Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotka027 wrote:Ja zgubiłam tzn niewiem co zrobiłam z nimi po dzis dzien ale no posiałam paszport mój i męża . Malo tego ,że mieszkamy w Niemczech a byly nam potrzebne na urlop a maz jest na wizie itp. Koszty ogromne, bo za sam moj paszport zaplacilam 300 euro w konsulacie a o meza musieliśmy niezle Ambasadę tutaj i w Albani ruszyć znajomościami,żeby mu wyslali tutaj spowrotem do De . Ogólnie duzo stresu 🙄 Maz wypomina mi do dziś, a dzisiaj szukałam dowodu rejestracyjnego od auta bo wsiąkł i oczywiście ja winna znowu😅 Tez nie mam pojęcia gdzie jest.
Teraz już co zginie będzie na Ciebieja kiedyś przyznałam się do wyrzucenia kilku rzeczy i to dziś jak mąż nie może czegoś znaleźć to jest na mnie.
Ja z ciążowych głupst to już Wam kiedyś pisałam, zamiast 19m2 gresu na ścisny w lazience kupiłam 9m2 i na moje nieszczęście nie dało się dokupić tej samej serii, i mąż musial dwa razy wszystko nosić aby zwrócić i wnieść nowy -
Sylwucha wrote:Lalia, Ty Aniele 👼Ja bym w życiu nie wytrzymała. Jeszcze kolację zrobiłaś. Wow! U mnie to od razu obmyślam plan morderstwa 😎 Mój mąż jest niestety podobny do swojej matki. Jak mnie wkurzy i później zaśnie, to patrzę tak na niego i wyobrażam sobie, że dusze ich dwoje poduszką 😂 Od razu mi się lepiej śpi 😎 Takie tam fantazje 🤣🤣🤣
My to raczej należymy do tych "włoskich" małżeństw 😉 On skorpion, ja koziorożec - mieszanka wybuchowa 💣 A jak mu coś jeszcze nie idzie, to się zaczyna jazda 😎 Już mam świadomość, że te nasze dwa żyjątka raczej pokorne nie będą 🤨Sylwucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInga28 wrote:Kurde ale gdzie mam sprawdzić? Przepisał mi to lekarz
to teraz mnie zmartwiłaś i nie wiem co robić
musiałabym poszukać jutro w papierach
-
nick nieaktualny
-
Sylwia, wyobraziłam to sobie 🤣🤣🤣
SzalonaOna, Sylwucha, dmg111, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Lalia, Ty Aniele 👼Ja bym w życiu nie wytrzymała. Jeszcze kolację zrobiłaś. Wow! U mnie to od razu obmyślam plan morderstwa 😎 Mój mąż jest niestety podobny do swojej matki. Jak mnie wkurzy i później zaśnie, to patrzę tak na niego i wyobrażam sobie, że dusze ich dwoje poduszką 😂 Od razu mi się lepiej śpi 😎 Takie tam fantazje 🤣🤣🤣
My to raczej należymy do tych "włoskich" małżeństw 😉 On skorpion, ja koziorożec - mieszanka wybuchowa 💣 A jak mu coś jeszcze nie idzie, to się zaczyna jazda 😎 Już mam świadomość, że te nasze dwa żyjątka raczej pokorne nie będą 🤨
Uwielbiam Cię 😂😘Sylwucha, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
5 lat temu się nad tym nie zastanawiałam, ale czy do nosidełka/fotelika do auta są jakieś dedykowane śpiworki/kocyki/otulacze?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:5 lat temu się nad tym nie zastanawiałam, ale czy do nosidełka/fotelika do auta są jakieś dedykowane śpiworki/kocyki/otulacze?
Kicuś, mnóstwo jest 😉
Ja mam z Sensillo taki mega gruby śpiworek.
Tu jest z babysteps kocyk ocieplany
https://babysteps.pl/pl/sen-i-otulenie/905-ocieplony-kocyk-do-fotelika-happy-bear-cappucino.html
A jak wejdziesz w allegro to pokażą Ci się ceny od 30 do 300 zł 😅 więc do wyboru, do koloru 👍kic83 lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Kicuś, mnóstwo jest 😉
Ja mam z Sensillo taki mega gruby śpiworek.
Tu jest z babysteps kocyk ocieplany
https://babysteps.pl/pl/sen-i-otulenie/905-ocieplony-kocyk-do-fotelika-happy-bear-cappucino.html
A jak wejdziesz w allegro to pokażą Ci się ceny od 30 do 300 zł 😅 więc do wyboru, do koloru 👍
Dziękuję 😘
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Ounai wrote:A co to, wszyscy śpią?
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Fatalna noc, pobudka co godzinę 😳 juz nie wiem czym mam się obłozyc żeby było w miarę
wygodnie 🤷♀️A🩷 27.11.2020
M🩵02.07.2025 -
Maniaaa. wrote:Ja też mam bezsenną nockę 🙈 nie dość że co chwilę pobudka, mała ma imprezę i spać nie idzie to już o 4.30 wstałam zjeść "śniadanie" bo mnie głodówka dopadła 😅🙈
Jestem jak pijana. Jadę zaraz do laboratorium na pobranie krwi 😑Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Fatalna noc, pobudka co godzinę 😳 juz nie wiem czym mam się obłozyc żeby było w miarę
wygodnie 🤷♀️ -
SzalonaOna wrote:Inga! Wiem! Przepisali mi Isoptin, ten jest zdecydowanie bezpieczniejszy. Przemysl, ja czytałam różne info o Metocard ie, wiem, że gin chętnie go przepisują, ale np mój kardiolog za głowę się łapał kto mi to dał i jeszcze w ciąży 🤦♀️
Inga a może idź też do kardiologa. Mnie ginekolog przy wysokim pulsie skierował, nosiłam holter i echo serca miałam. Wyszło że takie puls powyżej 105 dwa razy miałam, a średni 89, więc okazało się że tragedii nie ma, ale ma kontrolować, dużo magnezu i potasu łykać i jeśli z moich pomiarów będę miała powyżej 110 przez 3 dni z rzędu, mam do niej wrócić.
Mi też wspominała o Metocardzid, że niby bezpieczny w ciąży, ale woli nie dawać jeśli nie ma takiej konieczności.O ❤️
Z ❤️