Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Iryska wrote:Kic ja mam dzisiaj wizytęi będę się dowiadywać o magnez, bo też nie wiem co z nim zrobić, zostawic czy odstawić 🙂
Z tym magnezem to Ciotka mi mówiła, że zapomniała odstawić przed porodem i dlatego skurczy nie miała. Też swojego lekarza będę pytała do kiedy mam brać magnezO ❤️
Z ❤️ -
Dzień dobry. ☺️
Mój mąż też jest Mugolem i to takim wojującym. 😂 Lalia trzymam kciuki za wyniki krzywej!
U nas znowu ciężka noc, bo dużo się cyckaliśmy.
Była położna, Mikołaj ładnie przybrał waży 3400 g, te ilości MM które podaje wg niej są śladowe, określiła że to deserek. ☺️ Da mi namiary na fizjoterapeute, mówi, że rzeczywiście skraca stronę jedna, ale główka kształtna czyli dobrze korygujemy i że najpewniej tak się układał w brzuchu i dlatego tak lubi...
Suzi fajny ten twój doktor, mój mąż zobaczył dziecko na żywo dopiero jak wychodziliśmy... A dlaczego będziesz miała CC (z ciekawości pytam)?
Kciuki za wizyty dzisiejsze!
dmg111, kic83, Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
suzi1994 wrote:Powiem Wam dziewczyny ze mój syn był tak grzecznym dzieckiem ze ja nie miałam takich myśli .. ja się ciagle zachwycałam jak jest fajnie .. i wszystkim opowiadałam jak to super być mama .. pierwsze takie myśli to miałam ( bardzo krótkie ) jak dziecko ulalo w domu przez nos i ja się popłakałam ze strachu ze się dusi tym i bałam się go karmić ze znów to się powtórzy .. ulał mi tak z 3 razy i za każdym razem tak panikowałam poza tym było wręcz cukierkowo ( pomijam połóg i pobyt 3 tyg w szpitalu mówię o pobycie w domu ) następne takie myśli ze jest ciężko to miałam po kilku miesiącach ze jest ciężko ( jak dziecku się nudziło np i cały dzień trzeba było się bawić z nim i nie miałam już czasu żeby np obejrzeć film ) ale te pierwsze miesiące to mój synek tylko spał budził się zjeść zjadł odbił i dalej spał a jak nie spał to się patrzył leżał nawet nie kwekal .. jadł regularnie co 2-3 h w nocy z przerwa 5h od samego początku .. serio.. super .. mam nadzieje ze córeczka tez będzie taka grzeczna
można gdzieś dopłacić aby taki wyskoczył?
A tak na poważnie to ja wierze, że dobre myśli przyciągają dobrą energię i zdarzenia więc po cichu liczę, że moje dziecko też będzie fajne
Fajne masz to zdjęcie malutkiej, rodzinka z USA wysyła nam właśnie takie zdjęcia młodego, są jakieś takie nowocześniejsze
A Twój lekarz ma rewelacyjne podejście. Zazdroszczę. U nas coraz gorzej z porodami rodzinnymi:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2020, 09:57
-
Dmg, to jest myśl czytać dziecku na dobranoc Harrego! 🤩 Julik, nie wiedziałam, że Ty też fanka 😁
A i Dmg dzięki za wymiary koszuli, ja wzrostowo i wagowo na razie jestem mniejsza, ale w cycu 98 🤦♀️
Enigva, gratulacje ciociu 😍 duży chłopak!
Suzi, a wiesz na 100% że będziesz mieć cesarkę? 🤔 A po drugie, jak Twój lekarz chce przemycić męża do sali, jak u nas nawet do szpitala nie wpuszczają 😅 buzi na progu IP i do zobaczenia przy odbiorze 🤷♀️
Kkasia, kwitniesz 🌷🌷🌷 jaki rozmiar masz swojej koszuli?? Ja się nastawiałam na M z DrNap a teściowa twierdzi6, że powinnam kupić L 😳
Mam 163 cm wzrostu, 97 cm w biuście i jak na razie 70 kg wagi 🤣dmg111, kkasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysuzi1994 wrote:Ja dziś miałam wizytę
księżniczka wazy 460 gram
Doktor powiedział ze wpuści mojego męża na cc ( nie na sale ciec ale obok ) z racji tego ze nie ma odwiedzin i inaczej zobaczyłby dziecko dopiero przy wyjściu ze szpitala a tak to po cięciu powiedział ze będzie mógł sobie zobaczyć zrobić fotkę i wtedy już będzie musiał opuścić szpital
Czy na 22 tydz waga 460 gram to nie mało? -
nick nieaktualny
-
dmg111 wrote:Oczywiście mieli opóźnienie i wpadają jutro, ale za to z całością, i kuchnia i szafy, niby do przyszłej środy mają nas zakończyć 😉
Jutro też wbija inny stolarz do drzwi 😉
Wiec jak dobrze pójdzie to przyszły tydzień przeprowadzka ❤️
Ale już mam prawie wszystko, nawet te ręczniki kupiłam, które polecałaś ❤️ Została jedna wycieczka do Ikei i koniec, resztę będziemy dokupować na bieżąco ❤️
Wszystkich bym ich wystrzeliła w kosmos.
