Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Natisz wrote:Ewa mam do 10 marca, potem mam dostac na rok
Marca?? Chyba miało być czerwca
Jeśli dasz radę to poczekaj, aczkolwiek wiadomo nic na siłę...najważniejszy dzidziuś ❤6cs
11.04 II kreski ❤️
14.07 będzie dziewczynka ❤️
08.12 3685g i 56cm szczęścia ❤️ -
Mi mają pobrać krew do PAPPA na wizycie z usg 😁 zdziwiłam się tylko ceną, bo pielęgniarka powiedziała 400 zł za wszystko 😅 dwa razy pytałam czy to na pewno cena za wszystko 😂
-
Dziewczyny, jak Koteczka??
Miała chyba wizytę o 18:30 🤔Edyciak lubi tę wiadomość
-
Natisz wrote:Ewa mam do 10 marca, potem mam dostac na rok
Do 10 czerwca?
To do tego czasu lepiej nic nie mów pracodawcy o ciąży i staraj się dotrwać. Ew w ostateczności zwykle L4 i powód jakis wymyśl nie związany z ciąża gdyby dopytywali. Jak przedluza w czerwcu umowę to wtedy jak im powiesz o ciąży to beda musieli ci już przedłużyć do dnia porodu, potem macierzynski wyplaca zus. Tylko faktycznie musisz dotrwac do tego czerwca zeby ci na 100% przedłużyli ta obecną, bo na ten moment niewiele cie chroni właśnie przez to ze koncy się jeszcze przed 12 tygodniem niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 20:15
-
Mnie to nawet umowa na czas nieokreślony nie uchroniła przed strata pracy, bo totalnie nie przewidzialam ze szefowa może zlikwidować firmę 😂. Ale przynajmniej należy mi się w tej sytuacji macierzynski z zusu, a do porodu ciągnę L4.
Także najbardziej przemyslany i poukladany plan w związku ze stabilna praca może nie wypalić 😂. Z drugiej strony mialam szczęście ze zaszlam akurat w tym konkretnym cyklu dosłownie chwilę przed tym jak szefowa zaczela nam wręczać wypowiedzenia, bo inaczej starania znow przeciągnęły by nam sie o kolejne miesiące lub co gorsza lata. Także widocznie tak mialo być i mimo wszystko będzie dobrze.
Wierzę ze u Ciebie równieżLalia, Natisz, Ounai, dmg111, kkasia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Marca?? Chyba miało być czerwca
Jeśli dasz radę to poczekaj, aczkolwiek wiadomo nic na siłę...najważniejszy dzidziuś ❤
Czerwca 😅Ewa88 lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Sylwia pytałam się koleżanki co niedawno była w ciąży (ma 1.5 roczniaka) i też miała ujemne przeciwciała w I trymestrze, miała powtarzane tylko raz ale nawet nie pamięta kiedy (tak jak NFZ zaleca bo ona na NFZ chodziła).
A w UK w ogóle nie badają Toxoplazmozy.
Więc wdech wydech i w poniedziałek zbierz informację od dr N dla nas wszystkich. ❤️Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Domi, super kochana dziękuję. Dam radę. Jak coś to faktycznie pójdę na zwykle l4..
Muszę dać radę, nie mam wyjścia
Jestem silnaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 20:27
Ewa88 , doomi03 lubią tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Domi, możesz usunąć to co pisałam na 179 str żeby nie było widać tego mojego wrote 🤔😅 jestem ostrożna 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 20:34
doomi03 lubi tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualny
-
Tez specjalnie weszłam zobaczyc co u Koteczki
-
Natisz, a ciężką pracę masz? Ja w 1 trymestrze pracowalam jeszcze ale u mnie najgorszy jest stres, reszta luzik.
Dziewczyny, brawo ja. Zapomniałam zmienić w banku adres, mąż też nie zmienił bo bylam pewna że zmieniliśmy i utwierdziłam go w tym przekonaniu. Dziś się z orientowałam i dziś wysłali karty. I doświadczeń konta gdzie jeszcze sporo kasy u kartę kredytową gdzie mamy baaaardzo duży limit. Brawo my. Jeśli zastrzeżemy je to stracimy dostęp do obecnych kart. Mąż chodzi wściekły jak osa bo tłumaczenie, że te karty nie są aktywne jakoś nie trafia 🤦♀️🙆♀️ -
Ounai wrote:Natisz, a ciężką pracę masz? Ja w 1 trymestrze pracowalam jeszcze ale u mnie najgorszy jest stres, reszta luzik.
Dziewczyny, brawo ja. Zapomniałam zmienić w banku adres, mąż też nie zmienił bo bylam pewna że zmieniliśmy i utwierdziłam go w tym przekonaniu. Dziś się z orientowałam i dziś wysłali karty. I doświadczeń konta gdzie jeszcze sporo kasy u kartę kredytową gdzie mamy baaaardzo duży limit. Brawo my. Jeśli zastrzeżemy je to stracimy dostęp do obecnych kart. Mąż chodzi wściekły jak osa bo tłumaczenie, że te karty nie są aktywne jakoś nie trafia 🤦♀️🙆♀️
Ulaaa piękna beta ❤️"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Lalia wrote:Mi mają pobrać krew do PAPPA na wizycie z usg 😁 zdziwiłam się tylko ceną, bo pielęgniarka powiedziała 400 zł za wszystko 😅 dwa razy pytałam czy to na pewno cena za wszystko 😂
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Mi mają pobrać krew do PAPPA na wizycie z usg 😁 zdziwiłam się tylko ceną, bo pielęgniarka powiedziała 400 zł za wszystko 😅 dwa razy pytałam czy to na pewno cena za wszystko 😂
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny