Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak ja nienawidzę jak nie mogę spać 🤬 Pierdolca można dostać. Z tego wszystkiego zrobiłam sobie kanapkę z Nutellą i zagryzam jabłkiem 🍞🌰🍎 Atena patrzy na mnie jak na chorą psychicznie, a mąż już panika. Oczywiście rzucił tekstem, że go straszne czy coś w tym stylu i mam iść spać. Nosz kurde, on jest najbiedniejszy 😂 Zaraz chyba poduszka pójdzie w ruch.
kar_oliv, Lalia, kiniusia270, Ounai, dmg111, Enigvaa, Zulugula lubią tę wiadomość
-
U mnie to samo...w nocy nie moge spac! Budze sie wczesnie rano i przez to w ciagu dnia czuje sie zmeczona, niestety nie moge nawet pojsc na drzemke popoludniowa, nie jestem w stanie zmrużyć oka w ciagu dnia. Ciagle licze na to, ze jeszcze to sie zmieni przed porodem i sie wyspie
A co do zdjec, Doomi - super!
Nam wczoraj kuzynka zrobila sporo zdjec, bardzo sie ciesze
Motylku, zdrowiej! Zgadzam sie z Ounai, olejek kamforowy czyni cuda
Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dzień Dobry! Współczuje Wam tych nieprzespanych nocy, ja często się budzę ale zazwyczaj udaje mi się zasnąć jeszcze. Ale staram się nawet nie sprawdzać na telefonie która jest godzina żeby się nie rozbudzić
Mój synek w nocy też jest łaskawy i rusza się bardzo leniwie i dopiero rano daje popalić
Wczoraj zamówiłam w końcu łóżeczko i materac ale czas oczekiwania to i tak 3 tygodnie, więc już czas. Z większych zakupów już mam chyba wszystko. Teście kupią nam babybjorn a moi rodzice dali pieniądze na łóżeczko, więc miło z ich stronyZostało mi do kupienia kilka jeszcze drobnych rzeczy i chyba będę miała koniec! Tylko jeszcze nie zabrałam się za pranie... i na samą myśl mi słabo
Lalia, Sylwucha, dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, pozdrowienia z labo 💉
Robię morfologie, badanie moczu i krzywą 😵
Z palca glukoza 90 🙈 trzymajcie kciuki żeby z żyły było mniej 🙈
Glukoza cytrynowa do przeżycia, chociaż ten bełt na koniec dramat 🤣
Panie wpuściły mnie do swojego gabinetu pielęgniarek, mam kozetkę, toaletę i mogę być bez maseczki bo jestem sama 👌😁
Towarzyszy mi Harry i więzień Azkabanu, więc powinno zlecieć szybko 😉Edyciak, kic83, kiniusia270, kar_oliv, Sylwucha, dmg111, SzalonaOna, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Kicuś, wczoraj zamówiłam o 22 a dzisiaj już wysłali 😘 mam smarta na allegro to przesyłka za darmo 😉
A liście, wiesiołka i daktyle mam zamiar wciskać w siebie ile wlezie 😁 bo na bzyki to chyba nie mam co liczyć 🤣
https://allegro.pl/oferta/chicco-next2me-dream-lozeczko-dostawne-luna-9139167005?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Kochana
dziękuję, dziś kupimy to może dojdzie do piątku 😘Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dzień dobry ☀️
obudziłam się o 6 i spać już nie mogłam 🤷
Za to noc bez żadnej pobudki.
Dziś zamawiam Chicco Next2me i przychodzi Pani od sprzątania, ale się cieszę!Lalia, kar_oliv, Sylwucha, dmg111, Wik89, Ewa88 , Ounai lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Edyciak wrote:A ja muszę się znowu odciąć na jakiś czas.
Wieczorem naszły mnie myśli, że nie wiem, czy chcę tego dziecka.. że sobie nie poradzę, że boję się jak to będzie, że wszystko się zmieni, a ja nie jestem na to gotowa i zaczęłam się już bać porodu...