Ale jak już będzie kuchnia to można się wprowadząć. Pochwal nam się jaką zrobiliścieLalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia z dr Napa bierz eMkę. Ja kupiłam za grosze na vinted eLkę i jest troszkę za luźna, nie lubię się topić, ale będzie idealna na poród. Mam też eMkę całą rozpinaną z przodu, na ciążę spoko, ale po porodzie nie wiem, czy będę w niej chodzić. Ogólnie to nie lubię spać w koszulach, już wolę koszulkę i majtki i chyba nie będę kupować więcej koszul do karmienia. Jeszcze jak Annia pisała, że najlepiej karmi się jej w bieliźnie 😂, to po co inwestować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2020, 10:12
Lalia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Lalia wrote:Dmg, to jest myśl czytać dziecku na dobranoc Harrego! 🤩 Julik, nie wiedziałam, że Ty też fanka 😁
A i Dmg dzięki za wymiary koszuli, ja wzrostowo i wagowo na razie jestem mniejsza, ale w cycu 98 🤦♀️
Suzi, a wiesz na 100% że będziesz mieć cesarkę? 🤔 A po drugie, jak Twój lekarz chce przemycić męża do sali, jak u nas nawet do szpitala nie wpuszczają 😅 buzi na progu IP i do zobaczenia przy odbiorze 🤷♀️
Kkasia, kwitniesz 🌷🌷🌷 jaki rozmiar masz swojej koszuli?? Ja się nastawiałam na M z DrNap a teściowa twierdzi6, że powinnam kupić L 😳
Mam 163 cm wzrostu, 97 cm w biuście i jak na razie 70 kg wagi 🤣Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
kic83 wrote:Sylwia
ja mam dopiero wizytę w poniedziałek, jak Twój doktorek odpowie Ci co z magnezem po 36tc, to dasz znać? 😚kic83 lubi tę wiadomość
-
Kupiłam łóżeczko Chicco Next2me Dream Luna 🛏️
💙dmg111, Lalia, Inga28, Nikaa92, kar_oliv, Enigvaa, Ewa88 , Wik89, Inaa89, kiniusia270, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Meggi110818 wrote:Ooo właśnie też tą koszule mam do kosza wrzuconą😁
Dałaś radę w tą torbę się spakować? Jak slyszalam to na Krasnickich wszystko trzeba mieć swoje. A jak na Staszica jest?
Spokojnie sie spakowałamale ona jest mega pakowna bo ma te suwaki, którymi można regulowac pojemność, że tak powiem
na Staszica mało rzeczy potrzebuje w sumie. Mam kartkę ze szkoły rodzenia co brać itd. to moze uda mi się tu wrzucić później
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Lalia wrote:Dmg, to jest myśl czytać dziecku na dobranoc Harrego! 🤩 Julik, nie wiedziałam, że Ty też fanka 😁
Mam 163 cm wzrostu, 97 cm w biuście i jak na razie 70 kg wagi 🤣
Ja mam rozmiar M bo juz jedna miałam z tamtej ciąży i M było okgłównie ją kupiłam na połóg to będzie luźniejsza
ja mam 155cm, tez 97cm w biuście i na ten moment ok. 67kg
Lalia lubi tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Annia wrote:Dzień dobry. ☺️
Mój mąż też jest Mugolem i to takim wojującym. 😂 Lalia trzymam kciuki za wyniki krzywej!
U nas znowu ciężka noc, bo dużo się cyckaliśmy.
Była położna, Mikołaj ładnie przybrał waży 3400 g, te ilości MM które podaje wg niej są śladowe, określiła że to deserek. ☺️ Da mi namiary na fizjoterapeute, mówi, że rzeczywiście skraca stronę jedna, ale główka kształtna czyli dobrze korygujemy i że najpewniej tak się układał w brzuchu i dlatego tak lubi...
Suzi fajny ten twój doktor, mój mąż zobaczył dziecko na żywo dopiero jak wychodziliśmy... A dlaczego będziesz miała CC (z ciekawości pytam)?
Kciuki za wizyty dzisiejsze!
Miałam 1 poród - poronienie ( wczesne )
Drugi cc
I teraz będzie trzeci i ja chce mieć i teraz cc lekarz powiedział ze zrobi i tak mamy ustalone od początkuLalia, Annia lubią tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️