Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:Iryska - masz jeszcze jakaś wizytę? Czy już czekasz do porodu?
KarolinaMaria - o której jutro wizytacja?
Jak się czujesz dzisiaj? Odpuszcza coś to przeziębienie?SzalonaOna lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Mam jeszcze za dwa tygodnie, wtedy da mi skierowanie do szpitala juz🙂
Jak się czujesz dzisiaj? Odpuszcza coś to przeziębienie?
A czemu skierowanie do szpitala? Będziesz rodzić CC?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:A czemu skierowanie do szpitala? Będziesz rodzić CC?
SzalonaOna lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
kic83 wrote:Dziewczyny
pani od sprzątania była u nas 10 godzin 😱
Wszystko błyszczy, nawet okna nam machnęła!
Boję się czegokolwiek dotykać 😂
Sylwia, mój tak chrapie że wywaliłam go do salonu. Już jakiś czas temu. Nie będę się męczyć, człowiek też musi spać
KarolinaMaria moja syn ma drugie imię po śp teściu - Andrzej, a córka po śp tacie - Kazimiera. Bardzo mi się podoba takie nadawanie imion po bliskich nam zmarłych.KarolinaMaria, doomi03, Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
-
Dobra, nadrobilam chociaż dzisiejszy dzień (poprzednie nadrobie sobie jutro, bo robie sobie dzień lenia, bo po tej sesji tak mnie okrutnie bola pachwiny, tak sobie ponaciagalam że ledwo chodzę), to teraz mogę na spokojnie dać znać co u nas
.
Bylam dziś na tym powtórnym usg sprawdzić jeszcze raz dokładnie, co z tymi pętlami jelitowymi. Cale szczęście dzisiaj obraz był już zdecydowanie lepszy niz ostatnio, także wyglada na to ze moj maly żartowniś (ma już coś po tatusiu 🤦), ostatnio najwyraźniej poopijal się za dużo wód płodowych i dlatego wygladalo to tak. Dzisiaj nie bylo sie czego czepiać. Jedynie Pani doktor zaleciła ograniczyć słodkości, skoro moj maly potem na takie slodkie wody reaguje tak nazbyt lapczywie. Także kamień spadł mi z serca
Synciu miał dziś już 2085 gram ❤️💙
Ounai, Sylwucha, dmg111, Zulugula, kar_oliv, Inaa89, Nowastaraczka, Inga28, SzalonaOna, kic83, Lalia lubią tę wiadomość
-
Motylko jak dzisiaj się czujesz, chociaż trochę lepiej? Nasz syn bedzie mial drugie imię po moim zmarłym bracie, niestety nie bylo dane mi go poznać....i tak gdzieś sobie myślę że może będzie czuwał nad moi synkiem... az się rozkleiłam... dobra trzeba się ogarnąć. Dzis juz padam na pyszczek bo byłam u rodziców zrobic porzadki w mojej dawnej szafie bo trochę moich rzeczy zostało. Co do boli brzucha czasami mnie łapią jak więcej porobię, lekarz nie zauważył nic niepokojącego ale mam się oszczędzać.
-
Doomi, to świetna wiadomość!
Dmg dzięki. A nie wiesz czy wszystkie ręczniki mają taką jakość w Jysk czy trzeba patrzeć seriami?
Ostatnio widzę, że coraz więcej nas ma jakieś opóźnienia w forum. Ja też dopiero nadrobiłam, oczywiście nie pamiętam wszystkiego co chciałam komu odpisać. Ale stwierdzam że muszę trochę zluzowac bo w sumie dni mi uciekają bo ten wątek tak żyje, że ja ciągle na forum siedzę a potem się dziwię że mam niewyprasowane ciuchy czy nie poodkurzane podłogi. Tak, że jakby mnie było mniej to się nie obraźcie dziewczyny. Będę nadrabiać przy karmieniachdoomi03, Lalia lubią tę wiadomość
-
Ounai, póki co sprzedaje mu kopniaki, to się uspokaja. Jak śpi na boku, to jest ok, ale na wznak, to już jedzie jak czołg 🙄
dmg111, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Ounai, póki co sprzedaje mu kopniaki, to się uspokaja. Jak śpi na boku, to jest ok, ale na wznak, to już jedzie jak czołg 🙄
-
Ounai wrote:Mój jedzie we wszystkich pozycjach. Miał operowaną przegrodę i lekarz niestety nie dał dobrych wiadomości - powiedział że trzeba schudnąć. A póki co mój małżonek tyje. Z resztą nie tylko on, bo ja też z roku na rok większa jestem. Ale teraz liczę na to że się ogarniemy i obydwoje zaczniemy zrzucać nadbagaż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2020, 01:12
-
doomi03 wrote:Meggi przepraszam, ale uwielbiam Twój słownik w tel xD
"( bo PIERDZĘ było organizacyjne)"... Wyciąć było i zostanie nam organizacyjne pierdzenie 😁😁😁😁😂😂😂💨
Wiesz co, często tak przekręca, a piszę dość szybko. Jak nie przeczytam całego posta, to później takie kwiatki właśnie wychodzą xD😁O ❤️
Z ❤️ -
Sylwucha wrote:A macie jakiś konkretny plan? Dietetyk? Czy sami będziecie próbować. Mi było ciężko samej. Tym bardziej, że słyszałam, że niepotrzebnie wywalam kasę na dietetyczkę. Wtedy też pracowałam w szkole i nie zarabiałam kokosów, ale kobieta bardzo mi pomogła.
Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Hejka, wczoraj nie bylo mnie na forum, tylko tak wyrywkowo. Trochę mialam kiepski dzien. Glowa strasznie mnie bolała. Maz wziął wolne wiec ja caly dzien przeleżałam i przysypiałam. Za to w nocy jak zwykle ciągle się budzilam.
Do tego kocyk który zamowilam na Ali, mial dotrzeć do mnie paczkomatem. Cała podroz nic się z nim nie działo, we wtorek został już wydany kurierowi tutaj w Polsce do dostarczenia, po czym wczoraj inpost do mnie pisze email ze przesylka prawdopodobnie zaginęła kurierowi. No taki nerw mnie wziął. Odpisałam że malo mnie to obchodzi paczka ma do mnie dotrzeć. Moze nie kosztował kocyk majątku bo 40zl ,ale teraz ja nie mogę złożyć reklamacji bo może tylko nadawca. A wez sie teraz pros o to jakiegoś zapewne chińczyka. 🤦♀️
Wczoraj tez zaczelam kolejny tydzień 21 😁 moj synek 💙 przypomina teraz małego kotka 🐈SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Gratuluję wszystkich wczorajszych udanych wizyt 😘 ciesze się, że maluszki pieknie rosna i jest wszystko wporzadku 😊
Lalia tak ja mam Chicco Next 2 me Magic. I rzeczywiście ma te kółeczka skrętne. Ale mi to w sumie az tak potrzebne nie będzie, bo pewnie rzadko bede tym lozeczkiem jeździć. Ale jeśli chodzi o drzwi, to mieści się i mogę bez problemu przejechać nim z pokoju do pokoju 😉Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Kciuki za dzisiejsze wizyty 😘😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2020, 07:06
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700