Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:To ja na mojego męża nie moge narzekać, robi prawie wszystko w domu teraz. Po zakupy, gotowanie, pranie itp. Zanim zaszłam w ciążę rowniez dzieliliśmy obowiązki domowe. A po urodzeniu chcemy zrobić tak aby był miesiac w domu. Wezmie tydzien urlopu, tydzien opieki i 2 tyg tego ojcowskiego urlopu. Tylko u nas wiecie jeszcze szkolni chlopcy wiec wole miec go dluzej w domu. Ale pracuje tez od 7 do 15. W domu jest 15.15 wiec i tak nie ma tragedii jak juz wroci do tej pracy.
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Ty przynajmniej z jednym dzieckiem na pokładzie.
O 3:30 przyszła moja córka, rozwaliła się, mąż chrapał, więc poszłam do niej do pokoju do łóżka z zasnelam po 1.5 hona wstała o 6 o znów pobudka i teraz zamiast spać nie śpię ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa88 wrote:Motylku a ile godzin po ostatnim posiłku mierzysz cukier na czczo?? Ja mimo, że nie mam stwierdzonej cukrzycy mam rano codziennie kontrolować poziom glukozy...
Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Wysoki puls najprawdopodobniej jeśli nie jest to jakieś zaburzenie chorobowe, to wynika z tego, że masz niskie ciśnienie, możliwe, że pijesz za mało wody, masz zbyt gęstą krew i dlatego tak się dzieje.
PS. Ja tak mam, ciśnienie 80/65 i puls 155 ostatnio - serce po prostu musi wykonać kilka razy cięższą pracę, aby przepompować tą gęstą krew i dostarczyć ją do wszystkich komórek w ciele.30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
kic83 wrote:Ounai
jak u Ciebie,jak dajesz radę?BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Powiem wam że jedzenie mogłoby dla mnie nie istnieć. Zmuszam się żeby jest w miarę normalne posiłki ale nic mi nie smakuje.
Dzisiaj gotuje pomidorową i spagetti carbonara bo normalnie uwielbiam ale teraz mnie odrzuca.
No i śpię co najmniej 12 godzin na dobę i kleszcze jestem senna przez dzień -
Jednorożec89 wrote:Powiem wam że jedzenie mogłoby dla mnie nie istnieć. Zmuszam się żeby jest w miarę normalne posiłki ale nic mi nie smakuje.
Dzisiaj gotuje pomidorową i spagetti carbonara bo normalnie uwielbiam ale teraz mnie odrzuca.
No i śpię co najmniej 12 godzin na dobę i kleszcze jestem senna przez dzień30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
nick nieaktualny
-
A a propos wizyt. Motylku przełóż mi proszę na wtorek na 10.30
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Cześć kobietki 😘
Współczuję Wam ciężkich nocy 😔 mam nadzieję, że w ciągu dnia będziecie mógłby odpocząć, albo zrobić sobie mini drzemkę 😉
Ja poszłam spać coś ok 23, a wstałam o 9:20 😳 oczywiście były 4 pobudki na siusiu 🤷♀️ ale ja chyba tak reaguję na pogodę, wczoraj u nas był upał i mimo że nic prawie nie robiłam to byłam padnięta, a dzisiaj już jest chłodniej i lepiej mi się spało i jakoś funkcjonuje 👍
Jakie macie palny na dzisiaj? Co dobrego na obiad? 😍
Ja mam ugotowaną kapustę z grzybami od mamy, więc dorobię tylko naleśniki i będą krokiety 😁
Jak mąż wroci z pracy to zaczniemy ogarniać powoli mieszkanie, bo w sobotę mamy gości z 7 msc córeczką na obiedzie, więc jutro zostawiłabym sobie dzień na pieczenie jakiegoś deseru😅Inaa89, Ounai lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Cześć kobietki 😘
Współczuję Wam ciężkich nocy 😔 mam nadzieję, że w ciągu dnia będziecie mógłby odpocząć, albo zrobić sobie mini drzemkę 😉
Ja poszłam spać coś ok 23, a wstałam o 9:20 😳 oczywiście były 4 pobudki na siusiu 🤷♀️ ale ja chyba tak reaguję na pogodę, wczoraj u nas był upał i mimo że nic prawie nie robiłam to byłam padnięta, a dzisiaj już jest chłodniej i lepiej mi się spało i jakoś funkcjonuje 👍
Jakie macie palny na dzisiaj? Co dobrego na obiad? 😍
Ja mam ugotowaną kapustę z grzybami od mamy, więc dorobię tylko naleśniki i będą krokiety 😁
Jak mąż wroci z pracy to zaczniemy ogarniać powoli mieszkanie, bo w sobotę mamy gości z 7 msc córeczką na obiedzie, więc jutro zostawiłabym sobie dzień na pieczenie jakiegoś deseru😅
Ojej, takie maluszki są słodkie!
My w sobotę ROBIMY URODZINY Z w bawialni, bo miała we wtorek... Ogólnie spoko, ale ustaliła to jej matka, a w sobotę są akurat moje urodziny... Nie sądzę, że ktoś o nich pamięta niestetyInaa89 lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:A w ogole to nie wiem czy mi sie dziecko nie obrocilo nogami do dolu, mam wrazenie, ze czuje w dole kopniaki... liczylam, ze dzisiejszy basen pomoze, ale nadal tak czuję... no nie wiem 😀
Moze to rączki. Moj tez potrafi tak piastkami naparzać, ze nornalnie pomyliłabym to z kopniakami gdyby nie to, ze czuje ze jednak nóżki mi uciskaja na przepone i zebra, a na dole wciąż odczuwam czkawki więc na pewno dalej siedzi głową w dół.Wik89 lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Lalia, Ty Aniele 👼Ja bym w życiu nie wytrzymała. Jeszcze kolację zrobiłaś. Wow! U mnie to od razu obmyślam plan morderstwa 😎 Mój mąż jest niestety podobny do swojej matki. Jak mnie wkurzy i później zaśnie, to patrzę tak na niego i wyobrażam sobie, że dusze ich dwoje poduszką 😂 Od razu mi się lepiej śpi 😎 Takie tam fantazje 🤣🤣🤣
My to raczej należymy do tych "włoskich" małżeństw 😉 On skorpion, ja koziorożec - mieszanka wybuchowa 💣 A jak mu coś jeszcze nie idzie, to się zaczyna jazda 😎 Już mam świadomość, że te nasze dwa żyjątka raczej pokorne nie będą 🤨
Sylwia u nas to będzie dopiero mieszanka wybuchowa xD Moj S koziorożec, ja baran, a Kacper najpewniej będzie Skorpionem 😂 talerze będą latać 🤣Lalia, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:U mnie jeszcze krupnik z wczoraj, także dziś mam luz. Odkurzę tylko mieszkanko i mogę leżeć i oglądać serial, w końcu! 😍
Ojej, takie maluszki są słodkie!
My w sobotę ROBIMY URODZINY Z w bawialni, bo miała we wtorek... Ogólnie spoko, ale ustaliła to jej matka, a w sobotę są akurat moje urodziny... Nie sądzę, że ktoś o nich pamięta niestety
Motylku, chętnie bym się wprosiła na krupnik 🤭😋
Robią urodziny Z w dniu Twoich urodzin?? Trochę bardzo kiepsko...
Nie martw się, my Ci tu pięknie odśpiewamy sto lat i wypijemy wirtualne zdrówko 🌷doomi03, SzalonaOna lubią tę wiadomość