Edyta, jeśli potrzebujesz pozbierać myśli, to życzę Ci spokoju 😘
Ale jestem pewna, że bardziej gotowa na to dzieciątko nie będziesz 😘 a będziesz dla swojego synka najlepszą mamą na świecie, zawsze, niezależnie jakie wątpliwości Cię dotkną 💙calanthe, dmg111, Wik89, Zulugula, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Wieczorem naszły mnie myśli, że nie wiem, czy chcę tego dziecka.. że sobie nie poradzę, że boję się jak to będzie, że wszystko się zmieni, a ja nie jestem na to gotowa i zaczęłam się już bać porodu...
Edyciak, odetnij się jeśli jest Ci to potrzebne, ale myślę, że każda z nas ma takie myśli. Ja tydzień temu pełna euforii, że już niedługo będziemy w trójkę, a w tym tygodniu spadek. Mój narzeczony dużo wyjeżdża w tygodniu i nie ma go w nocy. Wczoraj przed snem o tym myślałam, że co będzie jak mała będzie płakać, ja będę sama itd. Akurat teraz wyjątkowo nie ma co długo i to mi działa na głowę.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Lalia, ja też dziś byłam na pobraniu i właśnie nadrabiam kawę w pracy, że o rzuceniu się na śniadanie nie wspomnę ;P krzywą chcę zrobić za 2 tyg na tym etapie co Ty. Powodzenia! A 90 na starcie to może być wina glukometru 😔
Lalia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Karolina, mój gin właśnie mówił, że krzywą powinno się zrobić między 24 a 28 tc i żebym zrobiła w połowie mniej więcej 😅
Nie jest tak źle, trochę miałam zjazd ok. 40 min po wypiciu glukozy, w sensie spać mi się chciało, teraz już jestem po drugim pobraniu 👍 i chyba powoli mnie trzęsie 🤣 ale bardzo się cieszę, że jeszcze tylko jedno kłucie i do domku 🙏 nie lubię się kłuć 😵 poproszę o przesłanie wyników na email, to pewnie będą po południu, a do tego czasu zjem mój chlebek bananowy i zrobię sobie latte, być może po raz ostatni 🙈KarolinaMaria, dmg111, kar_oliv, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Domi, cudowne zdjęcia! Jesteś piękna! ❤️ Brzusio cudowny ❤️
Ounai, jesteś super mamą! Uwierz w siebie! 🧚♀️🏋️♀️👨👩👧👦
Anetka, ja mam tą koszule z linki od ounai (tak mi się wydaje: https://allegro.pl/oferta/koszula-do-porodu-i-karmienia-1029-8681403768?utm_medium=app_share&utm_source=Facebook) i wzięłam Ske po przeczytaniu opinii i ją zostawiam, jest naprawdę spory zapas na brzuszek, ja mam teraz 36 tydzień i dużo luzu, więc nie wymieniałam na większy 😉 Jest z wiskozy, więc naturalna i naprawdę super 😀
A jak z biustem w S-ce? -
kar_oliv wrote:3:30 pobudka z uczuciem kołka w mostku 😳
Sylwia współczuję Ci, bo musi Ci być bardzo ciężko. Pewnie małe się krecą i wybudzają Cię w nocy. Mam nadzieję, że po tej kanapie śpisz sobie smacznie 😊😊😊dmg111, Lalia, kar_oliv, kic83 lubią tę wiadomość
-
Wieczorem naszły mnie myśli, że nie wiem, czy chcę tego dziecka.. że sobie nie poradzę, że boję się jak to będzie, że wszystko się zmieni, a ja nie jestem na to gotowa i zaczęłam się już bać porodu...dmg111, Lalia, kar_oliv, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWik89 wrote:U mnie to samo...w nocy nie moge spac! Budze sie wczesnie rano i przez to w ciagu dnia czuje sie zmeczona, niestety nie moge nawet pojsc na drzemke popoludniowa, nie jestem w stanie zmrużyć oka w ciagu dnia. Ciagle licze na to, ze jeszcze to sie zmieni przed porodem i sie wyspie
A co do zdjec, Doomi - super!
Nam wczoraj kuzynka zrobila sporo zdjec, bardzo sie ciesze
Motylku, zdrowiej! Zgadzam sie z Ounai, olejek kamforowy czyni cudaWik89 lubi tę wiadomość