Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Kar jestes taka drobniutka, gdzie ta dyszka! 😊
Zulu dzięki, ale aż zrobiłam porównanie i... jednak chyba już wiem gdzie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2020, 07:30
Lalia, Zulugula, Iryska, calanthe, Nikaa92, Karenira, kic83, Annia, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula, dziś przyszła do mnie paczka z soboty, a ta z pt dalej nic.. Nie dostałam żadnej wiadomości
a jak u Ciebie? Dalej cisza?
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Dziewczyny mam nadzieję że nikogo nie urazilam, ja na prawdę rozumiem ze ktoś chce cc, sama kiedyś jak jeszcze nie byłam w ciąży bałam się porodu i rozmyslalam co byłoby lepsze. Mnie po prostu zdziwiła taka decyzja tej znajomej, bo ona miała od początku ustalony termin cc, ktory już był przed terminem, a który miał się odbyć po tym urlopie lekarza, ona uparla się jeszcze wcześniej zeby tylko to był ten lekarz. W szpitalu nikt nie chciał jej przyjąć nawet, bo odbywało się to w publicznym. Ten lekarz miał akurat mieć wizyty w poradni, inne pacjentki się niecierpliwily, a on poszedł jej robić cc. Jeszcze do tego jaka była dumna z tego że zrobiła takie zamieszanie. Ja mam swojego lekarza, jestem zadowolona z niego, podjęłam decyzję że jeśli wszystko będzie w pożądku to chciałabym sn, a ona mi koniecznie zachwala tego swojego gin ze on jeden jest tylko dobry. 🤷♀️
A no i dodam jeszcze że ostatnio twierdziła że połóg trwa 6 miesięcy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2020, 10:19
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Mamusie! Jestem już po wizycie, jest pęcherzyk 9 mm, zarodka jeszcze nie ma ale gin mówiła ze to normalne, jeszcze ma czas. Następna wizyta 14.10 i już ma być wszystko
dostałam receptę na dupka bo progesteron „mógłby być wyższy”. Resztę nadrobie jak dojadę do domu
Inga28, Lalia, Julik, Zulugula, Enigvaa, Natisz, Iryska, KarolinaMaria, kar_oliv, calanthe, Nikaa92, Ounai, kiniusia270, Karenira, kic83, Annia, Maniaaa., Sylwucha, Ewa88 , dmg111, SzalonaOna, Inaa89, patrycja92 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Inga 🤩 błagam Cię poza brzuchem nie ma żadnej różnicy! Still hot! 🔥
Ejj mi tak nie urosły cycki w ciąży jak Wam 🙄😅
Dziękuje! Ja widzę różnice, właśnie większy tyłek, biodra, piersi to wiadomo 😅 moje nie są jakoś dużo większe niż przed ciążą, zawsze miałam spore jak na moją sylwetkę, tylko rozmiar się powiększyły 😊 -
Inga28 wrote:Dziękuje! Ja widzę różnice, właśnie większy tyłek, biodra, piersi to wiadomo 😅 moje nie są jakoś dużo większe niż przed ciążą, zawsze miałam spore jak na moją sylwetkę, tylko rozmiar się powiększyły 😊30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Zulugula wrote:Tez cisza, w apce nic się nie zmienilo w statusie, maila tez nie mam, no nic , czekam cierpliwie dalej..
Pięknie wyglądacie 🙂 mi piersi mega urosły, ale ja wcześniej nie miałam nic 😃Zulugula lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Inga28 wrote:Ja farbuje, nawet idę właśnie w czwartek! 💇🏽♀️ We wtorek robimy sesje ciążową, mam nadzieje że wyjdzie kilka zdjęć ładnych, bo ogólnie to nie mogę na siebie patrzeć w lustrze... u mnie już +12 kg na plusie, to jest jakiś dramat 😫 nie wiem ile będę to zrzucać po ciąży
Aneta powodzenia na wizycie! Może Pola dzisiaj ładnie zapozuje! 😊 ja mam w piątek i jestem ciekawa ile Gustaw już waży 🙊
Pochwal nam się później zdjęciami
Ja zapisałam się do fryzjera na sam koniec listopada aby ogarnąć się troche przed porodem, bo później z czasem nie wiadomo jak będzieśmiałam się do fryzjerki, że muszę jakoś wyglądać na porodówce.
Gucio to pewnie już duży chłopak a Pola dalej Calineczka
Inga my do Andrzeja chodzimy zawsze tak samoz Ty piątek a ja poniedziałek, bo dzisiejsza wizyta to w Medicover prenatalne 3 trymestru. Bardzo jestem ciekawa opinii innego lekarza odnośnie wielkości małej.
Odnośnie bóli to ja wczoraj poszalałam na basenie, zrobiłam 70 długościi dziś boli mnie szyja i biodro. Ot sport dla zdrowotności!
Ja też już dobiłam do 10 kg, ciekawe na ilu się skończy 😮😮😮😮
Ja się dziś lenie i projektuje szafy do mieszkania, później zrobie zupkę dyniową, wizyta o 15 a wieczorem wreszcie pójdzismy na spacer z mężem. Jutro mamy cały dzień dla siebie, ale mamy tyyyle załatwiania.
