Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Sylwia magnez wycisza czynność skurczowa macicy, ja od 35 tygodnia już nie brałam, żeby się nie 'blokować'. Ten twardy brzuch to może też być, że już macica sobie zaczyna ćwiczyć. Wierzę, że jest Ci ciężko fizycznie, my tutaj na końcówce marudzimy w ciążach pojedynczych, a co dopiero w bliźniaczej, kiedy twoje dzieci będą większe niż np. mój...
Co do opinii o porodówkach jak tak czytam o Lublinie to uważam, że to jest loteria po prostu na jaki dzień się trafi, jaki personel, ile kobiet rodzi... Później jedne kobiety są zachwycone, a inne nie polecają... Wszędzie loteria.
Naprawdę od 35tc nie należy brać już magnezu??Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
SzalonaOna wrote:Ja już jestem zmęczona. Oczywiście dzieci to masz wybór... Ale mimo to ciężko mi sobie wyobrazić jak sobie damy radę..
To juz chyba tak zawsze jest. Czy to pierwsze czy kolejne madry czlowiek sie zastanawia bo wie jaka to odpowiedzialnosc, a chce jak najlepiej dla swojego dziecka..🔸28 lat
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kic83 wrote:Liczysz na rozkręcenie akcji w następnym tygodniu?
Bo jak nic się nie zadzieje to na 38t0d idziesz do doktorka po skierowanie do szpitala na CC? -
SzalonaOna wrote:W sensie przeziębienie mnie rozkłada całkowicie
bleeee
głowa boli, z nosa leci, sił brak
-
Annia wrote:Sylwia magnez wycisza czynność skurczowa macicy, ja od 35 tygodnia już nie brałam, żeby się nie 'blokować'. Ten twardy brzuch to może też być, że już macica sobie zaczyna ćwiczyć. Wierzę, że jest Ci ciężko fizycznie, my tutaj na końcówce marudzimy w ciążach pojedynczych, a co dopiero w bliźniaczej, kiedy twoje dzieci będą większe niż np. mój...
Co do opinii o porodówkach jak tak czytam o Lublinie to uważam, że to jest loteria po prostu na jaki dzień się trafi, jaki personel, ile kobiet rodzi... Później jedne kobiety są zachwycone, a inne nie polecają... Wszędzie loteria. -
Edyciak, ta kobieta jest świetna, ja ją obserwuję na instagramie i też ostro się przymierzam do tego videobooka👌👌👌
Edyciak lubi tę wiadomość
-
Laski trochę Wam dziś zaspamię.
Zrobiłyśmy dziś z kuzynka wspólnymi silami w koncu tą sesje brzuszkowa i powiem Wam ze biorą pod uwagę jakie z nas amatorki to jestem bardzo zadowolona, taka pamiątka własnie mi się marzyła... Chociaż poniósło nas flow i napstrykalysky z kilkaset zdjęć 😂😂😂. Dzielę się z Wami kilkoma efektami naszej pracy
A teraz zabieram się za nadrabianie Was, bo mam dwudniowa zaległość 🤦kic83, Zulugula, Sylwucha, kar_oliv, KarolinaMaria, Lalia, Annia, Ale_ks, Enigvaa, Nikaa92, Inga28, Edyciak, calanthe, SzalonaOna, Stokrotka027, Wik89, Nowastaraczka, dmg111, Lulu83, Julik, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Doomi, zdjęcia przecudowne 😍
Pięknie wyglądasz❤doomi03 lubi tę wiadomość
-
Doomi
ale Ty śliczna jesteś!
Piękna Ty 😚doomi03 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Sylwucha wrote:Anniu, myślisz żeby podarować sobie ten magnez? Nawet nie pomyślałam żeby zapytać o to N.
Ja też na to nie wpadłam 🤷Sylwucha lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Widzę, że Ci dobrze idzie! Mam nadzieję, że i u mnie tak będzie. Tak bardzo chciałabym ogarnąć, nie denerwować się, nie mieć jakiejś depresji, być dobrą mamą, żoną...
Chciałabym nie być tak zmęczona jak przy córce...
Tak czy siaki nic nie ogarniam. Dni mi uciekają gdzieś, przelewają się przez palce. Masakra jakaś -
Sylwucha wrote:Anniu, myślisz żeby podarować sobie ten magnez? Nawet nie pomyślałam żeby zapytać o to N.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Doomi, wyglądasz obłędnie 😍
A zdjęcia przepięknie, wyglądają totalnie profesjonalnie 😍😍😍doomi03 lubi tę wiadomość
-
Domi, mega sesja! Pięknie wyglądasz, w życiu bym nie powiedziała, że to autorska sesja!
Ounai jesteś wspaniała mama. Ja też mało ogarniam. Laktatora od 2 dni nie użyłam bo jak mały śpi to wolę też spac, umyć się, zjeść coś a nie wisieć na laktatorze...doomi03, Ounai lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023