Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwucha wrote:Ounai, póki co sprzedaje mu kopniaki, to się uspokaja. Jak śpi na boku, to jest ok, ale na wznak, to już jedzie jak czołg 🙄
Bo mu jajka dziure w tylku zatykaja i nie ma przelotu 😂 a tak serio, moj tez chrapie na plecach a to jego ulubiona pozycja do spania 😳Sylwucha, dmg111, Lalia, Nikaa92 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Mój mąż dzisiaj po raz pierwszy od marca idzie do pracy do biura na jeden dzień, w sumie to chyba idzie się rozerwać, zmienić otoczenie. Jakoś tak dziwnie się czuję z tym, że sama będę 😁 Przyzwyczaiłam się, że od marca ktoś jest w domu, nawet jak mąż zamyka się na 8h w pokoju i pracuje to jakoś raźniej tak. Zawsze mogłam zawołać "Misiu zrobisz mi herbatę"? 🤫🤭
Czy któraś z Was ma ubranka z coccodrillo? Jak tam wygląda rozmarowka? Czy 62 to typowe 62 czy większe czy mniejsze? Znalazłam kilka rzeczy na vinted ale nie jestem pewna rozmiaru.O ❤️
Z ❤️ -
dmg111 wrote:Ja przed chwilą budzę męża i pytam, który dzisiaj, on, że 25, odpowiadam "za miesiąc rodzimy", na co on przykrył się kołdra i "to ja muszę dużo spać" i chrapie dalej 😂
Teraz patrzę, że dzisiaj 24, hahaha 😂 Ale niech myśli, że spanie na zapas coś da 😂dmg111 lubi tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Bo mu jajka dziure w tylku zatykaja i nie ma przelotu 😂 a tak serio, moj tez chrapie na plecach a to jego ulubiona pozycja do spania 😳
dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIryska wrote:Mam jeszcze za dwa tygodnie, wtedy da mi skierowanie do szpitala juz🙂
Jak się czujesz dzisiaj? Odpuszcza coś to przeziębienie?Iryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydoomi03 wrote:Dobra, nadrobilam chociaż dzisiejszy dzień (poprzednie nadrobie sobie jutro, bo robie sobie dzień lenia, bo po tej sesji tak mnie okrutnie bola pachwiny, tak sobie ponaciagalam że ledwo chodzę), to teraz mogę na spokojnie dać znać co u nas
.
Bylam dziś na tym powtórnym usg sprawdzić jeszcze raz dokładnie, co z tymi pętlami jelitowymi. Cale szczęście dzisiaj obraz był już zdecydowanie lepszy niz ostatnio, także wyglada na to ze moj maly żartowniś (ma już coś po tatusiu 🤦), ostatnio najwyraźniej poopijal się za dużo wód płodowych i dlatego wygladalo to tak. Dzisiaj nie bylo sie czego czepiać. Jedynie Pani doktor zaleciła ograniczyć słodkości, skoro moj maly potem na takie slodkie wody reaguje tak nazbyt lapczywie. Także kamień spadł mi z serca
Synciu miał dziś już 2085 gram ❤️💙
Dobrze, że z jelitami wszystko w porządku 💪doomi03 lubi tę wiadomość
-
Jeśli temat ręczników, to jak pierzecie żeby były fajne i mięciutkie, wiem że to zależy od jakości ręcznika, mam tańsze i droższe, różne. Jednak sposób prania też ma wpływ.30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
nick nieaktualnyNikaa92 wrote:Motylko jak dzisiaj się czujesz, chociaż trochę lepiej? Nasz syn bedzie mial drugie imię po moim zmarłym bracie, niestety nie bylo dane mi go poznać....i tak gdzieś sobie myślę że może będzie czuwał nad moi synkiem... az się rozkleiłam... dobra trzeba się ogarnąć. Dzis juz padam na pyszczek bo byłam u rodziców zrobic porzadki w mojej dawnej szafie bo trochę moich rzeczy zostało. Co do boli brzucha czasami mnie łapią jak więcej porobię, lekarz nie zauważył nic niepokojącego ale mam się oszczędzać.
dmg111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Hejka, wczoraj nie bylo mnie na forum, tylko tak wyrywkowo. Trochę mialam kiepski dzien. Glowa strasznie mnie bolała. Maz wziął wolne wiec ja caly dzien przeleżałam i przysypiałam. Za to w nocy jak zwykle ciągle się budzilam.
Do tego kocyk który zamowilam na Ali, mial dotrzeć do mnie paczkomatem. Cała podroz nic się z nim nie działo, we wtorek został już wydany kurierowi tutaj w Polsce do dostarczenia, po czym wczoraj inpost do mnie pisze email ze przesylka prawdopodobnie zaginęła kurierowi. No taki nerw mnie wziął. Odpisałam że malo mnie to obchodzi paczka ma do mnie dotrzeć. Moze nie kosztował kocyk majątku bo 40zl ,ale teraz ja nie mogę złożyć reklamacji bo może tylko nadawca. A wez sie teraz pros o to jakiegoś zapewne chińczyka. 🤦♀️
Wczoraj tez zaczelam kolejny tydzień 21 😁 moj synek 💙 przypomina teraz małego kotka 🐈Inaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dmg111 wrote:Inna, mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej się czujesz ❤️
Takze chce troszkę ogarnac kuchnie i łazienkę.
Juz trochę mnie te meble w kuchni w połysku denerwują. Niby mamy biel i popiel, ale kazde dotkniecie zaraz wszystko widac. A wiecie jak to dzieci. Co chwila cos tam sięgają z szafek wiec ciagle te małe raczki widac 😁 zrobie obiadek, dzis spaghetti. Popoludniu ma przyjść stolarz, bo cos zle wymierzył nam meble w salonie i musi zrobić nowe pomiary. Wiec miesiac jeszcze będziemy czekać za rtv i komoda dla dzidzi 🤦♀️02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
SzalonaOna wrote:Połowa za Tobą! 😍 Ale ten czas leci
Ciekawe jak mi wyjdą cukry. Ostatnio jestem taka senna ciągle. Wiec juz sie boje.
A jeśli w zadnej z ciaz nie mialam cukrzycy to teraz np moge miec? Od czego to zależy?02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
dmg111 wrote:Hahahaha, robić to każdemu się chciało, a od bólu umywają rączki 😂😂😂
dmg111, Lalia, calanthe, Julik lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa89 wrote:No sama jestem w szoku jak to szybko ten czas zasuwa 😍
Ciekawe jak mi wyjdą cukry. Ostatnio jestem taka senna ciągle. Wiec juz sie boje.
A jeśli w zadnej z ciaz nie mialam cukrzycy to teraz np moge miec? Od czego to zależy?
Z tymi cukrami to loteria chyba, ja byłam pewna że będę miała, bo mam IO, ale krzywa wyszła mi b. dobrze. Gdzie rok temu moja krzywa wynosiła 82-85-87 - taka bardziej prosta nie krzywa.O ❤️
Z ❤️ -
SzalonaOna wrote:A skierowanie po co? Będą Ci w razie czego wywoływać poród, czy CC? Fajnie, ostatnie chwile w dwupaku! ❤️
Ja jem na tą ostatnią kolacje zwykle kromkę chleba dla diabetyków z serem białym, czasem kefir do tego piję. Bardzo duże masz te przekroczenia?12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️