Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:Ounai, Annia, Kłot
Wy dajecie swoim maluchom wit d3 twist off?
Ja dla swojego dziecka mam w atomizerze, to się chyba nazywa apo d3 i jest przeznaczone też dla noworodków. Moim zdaniem dużo bezpieczniejsze niż te twist off -
Sylwucha wielkie gratulacje
Ja już po wizyciewszystko dobrze, mała rośnie, ma już 1,7 kg
Kolejna wizyta 05.11
kar_oliv, Zulugula, Karenira, Ania81, Olla95, kic83, Annia, Suszarka, Lalia, Inaa89, dmg111, Ounai, doomi03 lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
calanthe wrote:Mój mąż twierdzi, że takie gacie to antyseksy 😂 jak widzi, mówi że to mało zachęcające na cokolwiek (poza ciążą), a mam kilka podobnych i lubię je 🤪
To ja mam praktycznie same takie antyseksy xD mojemu S nie przeszkadzają xD a na moje wielkie dupsko majtasy musza być wygodne 😂calanthe, Lalia lubią tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Anetka, wybrałam ten kocyk:
https://colorstories.pl/produkt/kocyk-bambusowy-soft-bamboo-brudny-roz/
Melisa mi pomogła i rozmowa z mężem 😊
Dziękuję też Wam wszystkim za słowa wsparcia, na prawdę, wiele to dla mnie znaczy ❤BOY 2015
GIRL 2020 -
Uff nadrobiłam!!
Sylwia, wielkie gratulacje! Dziewczynki to śliczne, donoszone kobry! 🥰
My byliśmy dziś w bobowózkach i zamówiliśmy wózek i fotelik. Wózek Cybex Balios S Lux kolor soho grey + czarna rama, fotelik standardzik... avionaut pixel w kolorze czarnym 😋 cybex cloud z też nam pasował, ale jak dla mnie za ciężki i w pixelu chyba lepsze podparcie pleców.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2020, 18:22
Zulugula, SzalonaOna, Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
kic83 wrote:Ounai, Annia, Kłot
Wy dajecie swoim maluchom wit d3 twist off?
Mój mąż dalej w pracy. Znowu się popłakałam. Chcę z nim dzisiaj porozmawiać. Nie wiem czy coś dotrze.BOY 2015
GIRL 2020 -
KarolinaMaria wrote:Uff nadrobiłam!!
Sylwia, wielkie gratulacje! Dziewczynki to śliczne, donoszone korby! 🥰
My byliśmy dziś w bobowózkach i zamówiliśmy wózek i fotelik. Wózek Cybex Balios S Lux kolor soho grey + czarna sama, fotelik standardzik... avionaut pixel w kolorze czarnym 😋 cybex cloud z też nam pasował, ale jak dla mnie za ciężki i w pixelu chyba lepsze podparcie pleców.
Karolina jak cenowo wychodził wózek spuścili Wam coś? Ja tez się nad nim zastanawiam ☺️starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
nick nieaktualnykic83 wrote:Zmieniając temat, właśnie trwa konferencja premiera, obowiązek noszenia wszędzie maseczek, strefa żółta rozszerzona na cały kraj.
Zaraz pozamykają znów żłobki i przedszkola i skończy się na tym, że będę z noworodkiem i 5-latką w domu...lecę szukać info!
-
W kwestii wózka, jeśli któraś z Was jeszcze szuka czegoś w dobrej cenie a w miarę sensownego w użytkowaniu to polecam sobie obczaić Easy Go Optimo Air
jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami, po rabacie kosztował nas 1250zł 👍
Lalia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
patrycja92 wrote:Karolina jak cenowo wychodził wózek spuścili Wam coś? Ja tez się nad nim zastanawiam ☺️
Tak, 15%. Cena katalogowa tego modelu 2348 zł. Ten szary soho grey na żywo jest śliczny, zdjęcia w necie tego nie oddająOunai lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Właśnie ogładam. Masakra.
Ja zaczynam się trochę obawiać, szczególnie tego że po porodzie zabierają dziecko jak masz pozytywny wynik 😭
A Wam dziewczyny które macie dzieci w szkolach/ przedszkolach wspolczuję bo faktycznie zaraz się.tak skończy jak piszesz Kicku .... ehhhmasakra!
-
nick nieaktualnyInga28 wrote:Ja mam zamiar poddać się „kwarantannie” przed porodem. Mąż będzie robił tylko zakupy i wiadomo wizyty u lekarza. Ale zero odwiedzin itp. Nie chciałabym żeby odizolowali ode mnie dziecko
Niby nie mogą, ale co chwile czyta się różne historie
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Nawet nic mi nie mówcie, ja na głowę dostane z 3 dzieci szkolnych i do tego 2 przedszkolaków i noworodek 😒 teraz jesli wejdzie zdalne nauczanie to maja miev normalnie lekcje wg planu online. Jak ja mam to zrobić? Usadzic 3 przy komputerach zeby do 13-15 w spokoju mieli lekcje? Mam uciszyc wtedy przedszkolaków? Nie da się tak 🤦♀️ ja się załamie chyba..
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Tak, młodej 400j a młodemu 1000j (zalecenie pediatry). Ponieważ dla młodego mam jeszcze opakowanie 800j daję mu teraz 1200j, bo dokładam tą od młodej.
Mój mąż dalej w pracy. Znowu się popłakałam. Chcę z nim dzisiaj porozmawiać. Nie wiem czy coś dotrze.
Jakie są teraz zalecenia? Powinnam dawać witaminę D dzieciom? W jakiej dawce 8, 4 i 2 łatce?Meggi110818 lubi tę wiadomość