Kobietki, znalazłam wzruszający tekst w internecie. Sylwiaz to szczególnie dla Ciebie z racji tego że małe dają Ci tak popalić ⚘
kar_oliv, kiniusia270, Sylwucha, SzalonaOna, Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Robicie sesje sami czy macie kogoś z Wrocławia? My też myślimy o sesji aby mieć pamiątke, ale nie wiem czy poprosić kogoś znajomego czy znaleźć fotografa.
Pochwal nam się później zdjęciami
Ja zapisałam się do fryzjera na sam koniec listopada aby ogarnąć się troche przed porodem, bo później z czasem nie wiadomo jak będzieśmiałam się do fryzjerki, że muszę jakoś wyglądać na porodówce.
Gucio to pewnie już duży chłopak a Pola dalej Calineczka
Inga my do Andrzeja chodzimy zawsze tak samoz Ty piątek a ja poniedziałek, bo dzisiejsza wizyta to w Medicover prenatalne 3 trymestru. Bardzo jestem ciekawa opinii innego lekarza odnośnie wielkości małej.
Odnośnie bóli to ja wczoraj poszalałam na basenie, zrobiłam 70 długościi dziś boli mnie szyja i biodro. Ot sport dla zdrowotności!
Ja też już dobiłam do 10 kg, ciekawe na ilu się skończy 😮😮😮😮
Ja się dziś lenie i projektuje szafy do mieszkania, później zrobie zupkę dyniową, wizyta o 15 a wieczorem wreszcie pójdzismy na spacer z mężem. Jutro mamy cały dzień dla siebie, ale mamy tyyyle załatwiania.
Kobietki, znalazłam wzruszający tekst w internecie. Sylwiaz to szczególnie dla Ciebie z racji tego że małe dają Ci tak popalić ⚘
Robimy u fotografa, jak będę zadowolona to dam znać 😊
Ja chce sesje w takim stylu jak na zdjęciu poniżeń, nawet specjalnie sukienkę kupiłam, ale zobaczymy co z tego wyjdzie 😅
Aaaa czyli masz dzisiaj i później w poniedziałek? To faktycznie ciekawe jak wyjdzie wagowo na każdej wizycie
Już się boje co Andrzej będzie mówił jak wejdę na wagę 😂 Ja widzę, że teraz ta waga idzie wolniej niż wcześniej... więc mam nadzieje, że już do końca przystopuje a ja sama też odstawiłam całkowicie słodycze.
Lalia lubi tę wiadomość
-
Oooo Inga, mam te same zdjęcia jako inspiracje zapisaną
Ok to daj znać, ja jeszcze z miesiąc poczekam aż brzuch urośnie mi bardziej
Mi też waga teraz rośnie wolniej, ale Andrzej mówił że powinno być 2.kg.od wizyty do.wizyty. W sumie mam na to szanse jeszcze, bo ostatnio bylo 66,6 a dziś 68,1.
Podobno już nie zwieksza się ilość wód więc może dlatego ta waga troche stopuje. -
Dziewczyny przed chwilą odszedł mi kawałek czopa śluzowego...🙊 (kolor żółty) nie nazbyt wcześnie...?😱
Anet.kaa, Sylwucha, kic83, Lalia, kar_oliv, doomi03 lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Anet.kaa wrote:Oooo Inga, mam te same zdjęcia jako inspiracje zapisaną
Ok to daj znać, ja jeszcze z miesiąc poczekam aż brzuch urośnie mi bardziej
Mi też waga teraz rośnie wolniej, ale Andrzej mówił że powinno być 2.kg.od wizyty do.wizyty. W sumie mam na to szanse jeszcze, bo ostatnio bylo 66,6 a dziś 68,1.
Podobno już nie zwieksza się ilość wód więc może dlatego ta waga troche stopuje.
U mnie już brzuch spory to możemy robić 😅 Ja od ostatniej wizyty mam jakieś 1,3kg - może będzie łaskawy 😅 -
kkasia wrote:Dziewczyny przed chwilą odszedł mi kawałek czopa śluzowego...🙊 (kolor żółty) nie nazbyt wcześnie...?😱
kkasia, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, trochę się zestresowałam. Krew w stolcu z czego może być? Nie miałam hemoroidów po porodzie, przynajmniej nie było ich w szpitalu bo prosiłam pielęgniarkę żeby sprawdziła. Chyba, że później wyszły
myślałam że wróciło krwawienie jak się podtarlam ale niestety to na 100% z odbytu
trochę się zestresowałam.
My jesteśmy w dupie trochę, nie wiem jak mój mąż ogarnia ten swój zespół. Miał zmierzyć młodemu łyżwy. Oczywiście tego nie zrobił, a w piątek już mają hokeja. Dobrze, że matka wyszukała hokejówki, bo musielibyśmy dać z 200zł (na treningi muszą mieć profesjonalne łyżwy).
Drugie pytanie, czy któraś z Was dostała kod do Ikei i nie będzie korzystać?jeśli tak to chętnie przygarnę, bo jak zdążymy to podjedziemy dziś.
Ja dziś mam fizjoterapeutkę. Zobaczymy co powie na temat mojego rozejścia mięśni. Ciekawe ile centymetrów uzbierałam w tej ciąży.