Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai, jesteś po rozmowie z doradcą chustonoszenia. Jaką chustę wybrać dla noworodka? W sensie jaki splot, gramaturę itd??
Zulu, dzięki za cynk, już patrzę 😘 -
kic83 wrote:No cóż, to wszystko przez Ounai
kupiłam przescieradło do gondoli, była jakaś promocja i odbiór osobisty koło mojego domu
wstaw zdjęcieBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
i jeszcze donoszę, że na blizejciebie.pl jest krem na mróz hipp za 18zł (czyli najtaniej w necie), darmowa dostawa uż od 59zł i osłonki na brodawki medela za 32zł czyli też fajna cena , podkłady bella mama i majty też taniej, więc jak ktoś nie ma to akurat idzie dorzucić do darmowej dostawy
Lalia, kiniusia270 lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Ounai wrote:Hahaha, czemu przeze mnie?
Bo chwaliłaś firmę 😚Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:i jeszcze donoszę, że na blizejciebie.pl jest krem na mróz hipp za 18zł (czyli najtaniej w necie), darmowa dostawa uż od 59zł i osłonki na brodawki medela za 32zł czyli też fajna cena , podkłady bella mama i majty też taniej, więc jak ktoś nie ma to akurat idzie dorzucić do darmowej dostawy
Oj tak, bliżej ciebie fajny sklep i ekspresowa dostawa!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Ounai wrote:Nie cytujcie
Kocyki z colorstories są hiper drogie i hiper super zarabiste. Mieciutkie i w ogóle. Polecamy z Martusią!
[
Rośnie w oczach krolewna 😍Ounai lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Ounai, jesteś po rozmowie z doradcą chustonoszenia. Jaką chustę wybrać dla noworodka? W sensie jaki splot, gramaturę itd??
Zulu, dzięki za cynk, już patrzę 😘Lalia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai
a Ty robiłaś to szczepienie na krztusiec? Czy tylko Annia?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Zulu, na bliżejciebie zamówiony hipp na niepogodę, muszle laktacyjne, dwa opakowania chusteczek nawilżanych i kapsułki Jelp 🤣👌
Zulugula lubi tę wiadomość
-
calanthe wrote:Jeśli chodzi o kosmetyki do pielęgnacji, my lubimy z babydram. Nie wszystkie mają super dobry skład, ale jest kilka naprawdę fajnych i godnych uwagi 🙂
Ja planuje kąpać w kilku kroplach oleju migdałowego. Mam z Lulalove i jest REWELACYJNY, eliksir na brzuszek i twarz.
Dodoatkowo polecam myjki/pieluszki z Lulalove, ostatnio piorąc wszystko widziałam ogromną róznice, milutkie aż ma się ochotę przytulić. Ja kupiłam szczotkę z myjką w zestawie. -
suzi1994 wrote:Ounai a jak obecnie z karmieniem? Jest Ok ? Już tak nie boli? Masz pokarm ? Dokarmiacie się mm? Jak pobudki w nocy?
Mm w ogóle nie dokarmialam. Jakoś tak uwierzyłam sobie, że mam na tyle pokarmu, żeby mała nie była głodna, nawet jak były słabsze dni.
Kic, ja się nie szczepiłam. Jakoś nie ogarnęłam tego.kic83 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
calanthe wrote:Lalia wiem, pytanie nie do mnie. Ja też zielona w temacie chustonoszenia. Co prawda z córką próbowałam na elastycznej, bo dostałam, ale jakoś mi nie podeszło. Teraz chcę spróbować z tkanymi. Poczytywałam tutaj https://www.pracowniawiezi.pl/noszenie-dzieci/jak-wybrac-pierwsza-chuste-do-noszenia-dziecka/ może i Tobie się przyda 🙂
Calanthe! 💚
Pisałam do Ounai, bo wiem, że ona coś próbowała, nie wiedziałam, że Ty też, dzięki za opinie i link 😘calanthe lubi tę wiadomość
-
My dziś mieliśmy sesję zdjęciową 🧡 nie mogę się doczekać efektów 🧡
kic83, Lalia, calanthe, Inaa89, doomi03, Ounai, SzalonaOna, dmg111, Sylwucha, Annia, kar_oliv, Ewa88 lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Annia wrote:Pierwsza kąpiel za nami. Co to był za krzyk! Jestem cała mokra z mężem że stresu! 😵
My mamy Lipikar z LaRoche, w szpitalu nawet próbki rozdają z tego.
Jej Annia
też tak mieliśmy z córką 😱
To był dla mnie zawsze horror, a to jeszcze były czasy, że mówili że trzeba codziennie!
Zawsze jak ona płakała to ja razem z nią 😞Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność