki pokoik dla Synka, u nas mała dostanie jedną sciane w sypialni ma której jeszcze nie wiem czy łózeczko z komodą się zmieszczą 🤣
Kicku, bedę mocno za Ciebie trzymać kciuki i za Twojego synka aby się obrócił i nie robił już mamusi stracha.
Moja córka pod ma mała głowe (po ojcu), krótkie nogi (po mnie) i duży brzuch - po babkach 🤣 bardzo jestem ciekawa ile będzie ważyć w poniedziałek.
Kupiliśmy w końcu wózek, tzn zamówiliśmy. Bobowózki są spoko, dostałaliśmy fajny rabat więc nie było co się zatanawiać. Będzie Anex SZARY
Szary mój faworyt
Dziękuję za kciuki 😘
Nie martw się, u nas Młody też szaleństwo, komodę będzie miał z przewijakiem i z Chicco Next2me
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:Kicku zamawiałam na tej stronie, podobno mają sklep stacjonarny w Warszawie. https://www.cartersoshkosh.pl/pl/index
Na limango też są często fajne promki na ich ciuchy. Bardzo fajnie, że mąż będzie z Tobą miesiąc!
Sylwia to nie jest tak, że na GBSa jest tylko penicylina. To się daje w pierwszej kolejności, ale są antybiotyki zastępcze jakby. U nas w szpitalu pod względem jedzenia jest spoko, jest po 6 posiłków. Na sali porodowej ciągle dostawałam jedzenie. A o północy jak mnie postawili to przynieśli sucharki. Rano już śniadanie normalnie.
Lalia nie mogę napatrzyć się na pokoik Twojego synka! Jest piękny! 🤩
Annia
dziękuję za przypomnienie sklepu, rzeczywiście są w Warszawie, i to ode mnie 10 min autem
Jak Wam się karmi? Bolą piersi?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Bardzo bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi!!!
😚
Jeszcze polecam wziąć druga paczkę mokrych chusteczek zamiast papieru toaletowego po dwójeczce. Bo jednak tam wszystko jest obolałe a mokre chusteczki łatwiej sobie poradzą z tematemkic83 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Zulugula wrote:Lalia pokoik cudny 🥰
Domi tez mi nie wyświetla dzis 🤔 ostatnio dość często
Dziewczyny gdzie zaopatrywalyscie się w apaszki śliniaczki ? Losowo w smykach lub hm ? W sumie chyba tylko tego mi brakujeBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Skuszę się na przescieradło do gondoli Colorstories, firmy polecanei przez Ounai.
Który wzór brać do szarego wózka?
czy
Lalia lubi tę wiadomość
[/url]
kic83 wrote:
Ja liczę na fajne promocje od nich na targach w Niedziele, chciałabym kupić pojemnik na akcesoria i może kosmetyczkę - przydaje się kosmetyczka przy takim maluchu np na wyjazdy czy to zbędna rzecz?kic83 lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Dziewczyny, szczególnie pamiętam że pisała to Qunai, o jakim foteliku Cybexa wspominałyście aby go omijać i dlaczego?
Dla mnie kosmetyczka dla dziecka to zbędna rzecz. Ja mam duża kosmetyczkę, jak gdzieś wyjeżdżamy to pakuję w nią wszystkich łącznie z witaminami czy lekami typu ibuprom.
Kic, jak dla mnie to drugie. Z resztą mi się tak podoba ten drugi wzór że miałam brać jako pokrowiec na przewijak ale ostatecznie postawiłam na ten z różowymi akcentami.kic83 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:Aton - pozycja dziecka jest zła. Dziecko jest w nim przygięte i w efekcie przygina główkę w czasie jazdy przez co może mieć problemy z oddychaniem. Często też dzieci nie chcą jeździć w tym foteliku, płaczą a rodzice niepotrzebnie się stresują.
Dla mnie kosmetyczka dla dziecka to zbędna rzecz. Ja mam duża kosmetyczkę, jak gdzieś wyjeżdżamy to pakuję w nią wszystkich łącznie z witaminami czy lekami typu ibuprom.
Kic, jak dla mnie to drugie. Z resztą mi się tak podoba ten drugi wzór że miałam brać jako pokrowiec na przewijak ale ostatecznie postawiłam na ten z różowymi akcentami.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Wysłałam po południu wynik GBS do mojego lekarza, to teraz mi odpisał, że to nic złego i że jutro zadzwoni i wszystko wyjaśni. On też nie śpi po nocach. Moj mąż mówi, że jego chyba te cipki nakręcają 😂
Kic, zaszalej i bierz dwa 😉 Chociaż mi osobiście bardziej podoba się ciemniejsze 😉kic83, Anet.kaa, dmg111, kar_oliv, Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:Sylwia ja też nie mogę zasnąć, leżę i martwię cukrem na czczo, bo pewnie będzie wysoki z niewyspania 🤯🤯
Ciekawe czemu Twój doktorek nie śpi. Może zabalował gdzieś w sobotnią noc😜
A co z Twoimi cukrami? Tak szaleją? Jak się nie wyśpisz, to cukier wzrasta?dmg111, Iryska, Lalia lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Dziewczyny, szczególnie pamiętam że pisała to Qunai, o jakim foteliku Cybexa wspominałyście aby go omijać i dlaczego?
Aton mieliśmy go.. nic nie pomagało w tym foteliku .. straszny był.. szybko sie pozbyłam i kupiłam jakiś inny.. dziecko aż chrapalo !! Niemowlę !! Taka tam pozycja dziecka .. bałam się ze mi się udusi tfu tfu .. nie pomagały żadne regulacje tego fotelika.. nie powinien być dopuszczony do sprzedaży moim zdaniemDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Ale mam masakryczną noc, nie śpię od 1, nijak nie mogę zasnąć, do tego odczuwam lekkie kwasy i nie mogę znaleźć sobie pozycji 🥴
Co do atona, pamiętam, że go odradzalyscie, a babka w smyku go nam proponowała jak gdyby nigdy nic, więc jej mówię, że slyszalam, że kiepskie ma opinie a ona "no skarżą się ludzie, że dziecku głowa opada" 🤦♀️ a mi ręce opadły.
Oddam majątek za sen!!
💙
💗 -
Iryska wrote:My kupiliśmy atona. Ale nam sprzedawca mówił o tym , że na to często rodzice narzekają, że głowa opada. A to podobno wynika ze złego ustawienie wysokości zagłówka w tej podkładce, trzeba to mieć dobrze wyregulowane. Mówił, że jak będzie problem to żeby podjechać z dzieckiem i nam wyreguluje 👍👍
Suzi właśnie tak nam facet w Bocku powiedział. U mnie dwieście koleżanki mają Atona i obydwu doradzili taki zakup w sklepie i zarówno u jednej jak i u drugiej dziecko wyje w aucie. Możliwe, że zbieg okoliczności po prostu, choć w Bocku facet pokazywał nam właśnie dlaczego nie jest Aton polecany i porównywał pozycje w Atonie do Avionauta Pixela i Clouda. I w Atonie dziecko tak jakby siedziało a nie półleżało. No i najlepiej zobaczyć sobie samemu w sklepie mając obok te foteliki.
Ja mam koszmarna noc. Mała nie śpi, syn śpi ale z nami, mąż tak chrapie że z salonu słychaćBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Sylwia da się podać paczkę. Trzeba zostawić opisana imieniem nazwiskiem, oddział i numer sali. I kilka razy dziennie polożne/salowe schodzą po paczki i przynoszą.
Ounai mój dzisiaj też ma gorsza noc.Karmisz tylko piersią czy dokarmiasz też MM?
Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja się na siku obudziłam i nie śpię bo myślę za dużo o wszystkim
Ounai,
współczujęa czemu nie śpi, karmicie się? Płacze?
Annia
A u Mikiego co się dzieje?
Zulu
Usnęłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2020, 04:47
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność