Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIryska wrote:Czemu źle? Boisz się picia tej glukozy czy wyniku?
Boję się, że zwrócę.
I boję się, że wyjdzie mi cukrzyca. 😔
Ostatnio jestem bardzo senna po posiłku, a to może być objaw cukrzycy. Choć nigdy glukoza mi poza normą nie wyszła -
Laila
ja już bym Ci tą pizzę szybciej zrobiła, jakaś masakra.
Ja bym nie zapłaciła,i nie dzieje się że byłaś wkurzona!!!Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Edyciak wrote:I jednego i drugiego.
Boję się, że zwrócę.
I boję się, że wyjdzie mi cukrzyca. 😔
Ostatnio jestem bardzo senna po posiłku, a to może być objaw cukrzycy. Choć nigdy glukoza mi poza normą nie wyszłaEdyciak lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Dziewczyny ja się rzadko udzielam , bo nie mam za bardzo czasu, w pracy nie mam jak, po pracy śpię z 2godziny, 3-4 godziny życia i dalej spać. .masakra, dalej mnie trzyma...Ale czasami wchodzę i was podczytuje, często nie mam wiedzy na wasze tematy mamuśkowe, żeby się wypowiadać :p czuje się jeszcze jak dziecko we mgle, o tylu rzeczach nie wiem, wszystko jeszcze przede mną..czasami łapie mnie poczucie winy, że nic nie czytam jeszcze, nie dowiaduje się...mam nadzieję że wkrótce, jak odżyje, to się to zmieni, bo jestem raczej z tych co dużo czytają, szperają i się interesują
-
Co polecacie na smarowanie ciałka żeby zapobiec rozstępom? Kojarzę kiedyś wysyłałyście chyba jakiś olejek z rossmanna? Od którego tyg ?
-
Edyciak wrote:A ja się boję krzywej cukrowej... W poniedziałek robię. Źle się nastawiłam do tego badania... 😕
Spokojnie, też miałam pełne gacie przed tą krzywa, a okazało się wcale nie tak źle, glukoza naprawdę znośna, a z dobrą książka pod ręką te dwie godziny w przychodni całkiem szybko mi zleciałydmg111, kar_oliv, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Co polecacie na smarowanie ciałka żeby zapobiec rozstępom? Kojarzę kiedyś wysyłałyście chyba jakiś olejek z rossmanna? Od którego tyg ?
Od 2 trymestru ja używam i polecam Palmers na rozstępy i w pierwszej i w drugiej ciąży, do tej pory nic mi nie wyszłoTajka, kiniusia270 lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnyTajka wrote:Co polecacie na smarowanie ciałka żeby zapobiec rozstępom? Kojarzę kiedyś wysyłałyście chyba jakiś olejek z rossmanna? Od którego tyg ?
-
Sylwucha wrote:Herbata z cytryną 😉 i syropek (miód+cytryna+czosnek+cebula+imbir)
Napar z imbiru / płukanka wody z solą / czosnek / Gorąca herbata z dodatkiem soku malinowego / rumianekIryska lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
Tajka wrote:Dziewczyny ja się rzadko udzielam , bo nie mam za bardzo czasu, w pracy nie mam jak, po pracy śpię z 2godziny, 3-4 godziny życia i dalej spać. .masakra, dalej mnie trzyma...Ale czasami wchodzę i was podczytuje, często nie mam wiedzy na wasze tematy mamuśkowe, żeby się wypowiadać :p czuje się jeszcze jak dziecko we mgle, o tylu rzeczach nie wiem, wszystko jeszcze przede mną..czasami łapie mnie poczucie winy, że nic nie czytam jeszcze, nie dowiaduje się...mam nadzieję że wkrótce, jak odżyje, to się to zmieni, bo jestem raczej z tych co dużo czytają, szperają i się interesują
teraz najważniejsze jest abyś dużo.wypoczywała jeśli organizm tego potrzebuje
Do smarowania brzuszka dla mnie świetny jest olej ze słodkich migdałów, oliwka z Babydream z Rosmana, Palmers na rozstępy i podobno dobra jest Mustella natomiast jeszcze nie używałam.dmg111, Tajka, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Edyciak wrote:A ja się boję krzywej cukrowej... W poniedziałek robię. Źle się nastawiłam do tego badania... 😕
Glukoza cytrynowa całkiem dobra jest, a nuda znośna, popatrzysz w tel albo poczytasz książkę i minie Ci ten czas.
Miej ze sobą coś do zjedzenia i picia.
dmg111, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Annia, chciałam odciągnąć trochę mleka żeby mieć do posmarowania Marcie buzi i po 7 min nie uzbierało się nawet 10ml więc jak widać laktator nie jest wyznacznikiem ilości mleka w piersi, bo Marta jest tylko na piersi i ładnie przybiera. Tak, że nie martw się tym ile udało Ci się ściągnąćBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
dmg111 wrote:Krzywa nie jest taka zła, ja miałam dzięki Wam glukoze cytrynową i mi smakowała 😂
Oliwka z Rossmanna też jak dla mnie jest całkiem fajna 😍 W ogóle wstyd się przyznać, ale wcześniej nie smarowałam się balsamami ani nic, zawsze pełno kupowałam, ale nie miałam nawyku się smarować, teraz cała się smaruje oliwką rano i wieczorem i ciało jest całkiem inne 😍 Obiecuje sobie, że nigdy nie przestanę! Skóra jest gładka i milusia 😍
Mam tak samo i całe życie miałam , nie lubię sie smarować i właśnie nie mam nawyku, czasem mi się nie chce, jeden balsam mogę mieć na rok albo i dłużej haha ale właśnie muszę jakoś się przestawićWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2020, 22:11
dmg111 lubi tę wiadomość
-
A propo smarowania to mąż mi właśnie wymasował plecy i wysmarował brzuszek, boczki i pośladki. Na koniec zadał pytanie "cipkę też?", a ja "no co Ty" 😂
Libido -200dmg111, Lalia, Sylwucha, SzalonaOna, Ounai, kar_oliv, Annia, Edyciak, Stokrotka027, Marti29, Ewa88 , Julik lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność